Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Draven87

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Draven87 2014.11.09 21:39:29
@LPoti: engem egyszer a mellettem üllő jánoshalmi tesó lökdösött fel szundikálásból mert amit Futó tesó mondott vontatott kb 1 km/h-ás száj mozgási sebességgel azon aludni lehet. na én nekem egy kongresszus utolsó előadása így telt. aztán a szunyát folytattam a buszon tovább. gondoljatok bele mire csepelről haza ér a busz kiskunhalasra öreg este van főleg hogy a testvérek mindenki nevében önkéntelenül is ott maradtak jópofizni a Katona tesónak hogy majd mi takarítunk ti meg mehettek haza majd mi haza esünk éjfélkor akkor sincs baj. na szóval ezért utáltam csepeli kongresszusra menni.
Jártam az Örsön és a Délinél is: - Zöldséget tessék!! - Virágot tessék! - Övet tesség, eredeti bűr! - Örök életet tessék, nálunk a megmentés!   Ennél jobb lejáratókampányt pedig nehezen tudnék kitalálni:     Szóval azt kell, hogy mondjam, egészen…..
Draven87 2014.05.14 09:31:16
itt nálunk kiskunhalason is volt ilyen kitolom a portékát azt állok mellette mint a szobor.de azt vettem észre mostanság hogy valahogy ez a nagy dirrel durral neki esek majd lesz belőle valami akció kezd hanyatlani itt nálunk mert már nem nagyon látom a város forgalmasabb csomópontjain álldogálni őket.persze mit ad az élet egyszer egy ilyen mellett sétáltam el és persze B.Bendzsi igen habzó szájú tettre kész férfi testvérke leszólít egy az én korosztályomat érintő kérdéssel.Amire nekem persze az volt a válaszom hogy köszi szépen de én ebből megjöttem, 12 évig raboskodtam a hitványság csapdájában és áldoztam fel oltárukon a fiatalságom nagy részét.És mondtam neki hogy értékelje át az életét és gondolkodjon el rajta hogy lenne neki jobb?A gyüli nélkül vagy úgy hogy gyülibe jár?Erre persze a dogmatikus válasza az volt hogy Jehova házába jobb nekem egy nap mint ezer másutt. Na mondom oké erről ennyit.És persze jött a kontra részéről hogy nekem mennyivel jobb hogy nem járok gyülibe?Mondtam neki hogy egy év távlatából visszatekintve ezerszer boldogabb vagyok és kiegyensúlyozottabb.Nem vagyok idegbeteg,nem idegesítem magam azzal hogy nem készültem fel eléggé az összejövetelre meg ilyesmi,meg nem annyi órát mentem szolgálatba vagy bocsi nem annyi órát álltam szolgálatba mint amennyit kellene.Na ezzel a mondatommal ért véget a beszélgetés mert közbe a gyülekezet koordinátora vissza jött még plusz dolgokat hozva és mondta a társának hogy kiközösítettekkel nem szabad szóba állnia.Na egy pillanat: tesó én nem ki vagyok közösítve hanem el vagyok különölve a gyülitől.vili? a kettő meg nem ugyan az bár szerintem itt a halasi gyülibe a vének fogalom zavarban vannak. na de mindegy is csak ezt a kis sztorit akartam leírni ezzel az ácsorgó semmit tevőkkel kapcsolatban.
A 03.23. napi Őrtorony tanulmányozás fókuszában ismét a fiatalok, a tanú családok pályaválasztás előtt álló, illetve mostanság munkába álló rétegei álltak. A fiatalokat bölcs döntések meghozatalára biztatja a cím. Vajon mik lehetnek ezek? Nos, aki már régebben…..
Szia! Remélem jó helyen járok :) Szeretném, ha közzétennéd ezt az irományt és a levelet blogon, talán segít másoknak is. Már régen kb 1-1,5 éve megírtam, de most jutottam odáig, hogy el is küldjem. A neveket töröltem, név szerint említett gyermekeim nevét csak…..
Szervusztok! Nem kell bemutatkoznom mert szerintem itt sokaknak ismerős a nick nevem. 2013. július 11-e óta sok minden történt velem.Sok névtelen levelet kapok vélhetően halasi Jehova Tanúitól hogy mennyire ész nélküli lény vagyok hogy a jót otthagytam és a rosszat választottam.De…..
Draven87 2013.09.13 20:31:40
@Inspicio: vagy inkább ha gyűlülitek egymást szerintem a vers így hangozna helyesen de mivel nem akarom a szentírást átkölteni így csak megjegyzem szerintem a tanúkra hogy kellene alkalmazni
Draven87 2013.09.14 06:58:09
@Inspicio: hát lehet kicsit túlzás de lehet én jártam rossz gyülekezetbe mert itt halason is ahogy leírtam már egyszer itt nem egészen olyan testvéri a szeretet mint azt ahogy el lehetne tölük várni vagy csak túl sok negatív élményem van velük kapcsolatban.
Draven87 2013.09.15 11:38:46
@Niro: egyszerűen káoszhoz és mivel Isten a rend istene és nem a káoszé így nem nem lehet ilyen
Szervusz! Csak röviden annyit mondanék el, hogy 2013. július 11-én, csütörtöki napon a kiskunhalas-északi gyülekezetben bejelentették az elkülönülésemet. És ezt a napot piros betűs ünnepként fogom számon tartani! Köszönöm a nagyszerű blogot is ami nélkül még mindig köztük…..
Draven87 2013.07.17 18:24:26
@kingdom: egyszerű életcélok: egy aránylag jó fizetést adó munkahelyen elhelyezkedés ami félig sikerült is, egy aranyos de kedves és hűséges hölgy megtalálása akivel leélhetem az életem akit ezen a téren minimális sikert elértem mert ismerkedem már egy jó ideje egy halasi hölggyel, és persze család alapítás.ha ezek megvannak akkor szerintem minden klappol.
“Jehova Isten boldog népe” mosolytalan zombi-tömegként vonul haza az egyik legnagyobb rendezvényükről A békés flashmobra heten mentünk ki vasárnap, a 40 fokos melegben. Szórólapokat osztogattunk és három óriási jehovatanui.blog.hu transzparenst helyeztünk el a környéken, így…..
Ez ügyben be kell menni és feljelentést tenni a helyi rendőrkapitányságon. A feljelentést jegyzőkönyvbe kell diktálni. A büntetőeljárás költségeit az állam előlegezi, ha elítélik a vádlott állja. *** Alulírott A. Lajos a következő feljelentést teszem: [itt a…..
Draven87 2013.07.22 22:19:04
Draven87 2013.07.27 16:48:22
@labonte: én 12 évi rabság után dobtam le láncaim. én észre vettem magamon azt hogy lassan de biztosan menetelek azon az úton hogy még az élet kedvem is elveszítsem.de még időben léptem és meg kell mondjam helyesen tettem mert vissza jött az életkedvem és hála Szabadító Istenünknek van egy aranyos megértő barátnőm is ami előtte csak álom volt.szóval én azt tudom mondani amíg nem késő iszkiri onnan a szabadság felé.
..
Draven87 2013.06.28 22:23:36
@világítótest: amikor legutoljára volt látogatóban a halason az északi gyülekezetben lesírt róla nagyon hogy mennyire tehernek veszi ezt az egészet már nem azzal a lendülettel van az egész iránt.nem kritizálom szegényt de az amit előadás címszó alatt bemutatott az maga a borzadály volt rossz volt hallgatni is.
Draven87 2013.06.29 14:21:34
Draven87 2013.06.30 07:23:23
@névtelenül: hát igen kínlodás meg persze megaláztatások sora a vének részéről. és ők azok beteljesítik a Péter apostol által leírtaka hogy terelgetik , és építik a gondjaikra bízott nyájat.nem építenek ők hanem rombolnak de azt remekül teszik.és nekem ebből lett elegem.
Kedves Johnny Joker! Engem Draven87-nek hívnak és látom egy dologban egy húron pendülünk. Ez pedig a JT ( vagy hogy érthető is legyen Jehova Tanúi de a könnyebbség kedvéért és az én belső lelki egyensúlyom megőrzése végett csak JT rövidítést használnám). A történetem…..
Draven87 2013.05.10 14:48:17
@kingdom: dettó mintha rólam írtad volna. itt a halasi gyülibe elő fordult olyan is hogy nyilvánosan megalázott a koordinátor miközben egy idősebb testvérnővel próbáltam beszélgetni és persze lélekben készültem az összejövetelre ahol mint mikrofonos lettem volna csak mivel neki nem tetszett a hátra fésült hajam így mindenki előtt szépen fen hangon el kezdi ad át a kiváltságod a S.T-nek aki azóta a Bételben van mert barátságtalan a külsőd. egy kis pillanatig nem tudtam mit mondjak de tudtam a dolgom össze szedtem a cók mókom azt szevasztok el jöttem onnan. egy másik megtörtént eset a győri M.M vezette az Őrtorony tanulmányozást és én lettem volna kiírva mint olvasó.ezzel semmi baj nem volt egészen addig amíg B.R mostanság kisegítő szolga a halasi gyülekezetben ki nem ment az emelvényre és vette át tőlem a helyem hogy olvasson. persze mind ehhez hozzá jött az is hogy én már el végzetem az úttörő iskolát is és azért jobb rálátásom van néhány dologra és persze hogy ez nehogy apránként ki szivárogjon egy nagyobb lejárató hadjáratot indítottak ellenem.most úgy érzem rajtam a sor és szerény véleményem szerint van mit vissza adni nekik búsásan.na és ez csak megint olyan sztori ami szerintem nem a teokratikus elrendezést követi hanem demokratikus eljárást.
  Írta: névtelenül, narrátor: Szilvi, készítette: svtor Kérünk titeket, hogy terjesszétek a lehető legtöbb internetes felületen, (fórumokon, közösségi oldalakon [pl.: facebook], chaten, e-mailben, stb.) olyan embereknek, akiket megkörnyékeztek Jehova Tanúi...
Június 1-jén, szombaton, 14 órakor a Hétpecsétben interjú hangzik el Kúsz Jenővel [küzdős], aki évtizedekig tagja volt a Jehova Tanúi Egyháznak, ahol felelős pozícióban szolgált. Vendégem elmondja tagsága-, és a közösségtől történő elszakadása történetét. Szerkesztő,…..
Szervusztok! Picit gondolkodtam a tegnapi napon és eszembe jutottak olyan dolgok amit jobb ha ki adok magamból mert ha magamban tartom őket, akkor csak őrlődöm idegileg.12 évig nyomorgattam magam azzal a tévhittel hogy a JT egyház az egyetlen ami az igazi vallás és tényleg szeretet van…..
Draven87 2013.05.15 11:40:42
@világítótest: mi nálunk nem egyszer előfordult az hogy az utazófelvigyázó testvér a neki szállást adó testvérnő szűkös anyagi helyzetét bírálgatta hogy még internet sincs nála és hogy ily szegénységben élni. na ehhez kell pofa. ja és amúgy B.Z -nek hívják ezt az utazó szolgát de én csak mosolygó törpének hívom.
Draven87 2013.05.15 15:12:34
@metanoia: ez dettóra ugyan az mintha géplakatost el vinnél egy asztalos műhelybe és el kezdenél szak nyelven magyarázni. egy kukkot nem fog belőle megérteni mint ahogy az asztalos szaki se értene meg sokat a géplakatos szakmából. ezek persze mondják hogy egyszerű nyelvezettel tanítanak hogy sokan megértsék a tanítottakat de ez az amibe néha átesnek a ló másik oldalára.
Draven87 2013.05.24 22:51:44
@svtor: a kérdésedre a válasz szerintem egyértelmű lelécelni onnan ahol hazugság van. és Jehova Tanúi-nál ebből bőven akad.
Az Őrtorony 2013. augusztus. 15-i számában, a 8. oldalon olvashatjuk az „Olvasók kérdései” rovatban a következő kérdést: „Ülhet a kiközösített gyermek a keresztény szülei mellet az összejöveteleken?” Ez a mondat Jehova Tanúi gondolkodásmódjának a…..
Bumbumöcsi levele a blogbelieknek!Sokszor nehezen jön álom a szememre... Sokszor.... Tudjátok ez azért van, mert nagyon sokat gondolkodom az elmúlt évek eseményein. Fekszem az ágyamban és jár az agyam. Most is így van ez. Azt remélem, hogy nektek elmondhatom -kiírva magamból a…..
Draven87 2013.05.10 19:26:44
@sefatias: ott a pont ez így van teljes mértékben.
Búcsúznak a fiatalok!!! Kedves jelenlegi és volt testvéreim, valamint azok a személyek, akik őszinték magukhoz!!! Nem tudom, hogy feltűnt-e nektek az, hogy a gyülekezetekből eltűntek a fiatalok! Elsősorban azokra gondolok, akik már nagykorúak lettek, vagy a lázadó kamaszkorba…..
Sziasztok!Sok szempontból szerencsésnek mondhatom magam: csak egy évig voltam Tanú, és tanulmányozással, kereszteletlen hírnökséggel együtt sem dobtam ki rá két évnél többet az életemből. Gimnazista voltam, barátaim nemigen akadtak, a családom „világi": nemhogy nem fordultak…..