Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ratsui

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap van, tavasz van (eme sorok még április 11.-én íródtak. ) Napok óta az jár a fejemben, meg kéne lesni miként bontják Budapest – tán mondhatjuk ezt - első számú underground szórakozóhelyének tavalyi évig otthont adó épületeit. Igen, a Dürer Kertről van szó, akik ígérik lesz folytatás máshol,…..
Az első két rész elolvasható itt és itt. Érdemes. Tudod, Dallas. ;) Átzúdultunk Mostarba. A mai napig vannak benne lyukas házak, de alapvetően szépen helyreállították, a belvároson nem látszik, hogy 20 éve szétlőttek mindent. A koncerthelyszín egy, már ötven éve létező…..
A Városliget tervezett nagyarányú fejlesztésének részeként bezárják és elbontják a Petőfi Csarnokot. Ezzel a nyolcvanas évek építészetének egy kultikus, sokak emlékeiben élő épülete lesz oda. Ám a történet koránt sem az 1980-as években kezdődik! Az egykori Iparcsarnok…..
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Ratsui 2013.12.10 10:42:59
@Imiface: Kiváló választás, miután belehallgattam a két belinkelt "dalba" úgy gondolom Kátai mester valamelyik zenei csodáját muszáj segítségül hívni, én még egy Gire dalt is hozzácsapok.
Ratsui 2013.12.10 12:12:44
@queensryche: No akkor dobok is be egyet:

www.youtube.com/watch?v=UvGRXRW7OtA
Ratsui 2013.12.10 13:21:39
@Void Bunkoid: Nem tudom mennyivel lehetsz nálam idősebb, de nemcsak a legundergroundabb zenéket favorizálom, ehhez példának be is linkelem a következőt(tessék meghallgatni, új daluk):

www.youtube.com/watch?v=UvGRXRW7OtA

Amugy meg láttam a nyári Budapest Parkos jubileumi koncertjüket és mit ne mondjak eléggé rajta vannak a szeren, még akkor is ha TV-ben rádióban nem nagyon lehet látni/hallani a zenéjüket.
A 2013-as, 22. lipcsei Wave Gotik Treffenre emlékezve következzen pár fotó a számunkra érdekes előadók fellépéseiről, ezúttal is két nap terméséből válogatva. Az első részben a pénteki nap fellépői láthatók a Volkspalast kupolacsarnokából és kantinjából. A képeket…..
A negyedik Focus Abyssi-est alkalmával különleges nyárzáró neofolk eseményen vehetünk részt. A nem mindennapi programsorozat igen messze áll a hétköznapi szórakoztatás egydimenziós világától, természetes tehát, hogy most is a legfinomabb underground specialitások lesznek…..
léggitár Germán hókuszpókusz 2013.05.07 15:13:46
Kadavar Abra Kadavar 2013 Nuclear Blast A tavalyi évben nemcsak a svédek, de a németek is rendesen belepacsáltak a retrólecsóba, hiszen négy vintage-gyöngyszem is érkezett Germánföldről: az Orcus Chylde, a Kadavar, a Heat, és a Zodiac is elég korrekt anyagot rakott össze,…..