Regisztráció Blogot indítok
Adatok
puncogó

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Yana, a szexfüggő Gina 2013.11.04 09:00:00
Abban az időszakban rendkívül kihívó öltözékben jártam. Olyan miniszoknyákban, és apró nadrágokban, amiből kilátszott a fél popsim. Magas talpú, "holdjáró" szandálban, amik optikailag még inkább megnövelték a láb hosszát. Melltartó nélkül, apró felsőkben, épphogy…..
Minden nap ugyanúgy zajlott. Reggel korán keltem, órákig utazgattam. Időben össze kellett szedni magunkat, és viszonylag csinosan, kipihenve várni a vendégeket. Szexi rövid ruhában, magas sarkúban, kisminkelve. A nők egymás között nem gondolnám, hogy túlzottan toleránsak…..
puncogó 2013.11.01 23:16:04
@Yanacska: na meséld, nagyon érdekel! Kíváncsi vagyok rosszabb-e a valóság, mint az én fantáziám,illetve hogyan tudtál ilyen visszataszító nővel együtt kukacolni?
Most van kedvem és időm is írni. Megpróbálom összeszedni, hogy mennyi egy pörgősebb prosti kiadása és bevétele. Fontos kiemelnem, hogy ezeket a számokat nem feltétlenül kell szó szerint érteni, hiszen embere válogatja, hogy ki, mire, mennyit költ. Lehet, hogy valaki belvárosi…..
puncogó 2013.09.02 11:55:12
@rpflora: az jutott eszembe, hogy elég jó felhívást tettél közzé azért a harisnyat fejükre húzó rablóknak, ezzel a bevétellel ;-). Tudod-tudom Te felvagy készülve erre a rejtett kamerával ha jól emlékszem. A biztonság kedvéért azért valami keményebb utleget, mondjuk valami nagyobb mukukacot készíts be a kisparna alá. Féltünk vagyis én leginkább ;-).
Rövid poszt lesz, de csak úgy eszembe jutott egy gondolat, ötlet, amit megosztanék veletek :) Sokszor írtam már, hogy mi prostik az esetek 99%-ában nem élvezzük az együttléteket; se a nyalást, se a szexet. Azt is leírtam, hogy ez azért van, mert a legtöbb vendég nem tudja, mit hogy…..
Vagyis helytelen az elköszönés, mert nem jövök vissza. Sajnos abbahagyom a blogot. Szép volt, jó volt, talán elindítottam valamit; ismertebb lett a szakmánk és ez a világ a hétköznapi ember számára is és annak is, aki jártasabb a prostik világában. Már nem raknak ki az indexesek…..
puncogó 2013.08.10 12:18:11
@rpflora: Örülök,ha maradsz és nem fosztasz meg az rpflorás nem "tinipicsa" :) önmagadtól.
Az alvilág neves, nevesebb személyei benéztek már hozzád vendégként?
A legutóbbi kommentek közt felmerült egy kérdés, amire őszintén válaszoltam, habár kiderülhetett belőle, hogy korábban nem voltam egészen őszinte. A kérdés arra vonatkozott, hogy hogyan is nézett ki pontosan az az eset, amikor „csendesen felszívódtam” egy vendég mellől. Volt…..
puncogó 2013.08.08 22:50:04
@ttama: 1./ Meg! Na jó, nem annyira.
2./Nagyon biztos vagy benne,hogy nem láttam még.). Csodálatos és fantasztikus szó kombot nem használtam emlékezetem szerint( bár ezzel voltak problémák már),ellenben a különleges jelzővel, melyet többször is.
puncogó 2013.08.08 23:06:09
@Ivonn88:Kisasszony, inkább azt gondolom,hogy igencsak befolyásolható az "egód állapota" olyan emberek álltál akikkel a munkád miatt találkozol, akár először is. Mi a különbség ha ismerős vagy idegen közli veled,hogy nem vagy finoman kifejezve szimpatikus neki például?Idegentől szerintem rosszabb, mert a nyers igazságot mondja, ellenben az ismerősökkel akik jóindulatból hazudnak. Ez lehetne pozitív megnyilvánulás is, de most valamiért a negatívat emelném ki.
Legalábbis a számomra kielégítő mértékben. Nem tudom, pontosan mi az oka annak, hogy majdnem egy hétig összesen két levelet kaptam, ebből az egyik a blogon is megjelent 25 eurós, a másik pedig elfelejtett visszaírni a válaszom után. Lehet, hogy csak mázli, ráadásul az egyik egy…..
puncogó 2013.08.07 08:44:39
@ranieri: köszönöm,hogy felhivtad a figyelmem, de atnezem a honlapot alaposan. Atugrottad véletlenül az"ismered valamelyik hölgyet" kérdésem ! Az emberek sokszor ahányan vannak annyi felé képpen látják a másik személyt ezt inkább az érdekel az egyen,hogyan írja le önmagát.( általánosítani nem szabad, mert ezért kaptam már itt)
puncogó 2013.08.07 09:19:45
@noname.blogger: leendő vendéglátó;-) , "vizuális" értelemben veled sikerült megismerkedni (neked hála). Ivonn gonoszabb egy picit, lehet szereti kinozni az olvasókat! Régen ettem utalnak már. Milyen érdekes,hogy a ferjed hagytad utoljára a felsorolásban ;-) ;-) . Kameleon szereti ha idegenek cirogatjak? Eleg jó a program ajanlatod! Uj opció gyengébb hónapokra: allatsimogatas (gyermekres apuknak, a gyerkoc elvan ,otthon anya is nyugodt míg ő szórakozik a nénivel) ha megunja akkor jönne Ivonn,mint óvó néni. Na mit szólsz ????? Kitaláltam a( színézes, festés, idősebb korban anatómiai felvilágosítás, udvarlasi lecke) tökéletes alibi.
puncogó 2013.08.07 17:31:33
@ranieri: Akkor szinte teljesen "családias" itt a hangulat, a néhány kívülállótól eltekintve:). Melyik oldalról ismered őket? Baráti,munkakapcsolati esetleg vendég? ez nem bennfentes?
Erotikus munka blog pangás 2013.08.04 21:01:04
Tegnap sem, ma sem volt munkám. Előző napokon volt szóval elméletben ez nem lenne baj, viszont voltam nyaralni és az járt némi bevételkieséssel. Ahhoz képest, hogy most bele akartam húzni, ez kevés. Visszatettem magam a hiretőoldalra, de alig csörgött a telefon: tegnap három…..
puncogó 2013.08.05 12:20:34
@noname.blogger: hangulafüggő? Megfigyelésem szerint javarészt pozitív hangulatod van. A pangasi időszakra nem szoktal(tatok) "akciót" kifundalni, esetleg szolgáltatás kapcsolás ?
puncogó 2013.08.05 13:38:33
@Ivonn:mert titokzatos vagy,tessék példát venni a kolleginaról és felfedni Ivonn oldalát!!!!!!! Tudom-tudom... minnél jobban harcolók érte annál messzebb kerülök tőle. :-( Esélytelenek nyugalmaval küzdők. Végig gondolva nagyon kegyetlen dolog, hogy itt a mentális orgiat rendezel az olvasóknak és megfosztod őket a vizualistol .
Gondolkodtam azon, hogy valami feltűnőbb címet adok neki, ha már megint nem vagyok címlapon;), de a szóbe jöhető címeket magamtól kissé idegennek találtam. Sebaj. Szóval a következő kérdés miatt írom a mostani postot: mire gondolsz miközben teljesíted a munkaköri leírásod?…..
puncogó 2013.08.03 10:27:50
@noname.blogger: Igazat kell adnom a kereső szerint 2* szerepel a ominózus kifejezés bejegyzésekben: "Szexmunkás vagyok, többek között szexelek is a vendégekkel, ami nem dugás és nem kétszemélyes pornófilm-utánzat,...."
" Illetve lehet pornófilmben szerepelni – vagy felveszik, amikor valakivel vagy? -, de ez sem kötelező. Még szerencse..."
A határokat nem árt feszegetni annak érdekében,hogy új dolgokat ismerjünk meg. Itt gondolok pl. erre : "Nincs kedvem erről írni. Elvárhatsz tőlem amit akarsz, de ha erotikus sztorikat vársz, vagy mesélést a saját szexuálisn igényeimről, akkor csalódni fogsz." Később beengedtél picit erre a terültre, írtál történetet(ket) pl. a 3-as kalandotokról is. Egyikben említed is egyikünk sem a pornóelőadásos fajta" - de megkellet kérdeznem,hátha egyszer nem bírtam ki na. Ellenben nem mentség egyik sem, hogy félnótás vagyok. :(
"De nem csak erre, vannak még fura elképzeléseid" de itt van a: "" Elég ritka, hogy kvázi "elvesztem a fejem"- első 2 szó szerint volt/van/ esetleg lesz rá példa azért. A kéjmámor elképzelés megállja a helyet 1 picit legalább.
puncogó 2013.08.03 12:00:58
@noname.blogger: ebben a nagy melegben kezdek kifogyni a ketdesekbol, de igyekszem erőt gyűjteni.
puncogó 2013.08.03 12:05:44
@Ivonn: " olyan volt, hogy bunkó módon felszívódtam." :-D :-D elarulod hogyan kivitelezhető ez? Modjunk ha előtte pl. vacsoraztok valamit és ott szoksz meg az elképzelhető szamonra, de szituáció előtt közvetlen az érdekes. :-D
Erotikus munka blog nincs meló 2013.08.01 23:02:44
Jó régen nem dolgoztam már: tulajdonképpen mióta hazajöttem a munka-nyaralásból (egy hete), egyszer sem. Ez nem is lenne gond, de napok óta levelet sem kaptam, úgyhogy kezdek kicsit aggódni. Na persze mindig ez van: aggódom, hogy nem kapok levelet (pedig de, csak a legtöbbről…..
Erotikus munka blog Komment - reag 2013.07.31 11:59:15
Na, eldöntöttem, hogy mit teszek a kommentekkel. Rájöttem, hogy sem idővel, sem idegekkel nem bírom a dolgot, továbbá érzelmileg is elég megterhelő. Ráadásul meddő vitákat folytatok, amiknek nem lesz eredménye. Nem vagyok sem annyira türelmes vagy kötélidegekkel rendelkező…..
puncogó 2013.08.01 15:50:28
@noname.blogger: "Ivonn máig szinte napi szinten ír a blogjaiba." -milyen blogjai vannak még?
puncogó 2013.08.01 16:16:24
@noname.blogger: gondoltam nem dobja be a kozosbe, főleg nem a privatat :-)
puncogó 2013.08.01 17:48:15
@Ivonn: miben titkokat rejt a meghivos ? Általánosságban gondolom nem részletesen.