Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jánosné Szabó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom kedves Anyukák, hogy Ti hogy vagytok vele, de én már keresgélem a legjobb és legpraktikusabb ajándékokat a kislányomnak és a család többi gyermek tagjának! Óriási  a választék ezért nehéz megtalálni, hogy ár-érték arányban melyek a legtökéletesebbek, arról…..
Jánosné Szabó 2013.11.19 10:08:56
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
Jánosné Szabó 2013.10.31 09:08:55
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
Jánosné Szabó 2013.10.24 06:17:20
Ennek a kedves kislánynak Belle  és a nyuszijának Boo megálmodója egy angol hölgy, Mandy Sutcliffe. Angliában egy egész kollekciót épített fel belőle, a gyerekruháktól kezdve a bútorokig. A Ceruza Megapapír üzleteiben a képeslapoktól kezdve, a csomagoló papíron át, …..
 A Maybelline New York nyári smink kollekciójában több új, igazán izgalmas terméket kínál. A dúsító szempilla spiráljukat - Volum’Express  - már évek óta használom és hiába is próbálkoztam más márkákkal, mindig visszatértem hozzá, nekem bevállt!:) Larion Oscar…..
Jánosné Szabó 2013.06.05 09:34:55
Úgy gondolom, hogy a HAPPY BOX –ot senkinek nem kell bemutatnom, hiszen akár ajándékokról, akár plüss figurákról vagy kerámia poharakról  beszélünk, ők biztosan benne vannak az első gondolataink között! Szülinapi zsúrok, névnapi köszöntések, különleges alkalmak mindig…..
A mai rohanó világban sokan elfelejtenek reggelezni, pedig az lenne az egyik legfontosabb étkezésünk, amikor a szervezetünket felturbózhatjuk az egész napos pörgésre! Ha mégis van egy kis időd, akkor érdemes olyan finomságokat beiktatni, melyeket egyszerű elkészíteni, mégis…..