Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fenytores

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem egy olyan esetet ismerek, amelyekben a szeretőket nagy távolságok, esetleg országhatárok választják el egymástól. Ha legitim pároknál működik a távkapcsolat (ha működik - ezt esetleg itt, a szomszéd blogban is megvitathatjuk), akkor szeretőknél miért is ne? Persze nem lesz…..
Miután a legutóbbi poszt átlépte a 750 kommentes határt, ami már nekem is sok volt kicsit, itt az ideje, hogy ismét más szemszögből vizsgáljuk meg a hűtlenséget. Nem kell senkinek megijednie, a sok támadó komment nem vette el a kedvemet, és nem rengette meg a blogot, ezt abból is…..
Fenytores 2013.05.12 21:09:01
@skarlát betű: nem...a ferjemmel soha nem eltem meg ilyen elmenyt..es soha senkivel,pedig ugy erzem,nem voltam tapasztalatlan ezen a teren..biztos kell ido is,hogy egy no szexualisan kiteljsedjen,de azt gondolom,ez inkabb partner es kemia kerdese..
A jelenlegi elethelyzetemben a legboldogabb attol vagyok,hogy ezt megtapasztalhattam es hogy folyamatos es mindig megujulo marad..ezt az utobbit nem tudom ,hogyan lehetseges..negy ev alatt mar akar el is mulhatott volna...
Fenytores 2013.05.12 21:10:51
@skarlát betű: akkor majd privat formaban megkereslek ,bar meg nem tudom,hogyan kell..:-))..azt hiszem,tudnek valami neked tetszot koszonetkeppen felajanlani..:-))
Fenytores 2013.05.18 05:41:14
@TBal: eltuntem kicsit,elnezest.. Ezen a felvetesen gondolkodom magam is eleg sokat..sajnos ugy latom,hogy azok a mellekgyokerek is onallo eletre kepes hatalmas fakat tudnak kinevelni,melyek aztan bearnyekoljak a fogyokeru fát..és az nem kap már elég fényt és életet..
Nehéz ezért biztosnak lenni abban (még ha a normális,konvencionális élet elfogadása és a változtatás lehetetlensége is a jelen pillanatban lévő egyetlennek tűnő megoldás),hogy a főgyökér probléma megszűnésével kiirtódnak a korábban lelki gyomként indult, majd hatalmas virágzó rózsalugassá nevelkedett hajtások..
Hát ilyen képies megjelenítés utan egyre biztosabb vagyok benne,hogy nekem időt kérni érdemes..ez a minimum,amit meg kell tennem.
Szep hetveget mindenkinek!