Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eikel D. Roli

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már legutóbbi UPC-s posztunkból tudjuk, hogy szolgáltatók szabadon dönthetnek, hogy hova, milyen kábelt húznak, ha húznak egyáltalán, de arra szerintem kevesen számítottak, hogy Budán, a város egyik legdrágább részén nemhogy nem hasít a net, de a máshol minimum, itt…..
Eikel D. Roli 2015.04.21 16:10:53
@Vadászbaszó nyúl: Te tán retardált vagy, vagy csak a szöveget nem tudod értelmezni?:D Írta, hogy szolgáltatót váltani próbált de csak T. van.:) Sok helyen van így. Instant Monopólium. Valahol csak UPC valahol csak T és dupla áron adják a használhatatlan netet..
2013. március 1-jén egy korábbi Jehova Tanúja vénnek meg kell jelennie a magisztrátusi bíróságon, Heidelbergben, az ausztráliai Victoriában, mivel szemérem elleni vétséggel gyanúsítják, miután a Facebookon bocsánatot kért állítólagos áldozatától – közli a Fairfax Media…..
- HA láttál legalább 2-3 darab, tiniket megcélzó kalandfilmet-fantasyt-ahogy tetszik az elmúlt évtizedből, akkor Kedves Olvasó, te gyakorlatilag láttad a Percy Jackson és az olimposziak c. merényletet.- HA nem szeretnél 110 kíméletlenül hosszú percen keresztül szembesülni azzal a…..