Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Taylorg

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most egy kicsit felfüggesztem magam, vagy abbahagyom egészen. Lehet jókat nevetni, parancsoljatok. De az már az elején elhatároztam, hogyha befejezem, akkor mindenképpen úgy fogom, mint Bulgakov - aki persze ebben a kontextusba úgy kerül, mint a Credoba ama bizonyos Poncius Pilátus…..
Taylorg 2013.05.14 11:55:05
Kint esik az eső, behallatszik ahogy az ablakon koppannak az esőcseppek, bent félhomály. Te ülsz a gép előtt és valamit nagyon csinálsz. Én úgy döntök, inkább velem foglalkozz és ne a gépeddel. Így hát, lezuhanyozom, felveszem az egyik bordás trikódat, ami a fenekem közepéig…..
Férjcserélő Párkeresés 2. 2013.05.07 17:32:01
Azt látom, hogy most sok szempontból most elég távol van a többes szex megvalósítási projekt - visszacsöppentünk a való életbe, ahol a dolog a rászánható idő és energia hiánya miatt elsikkad. De azért elmondom, hogy milyen csodálatos ötletünk született arra, hogy hogyan…..
Taylorg 2013.05.09 07:45:11
@sleepee: hibátlan
Taylorg 2013.05.10 08:27:14
@BlogElla: Adj nekik kislány! hehehe. Végre egy olyan hely, ahol mackók , önjelölt bukmékerek, tisztánlátók és fénylőarcúak foggyökérig nyelhetik a pofont, ha ragaszkodnak saját zsíros, hónaljszagú elveikhez.
Az oké, hogy a házas-páros élet +gyerek csak a színes prospektusokban vidám és virágrétes, de be kell látni, ezekkel a gondokkal mindenki szembesül, kivéve, ha ökölbe szorult lábujjakkal miatyánkozik , várva a megtisztulást. Lehet itt ragaszkodni dohos elvekhez vagy lengetni bármilyen zászlót, hogy ratyikirályoktól kezdve a leszbikus kurvákig itt el van ásva mindenki a faszba, és jöhet a napalm, de senki sem találkozott még azzal a flessel, hogy némá ba, hát ez azt mongya,amiről én filózok má napok óta, csak nem merem mondani a csajomnak/pasimnak, mert felrug a holdig. Na ilyenkor kéne háttal a holdnak szembeállni vele, és feltenni ezeket a kérdéseket. Nincs vér a pucába? Nem merem vállalni? Igen-nem.
Mingyár éhenhalna ezer piszobúvár és lélekcsősz, mert vállalnánk, hogy dőlhetnek a tabuk.
Embere válogatja, vagy a sors, vagy a faszom, épp amelyik aktív.
...hm, mégis felajánlotta, hogy átmehetek, pedig kizárta a találkozás lehetőségét, semmi más nem számít most, irány a "barlang"...izgalommal, félelmekkel teli, megyek..megyek, de nem gyalog késő éjjel van, az öcsém elfuvaroz, szerencsémre. Megérkezek a megadott cím elé,…..
Férjcserélő Rinya 2013.05.05 19:20:55
Bloggerina fejére lassan ráomlanak a cserepek (nincs összefüggésben a témánkkal, nem ez a gond). Sajnos az élet nem csak dugásból áll, pedig mennyivel egyszerűbb lenne. A szokásos enyhe szuicid helyett közepesen szuicid. (Wáááááááááááááááááááááááááááá,…..
Taylorg 2013.05.09 07:34:56
@BlogElla: ezjóez :) mondjuk egy ilyen személyiség bárhová rátapad, legyen az bringa, motor, autó, ott is így csinál, szerencsére repcsivel nincs piros lámpa
Férjcserélő Átlagkufirc 2013.03.31 17:37:22
A levegő olyasfajta lágy bluggyanással távozik a hüvelyemből, mint egy ügyesen kinyitott pezsgősüvegből, ahogy a hátamra fordulok. Egy kicsit meg kell állnia, úgyhogy kényelmesen hátradőlök, és nézem, ahogy néz. Délelőtt van, az ablakból csak a tejfehér eget látni. Úgy…..
Olyan kis naiv voltam lánykoromban a házasságot illetően. Nem, azt azért nem hittem, hogy az oltártól aztán tényleg mindenki holtomidlagholtomiglan, de valahogy úgy gondoltam, hogy akinek ez nem jön be, az elválik. Ehhez az is hozzájárult, hogy a mi jó kis konzervatív köreinkben,…..
Férjcserélő Párkeresés 1. 2013.05.03 20:10:26
(Egy poszt, amitől blogella sírva kirohan a szobából és elégeti a laptopját.) Amennyire megdöbben(hetet)t a férjem, amikor először szóba került a többes szexszel kapcsolatos fantáziavilágom, annyira belelendült újabban a témába. Lényegében nincs olyan szeretkezésünk, ami…..