Regisztráció Blogot indítok
Adatok
apród.hu

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismét egy nem valódi álláshirdetéssel találkoztam. Ezidáig csak az Apród.hu oldalán láttam. Egy Zoltán nevű úr hirdet egy semmitmondó E-mail címmel (melohirdetes@gmail.com). Korábban valami munka112 vagy egy ehhez hasonló cím volt megadva. Ha rámegyünk a hirdető további…..
apród.hu 2013.05.10 14:14:10
Sziasztok!

Az apróhirdetések valóságtartalmát sajnos nem tudjuk ellenőrizni. A moderátorok ugyan átnéznek minden apróhirdetést, de csak a hirdetés feladásának szabályait figyelik: ha a hirdetés a szabályoknak megfelelő, akkor az megjelenik az oldalon. A mögöttes szándék, a rosszhiszeműség sajnos nem látszik előre, pusztán gyanú alapján pedig egy hirdetés nem törölhető.

Fontos dolog az álláshirdetésekkel kapcsolatban: ha kapcsolatba léptek egy álláshirdetés feladójával, és ő azt mondja nektek, hogy további információt csak pénzért adhat, azt azonnal jelentsd az ügyfélszolgálatunkon, küldd el az erről szóló levelezést, és mi megtesszük a szükséges lépéseket. Alapvető szabály ugyanis: a munkaszervezőknek TILOS regisztrációs díjat kérni az álláskeresőktől!

Éppen ezért ha álláshirdetésre jelentkeztek és a kapott válaszban az szerepel, hogy utaljatok át - bármilyen címen - pénzt, soha ne tegyétek ezt! Az apród.hu-n töb helyen is figyelmeztetünk mindenkit, hogy semmiképpen ne utaljon pénzt. Figyelmeztetést jelentetünk meg üzenetküldés előtt, illetve akkor is felugró ablak figyelmeztet az átutalás veszélyére, ha egy, a hirdetőtől kapott üzenet bankszámlaszámot tartalmaz. Ha megfogadjátok ezt a tanácsot, elkerülhető a baj.

Reméljük, a fentieket szem előtt tartva nem ütköztök problémába és rábukkantok a keresett állásra az apród.hu-n!

Az apród.hu Csapata