Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BOZTD

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, ezt nem vártátok mi? :) Aki esetleg lemaradt volna az első, második részről, nézze meg előtte. Az alternatív viccre nagyon büszke vagyok, igaz rettentően tönkretette a hangom... Remélem tetszik nektek. 1:41-nél figyeljétek meg, ahogy a labda átszakítja a hálót.Ahogy lenni…..
Ti letöltenétek innen zabad zoftvert?Köszönet OsconnakDe ha már itt vagyok, kedves WoWRazorWoW (aki profil szerint magyar), mit szándékozott  mondani nekem az "Eight legged freaks" videómnál és miért magával beszélget?..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..