Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeg314

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
FranciaLány kollegina korábban kommentekben bukkant fel, majd ő is megválaszolta azokat a kérdéseket, amiket anno egy angol nyelvű, szexmunkával foglalkozó honlapon találtam (itt elolvasható). Most egy vidéki városban lévő szexmunkáról ír: Vidéki helyzetjelentés. Saját…..
szeg314 2013.08.19 16:28:10
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
szeg314 2013.06.24 19:34:36
@rpflora: "Jogos, igazad van, egyetértek, de mi a helyzet, ha nincs hazudozás, eltitkolás és a férfi tudja, hogy a barátnője mit dolgozik?"

na akkor elmesélem az én sztorimat. volt egy lány, akihez rövid időn belül többször is elmentem, mert nagyon bejöttünk egymásnak, cseréltünk privát elérhetőségeket is, aztán egyik este áthivott magához dumálni, akkor nem történt még semmi, de két nappal később ismét áthívott, akkor már volt minden. fura helyzet volt, röhögtünk is rajta sokat, hogy most akkor ki vegye a gumit, egyáltalán fizessek, ne fizessek (persze nyilvánvaló volt mindenkinek, hogy nem lesz ajándékátadás.)

ekkor még nem tekintettem rá úgy, mintha a barátnőm lenne, csak egy jófej csajra, akivel volt egy éjszaka, de hamarosan külföldön kezdett el dolgozni, közben rengeteget cseteltünk, és amikor először hazajött, addigra már egy pár lettünk. az volt a 'menetrend', hogy havi 3 hetet dolgozik kinn, (ilyenkor szükség esetén én is mehetek más szolgáltatóhoz), amikor meg itthon van, akkor nálam lakik (mert ugye 1 hétért amúgy sem éri meg albérletet fenntartani), és csak egymással van a szex meg a minden. ez viszonylag jól is ment, általában nem volt gond a melójából, párszor azért néha tényleg szar volt, amikor beírta, hogy most akkor éjjel megy hotelozni, bár ilyenkor is inkább féltettem, mint féltékeny voltam, persze egy kicsit az utóbbi is.

egyébként nem annyira voltunk egymáshoz valók, de mivel csak havi 1 hetet voltunk együtt úgy igazán, ez ritkán okozott gondot, végül az tette be a kaput a kapcsolatunknak, hogy egyszer elhatározta, hogy mégiscsak kell neki itthonra egy albérlet, viszont akkor közben itthon is dolgozni fog. na ezt nem vette már be a gyomrom, nekem az nem hiányzott volna, hogy a csevegését meg a beszijeit olvasgassam (ja igen, amikor külföldön volt, elmehettem máshol, de beszámolót nem írhattam), márpedig tuti megnéztem volna a profilját.

párszor még összefeküdtünk, azóta fenn néha látom FBn, de már nem beszélünk. ez kb 1 éves sztori.
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
szeg314 2013.06.01 18:22:36
@kissim: "Engem arra neveltek, hogy kurva az, aki olyasmit csinál pénzért, amit pénzért nem lenne szabad csinálni."

de azért azt vágod remélem, hogy a XX. század előtt a házasságok nagyon nem csekély része szülők által (főként anyagi és társadalmi szempontok alapján) leszervezett móka volt.
szeg314 2013.06.01 19:45:37
@Makkasz: a főbérlővel mi a bajod?

@lowbird11: a masszőz a női változat. a masszőr a férfi.
szeg314 2013.06.01 22:27:21
@tobias2: ööö kinek volt itt baja velük? max 1-2 ilyen kommentet láttam.