Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AnonymusVersek

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha problémád van az Opera asztali verziójával Windows, Linux vagy Macintosh rendszeren, itt kérhetsz segítséget! Ha az Opera Minivel kapcsolatban kérdeznél, akkor kattints ide! Próbáld meg a problémádat pontosan körülírni. Írd le, hogy mi okozta a gondot, mit csináltál éppen,…..
AnonymusVersek 2013.11.21 18:08:11
Sziasztok!

Lenne egy nagyon nagy gondom.. Az opera böngészőm egyszerűen "összeomlott".
A fülsávban volt egy pár dolog megnyitva, de mindig ugyanannyi volt, szóval nem hiszem, hogy ez tett keresztbe, viszont egyszer csak lefagyott, aztán kiléptetett, majd a fülsáv ilyen lett:
kepfeltoltes.hu/131121/Facebook_-_Opera_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Amikor megnyitom akkor sajnos mindig várni kell 10 percet, mert lefagy indításkor, de nem is ez a gond, hanem a fülsáv, nem tudok válogatni, hiszen nem tudom mi hol van, tudnék, denagyon pici csíkokban van, ahogy a képen is látszik.. Így nem tudom használni! Nem szeretnék másik böngészőt használni, mert szeretem ezt, de viszont így használhatatlan! Nem tudom, nem akarom újrarakni, mert a megnyitott fülek nincsenek elmentve, és van ami kell, fontos! Kérem a segítségeteket, mert ez nem jó így..
AnonymusVersek 2013.11.21 18:39:59
@Nekomajin: Nagyon, nagyon szépen köszönöm! Erre ha megkínoztak volna akkor sem tudtam volna választ adni. Egy csomó Üres lap megvolt nyitva, de, hogy az istenbe, ezt nem értem?! Én azt hittem, hogy el van mosódva és valami történt.
Végül bezártam az összeset és a "Bezárt fülek"-ből visszahoztam ami kell. Köszönöm a gyors választ, és a segítséget nagyon hálás vagyok!
AnonymusVersek 2014.04.13 21:18:20
@CZAGA:

Szia!

Nem jó az új Opera.. Én is a 12-est használtam, és fogalmam sem volt róla, hogy így "megújult" a böngésző(Pedig nagyon szeretem az Operát, sőt!..).. Aztán mivel nekem is nagyon akadozott minden, ezért mondom újra telepítem az egészet szépen.. Felmentem az Opera oldalára, "Opera letöltése" és már telepítettem is.. Hát ami várt az durva volt.. Írtam is ide az oldalra, hogy pár funkció nálam nem ok. Aztán kaptam választ a kérdésemre, amit köszönök.
Szóval kicsit jobban belemélyedtem ebbe a dologba és már mindent tisztán látok.. Előtte vissza raktam a régi Operát, de sajnos nagyon belassúlt.. :( Tehát mégis csak visszaraktam az újat.. De nagyon hiányzik nekem pár dolog, főleg a jelszókezelő, az a kis kulcsocska.. (Ctrl+Enter) De mivel tényleg Opera fan vagyok, ezért adok ennek egy esélyt, hátha még vissza is kerül pár dolog, vagy majd megszokom..
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..