Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hüvelykmutyi

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb fejezettel bővült az Orbán Viktor Barátait Megsegítő Különös Véletlenek Példatár. A lex Járai, lex Borkai - és hosszan sorolhatjuk még - után a kiválasztottakat rendszeresen megsegítő Nemzeti Véletlen ezúttal a takarékszövetkezeti bizniszben érdeket Videoton…..
Hüvelykmutyi 2013.07.06 02:42:28
@kifordított nagyanyó: "Szóval ha vidéki bácsika a jobbikra szavaz,mert a cigányok folyton meglopják,akkor ő most náci?"

Miért is ne? Ismerek ilyet. Ott a hóna alatt az SS tetoválás is. 100% vidéki, öreg bácsi, és teljesen náci.
Vége van. Vége. Ennyi volt. A kurvaéletbe! Pedig mennyi mindent megpróbáltam. Mennyit tettem, mennyit gürcöltem. Mennyiszer elmondtam, hogy kettős mérce. Hányszor ordíttattam a Hankiss Ágnest hiába. Akkor már a párttól is megkaptam, hogy: "A kétharmados demokratikus többség…..
Hüvelykmutyi 2013.07.04 20:56:09
@Penivaldes: "elvette a gyönyörűen berendezett házakat az elvtársaknak. "

Penike, a gyönyörűen berendezett házak berendezését első körben a magyar kispolgár és lumpenproletár, valamint vadparaszt tette magáévá, miután kiürültek a deportált zsidók lakásai, valamint amiután az arisztokraták egy része nyugatra menekült az oroszok elől.

Utána meg, minthogy a dicsőséges keresztény jobboldal által a fejünkre hozott háborúban, a hat hétig tartó ostrom alatt a főváros lakásainak mintegy 70%-a elpusztult, vagy lakhatatlanná vált, ezért a meglévő lakásokat államosították, és felszabdalták. Mert úgy gondolták, hogy lehet, hogy nem elégítik ki Penike esztétikai igényeit, viszont az embereknek lesz tető a feje felett.

Tény, hogy néhány tucat lakást megkaptak a vezetők. Nézz körül például a Béla király úton: a diplomata, meg a repi lakások közül vajon melyik kié volt hetven évvel ezelőtt? És miért nem kapták vissza a tisztelt polgári Antall-kormánytól?
Hüvelykmutyi 2013.07.04 20:59:09
@Penivaldes: "az ország legnagyobb tragédiája volt az"

Az ország legnagyobb tragédiája az volt, hogy az idióta háborúba lépés miatt Magyarország szovjet befolyási övezetbe került.

Mérlegeld a szavak súlyát, ne orbánoskodj.
Hüvelykmutyi 2013.07.04 21:03:06
@Penivaldes: "a széleslátókörű embernek jó a memóriája és nem szépül meg a múlt a fejekben. hanem tartja meg az elveihez, ha van neki"

Penike, van egy régi latin mondás: csak az ökör következetes.

Ez azt jelenti, kislányom, hogy a széles látókörű ember képes belátni, ha az elvek, amelyekhez ragaszkodik, nem tarthatók.

Ez különbözteti meg őt a szektariánus bolsevikoktól, és fidesznyikektől.
Meg lettünk kúrva. Meg verve is. Legalábbi Morvai asszonyság talpig matyóban előadott kismiújsága szerint a vakkomondorosok pártyát a feleségverő EU ütlegeli és erőszakolja. Vadul. Amúgy mindenki ellenség, főleg a Tavares, aki nem az meg kommunista - legkomcsibb a bokroslajos -…..
Hüvelykmutyi 2013.07.03 20:42:49
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "De pont azt mondom, hogy nem lennénk egyedül, hiszen főleg gazdasági téren és a kölcsönös érdekek mentén lehetne továbbra is együttműködni."

Persze, mert van ménkü sok olajunk (Norvégia), meg bankjaink (Svájc). És az újból bevezetendő vámok nekünk meg sem kottyannának...
Hüvelykmutyi 2013.07.03 20:36:08
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Legjobban a hazai cukorgyárak sorsa mutatja meg, hogy valójában milyen céllal helyezték ide a tőkét a külföldi befektetők"

Nézz utána az évszámoknak. A cukorgyárak felszámolása évekkel a csatlakozás előtt ment végbe. A kilencvenes években szabad volt a vásár.
,,Itt látható a nagy hírű bűvész! A lábával karikázik, a kezével citerázik, az orrával orgonázik, a fülével figurázik, a szemével gurgulázik, a szájával vacsorázik!"   (Weöres Sándor)   Ez a versszak jutott eszembe tegnap köztársasági elnökünk…..
Hüvelykmutyi 2013.07.01 00:08:54
@Mariann19: "@Habakuk999: Szeretek veled beszélgetni, tudod, mi már így szoktunk csevegni, te kissé indulatosan, én másként.
Remélem, lesz szerencsénk a jövőben is ilyen kis csörtékre, soha nem baj, ha különböző nézőpontok ütköznek.
Szia! Jó éjt!"

Kukinak többnyire indulatai vannak, nem pedig érvei.
Úgy tűnik, az Együtt 2014 után a szövetség vezetője is kénytelen lesz nevet változtatni.  Egy véletlen folytán derült ki, hogy Bajnai Gordon nem viselheti tovább a nevét. Az ellenzéki politikus az Anyakönyvi Hivatalban akart elintézni egy adminisztrációs ügyet, amikor…..
Hüvelykmutyi 2013.06.22 00:47:01
Varánusz Együtt - kapjátok be 2013.06.15 02:36:33
Vannak pillanatok az életben mikor nem hiszel a szemednek. Ülsz a monitor előtt, bámulsz ki a fejedből és nem érted: ezek tényleg ennyire hülyék? Aztán vársz egy kicsit üveges szemekkel, mint egyszeri kádéenpés aki azt hiszi a Harrach Peti bácsi mondókájának csattanó lesz a…..
Bölcsészhallgatóként fűznék néhány megjegyzést az újra és újra feléledő témához, miszerint a műszaki és természettudományok a bölcsész- és társadalomtudományi szakok felett állnak. Klinghammer István emblematikus mondata már falvédőkön is terjed, azóta tudjuk, hogy a…..
Hüvelykmutyi 2013.06.13 13:54:34
@Mezőbándi: "valaki előre eltervezetten nem forintosítható tudásra tesz szert"

Te nagyon el vagy tévedve! Nyelvészet, szemiotika, könyvtártudomány, pszichológia nélkül nem létezne a világháló a jelenlegi formájában.
Szociológiai ismeretek nélkül egy országot nem lehet közmegelégedésre kormányozni. A könyvtártudomány nélkül lehetetlen lenne hozzáférni a felhalmozott ismeretekhez. Történészek nélkül pedig a jelenleginél is nagyobb marhaságokkal tömnék az emberek fejét...
Egyszervolt országban az állítja egy vélt bűnös, hogy ellenük koncepciós eljárás zajlik. Nem ez lenne az első eset, és nem is az utolsó, mikor ezzel védekezik valaki. Rényi-Vámos Krisztina mostani mondókája - legalábbis az én szememben - nem mentő körülmény, inkább egy…..
Hüvelykmutyi 2013.06.12 00:50:39
@rodeo36: ez érdekes, kifejtenéd jobban?
Kedves Viktor! Én tulajdonképpen csodállak. Talpon vagy reggeltől estig, árvízi ebédedet is megosztod a közzel, jössz-mész, látogatsz, fontoskodsz, és az internet mémre éhes népe maximum a fontoskodó gesztusaidon, a megjátszott hozzáértésen és a kimdzsongot idéző távkukker…..
Nem sok szórakoztatóbb dolog van egy felakadt szemmel ajvékoló kormányszóvivőnél. A Szijjártó-Selmeczi páros sztendapjai nehezen túldobhatónak látszottak egész addig, amíg ezt a Zsigó Róbertet ki nem állították beszélő fejnek. Máshol már a szórakoztatás csúcsának…..
Hüvelykmutyi 2013.06.05 02:09:57
@Mariann19: A pedagóguslétszám ugyan magasabb Magyarországon, viszont a nyugati országokban oktatási asszisztensek segítik a tanítókat, és külön pszichopedagógusok a megváltozott képességű gyerekeket. Ilyenek nálunk nincsenek.
Kicsit nem figyelünk oda, mert elkápráztat a Kedves Vezető szülinapjára rendezett össznemzeti hálaünnep, és máris akad egy - igaz önjelölt - kihívója. Gondolom pech, hogy olyan, mint "szocialista zárt ülés" nem létezik, és az elhangzó információ hamarabb jut el a sajtóhoz,…..
Hüvelykmutyi 2013.06.03 00:49:29
@Orica Középföldi: Az ember oda megy, ahová hívják.

Róna az LMP alapítványának az elnöke. Sólyom - zöld, és természetesen Ángyán sem ufó, hanem a zöld mezőgazdaság híve. Zöldek. Egy zöld párt tanácskozásán. Mi ebben a furcsa?
Nem Hírcsárda (sajnos), közszolgálat. "José Manuel BarrosoAz Európai Bizottság elnökeMartin SchulzAz Európai Parlament elnökeTisztelt Elnök Urak!Tisztelt Európai Parlament!Magyarország és a Kárpát-medence két legnagyobb civil szervezete, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a…..
Miközben a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megtagadta az atlatszo.hu, a hvg.hu, a TASZ, a Transparency International Magyarország, az index.hu, a K-Monitor, és az [origo] trafikpályázatokra vonatkozó közadatigénylését, kijött tegnap reggel a Heti Válasz a nagy Lázár-interjúval,…..
Hüvelykmutyi 2013.05.12 04:07:23
@MetroGoldwinMayer: " Mi kicsik vagyunk és szerények, nem támogatjuk a barátaink ellenségeit, az örményeket."

Vakegér, nemdebár keresztények is vagytok állítólag? Az örmény keresztény egyház a világ első keresztény egyháza, te seggfej. Képmutató szemétládák vagytok.
Felpislákolt tegnap egy halvány fénysugár Orbán mutyibirodalmában. Ha az átlátszó.hu értesülése helytálló, Káder János politikai vétóval visszadobta az információszabadságról szóló törvény trafikmutyi titkolására is alkalmas módosítását a nagy büdösbe. Mer'hogy…..
Hüvelykmutyi 2013.05.10 00:28:59
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mit hadoválsz, pajtás? Le kéne nyugodnod.
Hüvelykmutyi 2013.05.10 00:55:22
@Knósszosz: Jókat lehet tőle böfögni.
Hüvelykmutyi 2013.05.10 00:59:59
@sírbateszezazegész: "Makovecz építészete többet árt, mint használ. Múltba forduló, retrográd.
Nekem is tetszik, de káros a szellemisége. Nem "hagyomány és haladás". "

Makovecznél az "organikus" az megnyúzott és megcsonkított fákat jelent.
Ráncba szalad az ember homloka mikor megsérült gyerekekről hall. Különösen, ha adófizető szülő vagy magad is, és az eset egy közintézményben történik. Egy olyan közintézményben, ami nemrég lett "felújítva" és melldöngetős csimbumcirkusszal átadva. Mert faszaság van,…..
Hüvelykmutyi 2013.05.08 22:01:30
@Módfelett Kényelmetlen: "Kurva kényelmetlen lehet rádöbbenni, hogy ugyan azt a retek kommunista mocsadék bandát szavaztad kormányba, mintha a tetű szocikra voksoltál volna. : D "

Nocsak, nocsak. El nem kötelezett harmadik utasok vagyunk, vagy nácikok?
Hüvelykmutyi 2013.05.08 22:07:09
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "szerinte pedig sose vót'még ilyen jó, minden szép és minden jó! "

Mééé, hát nem?
Hüvelykmutyi 2013.05.08 22:14:17
@sírbateszezazegész: "120-ból 18-an annyit nem tudtak magyarul, köszönöm."

Annyit talán meg bírnak jegyezni, hogy fidesz... amikor szavazni köll :-(