Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragyás futrinka

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zuglói szocik szeretnek összefogni. Lassan annyira szeretnek, hogy már mindegy a bárkivel, csak legyen egy pacsizható tenyér amibe bele lehet csapni. A görcsös pacsizhatnék nyilván megszüli a maga helyzetkomikumait, az elsietett csinnadrattáról kiderül, hogy oppardon tévedés,…..
Ragyás futrinka 2013.05.12 12:25:11
@hot-spot:
Azért Gyöngyösi Márton beszédét eléggé mocskosnak tartom. Habár ott nem volt minek kiderülnie, mert eléggé nyíltan ment, hogy mit is szeretne. Aztán pontosított, hogy ő nem minden kettős állampolgárra kíváncsi. Na, persze...

Még Zagyva ügyei és Jeszenszky ügye jutott eszembe Jobbik részről.

Minden nagyobb csoportban (jelen esetben pártokban) előfordulnak mocskos dolgok. Amit szerintem úgy lehet korrigálni, hogy a többség/vezetőség ettől elhatárolódik és valamilyen retorziót léptet életbe.

De, ahogy látjuk minden pártban megy a szarkenegetés, meg a másikahibás effektus. Ezért megy el az ember kedve a szavazástól.
Úgy tűnik, kormányunk nem elégszik meg az eddigi intézkedésekkel és a statisztikai másképp számolást sem tartja elegendőnek, így további lépéseket kíván tenni szaporodásunk érdekében - demográfiai programot indít az év második felében, "ha a gazdasági növekedés ezt…..
Ragyás futrinka 2013.05.09 09:45:42
@Nzoltan:
Biztos van ilyenre is példa, akik átestek a ló túloldalára karrier-gyerekvállalás témában. De azért elhiheted, hogy jócskán van olyan is, akinek ez más kérdés. Pl. Nem vállalnak gyereket, mert a havi költségek után már nem marad pénz. Sokrétű a dolog. Ebből egy réteg a mentalitás. Aztán vannak olyanok, amiben nem állunk túl fényesen: egészségügy, biztos munkahely, normális közoktatás stb.
Ragyás futrinka 2013.05.09 09:56:01
@Fejesrob:
Ezzel meg is oldottad a problémát. ez kb. Olyan megoldás, mint akik kimentek külföldre, azok maradjanak is kint. A jó magyar megoldja itthon is a probémát, keresi a kihívást.

Jónak tartanám, ha kicsit szolidárisabbak lennénk egymással. Ha valakinek (esetleg rengeteg embernek) van valamilyen probémája, amit te tapasztalsz, attól az a probéma létezhet.
Ragyás futrinka 2013.05.09 11:23:33
@thwarter:
Igen, a túlnépesedés egy globális probléma. De Európában nem ez a jellemző, Magyarországon meg főleg nem. A népesség eloszlásán kéne változtatni. Az itthoni példa, nem normális, hogy az ország 1/4-e a fővárosban, annak közvetlen vonzáskörzetében él.

Egyébként a magyar erdőállomány szerencsére növekedőben van.