Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kismarcika

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az erőszak nem csodaszer, nem lesz automatikusan jó egy sorozat attól, hogy teli van vérrel (Ture Blood), vagy éppen a szex köré építik az egészet (The Client List). Majd egyszer lehet, hogy lesz a legtöbbet szexelő sorozatokról is lista - bár nem tudom, van-e értelme, hisz egész…..
Kismarcika 2014.07.11 12:44:10
@Média Panda: Pedig, ha az első évad tetszett, akkor harcolj kicsit a fintorgással ;) ,hogy mit adhat a második évad, mert én is nehezen hittem, hogy lesz olyan jó, mint az első...és lett olyan!!! Kicsit jobb is, hogy a második felirattal van csak, mert nekem sokat javított hogy nem "Family guy- Peter" hangján szólalt meg Caroll... ;) Fuss neki nyugodtan a S2-nek !!!
Billiárd. Ennél sokkal többet ez a játék nem tud. A célzást nagyban könnyíti, hogy kirajzolja nekünk a játék, merre fognak gurulni golyóink. Ugyan a továbbpattanást már nekünk kell kiszámítani, de ezzel együtt lehet élni.Játszhatunk egy-egy ellenfél ellen, vagy ha van…..
Kismarcika 2013.05.08 09:26:55
Akkor próbáljátok ki ezt:
www.miniclip.com/games/8-ball-pool-multiplayer/hu/
Ez ráadásul telefonokra is telepithető, igy tényleg bárhol játszhatsz ellenfelekkel, barátokkal, játszhatsz tournamenteket és már offline gyakorló módja is van a legutóbbi frissités őta... :)