Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Update Manci

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendhagyó jelenséggel találkoztam Réka facebook oldalán. Közzétett egy posztot Alvókák címmel, és azt kell, hogy mondjam, ez a bejegyzés üdítő kivételként hatott eddigi súlyosan terhelt facebookelőélete után. Kedves címet választott, kétséget kizáróan szimpatikus montázst készített az álommanó…..
♥♥♥♥Drágáim♥♥! Szuper „kis” alakreformos „Családom” A 2014-es év hosszú, megerőltető munkával töltött napjai sem riasztottak vissza attól, hogy újabb „kemény fába” vágjam a fejszémet. Csodálatos „meglepetéssel” készülök számotokra. Minden eddiginél szebb naptárt alkotunk. Kíméletlen 12 napos munka…..
Mielőtt a lájkoló beállt volna a Mester tanítványai közé, valami biztosítékot akart szerezni tőle. -Meg tudod mutatni az életünk célját? -Nem. -Legalább az élet értelmét? -Azt sem...
Update Manci 2013.06.28 21:26:35
@Gatto Negro: én eddig azt gondoltam, hogy "szabin" van. De most már elbizonytalanodtam. Remélem nincs semmi baj.
Updateminuszegy Kérdezz! Felelek? 2013.06.16 08:40:22
Réka és Norbi követőikkel alkotott szimbiózisa az evidenciákon alapszik. Idoljaik és köztük  a kommunikáció olajozott csatornákon át áramlik, azok karbantartásában az oda-vissza szívecskeáradat kiemelkedő jelentőséggel bír. Ők így együtt, a nagy szerető család, az update-generáció fél…..
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
Update Manci 2013.06.11 19:43:42
@Gatto Negro: hát neki polinéz nyelven kell csak fluently beszélnie, onnan jönnek a lájkolók!
Updateminuszegy Féltelek... 2013.06.10 23:39:56
Kedves Blogcsaládom! A szűkszavú cím nem holmi földkönyvi bejegyzés tulajdonviszonyaira utal, ez az érzelmi töltés újfent Rékából sült ki, amikor imádott párjával egy műszálas takaró alatt elektromos feszültséget gerjesztettek. S mint ilyenkor lenni szokott, sugárban lövelltek ki a szívecskék az…..
Update Manci 2013.06.11 07:32:48
Első híradásunk óta jócskán felhalmozódtak a megosztásra váró közérdekű információk, ezért szíves figyelmetekbe ajánljuk az Update aktualitásokból készített második összefoglalónkat:..
Update Manci 2013.06.09 10:31:45
@updateminuszegy: félelmetes a kép, olyan rajta, mint egy elmebeteg tömeggyilkos. Szerencsétlen gyerek, ilyen felszínes és elhanyagoló anyja van, aki csak akkor öleli meg, ha fel akarja tenni a fb-re....
Helyszín: puccos szálloda. Történet játszódik: Húsvétkor. Képlet: a szokásos Amíg a hétköznapi családok saját hagyományaikat ápolva várják a nyuszi érkezését, Rékának még ilyentájt is legfontosabb a túledzési komplexusának hódolni, amelyet természetesen kéjesen önimádó fotójával illusztrál. Miként…..
Update Manci 2013.06.09 10:38:39
@updateminuszegy: ő közös kedvenc:) sajnos állásért már nem sír és megtalálta végre a szőke hercegét, aki még edzi is. Szèp az élet, ahogy Sacánk mondaná
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
Update Manci 2013.06.06 20:38:14
@Tamanu: nekem màr az olvasásától hànyingerem van, Te pedig egy egész posztot akarsz a tejeskàvéról tavaszi salátàval? :):):):)
Update Manci 2013.06.06 21:00:58
@Tamanu: szerintem az irigysègtől beteg lettél. Tornázz többet a jubileumi DVD- re, az majd ad Neked belső tartást és feltölt éltető energiával <3 < 3
Fantáziadús találgatásoknak apropót szolgáltatva érkezett Magyarországra Mark Zuckerberg. A facebook ifjú atyja látogatásának valós okait ez eddig senkinek nem sikerült kiderítenie, ezért a sajtó jobb híján megelégedett a legvalószínűbbnek és legkézenfekvőbbnek tűnő magyarázattal, miszerint…..
Drága Blogbarátaim! Közös gondolkodásra és gyűjtésre invitállak Benneteket! Azon kedves embertársainkra gondolva szeretnék szótárt összeállítani, akik még csak ezentúl szándékoznak megismerkedni az Update rendszerrel és termékekkel, valamint az egész gépezetet működtető Schobert házaspárral. Ez a…..
Az Update 3in1 kávé - maximális élvezeti érték megcélzására irányuló - elkészítése a termék piacra kerülése óta beavatott tudást feltételez. Norbi válasza már-már bűntudatot ébreszteni látszik a jóhiszemű vásárlóban, mi ennek ellenére kötelezettségünknek érezzük, hogy - ha kell lépésről-lépésre-…..
Update Manci 2013.05.30 21:12:14
Update Manci 2013.05.30 21:44:09
A gyermekek erényei, sorsot író életszemléletük fáradhatatlan szülői munka befektetésének gyümölcsei. Az utódokért való felelősség vállalása egy életen át tartó hivatás, amelynek kapcsán  elvétve osztogatnak szabad napokat. A Gyermeknap csak gyermekeinknek ígér extra porció mókát és…..
Updateminuszegy A nagy Update-kvíz 2013.05.27 18:53:47
Drága "kis" Blogcsaládom! Itt a remek alkalom, hogy teszteljétek, valójában mennyire vagytok naprakészek az ország fitnesspárjának élettörténetéből. Sajnos, részeredményeket nem tudunk elfogadni. Egy igazi rajongó minden kérdésre tudja a választ. Ha nem is tudja, a szíve mélyén érzi. Akkor…..
Update Manci 2013.05.29 22:02:32
@Gatto Negro: puszi Sigmund bàcsi! És Rékának mit üzensz?
Drága "kis" Blogcsaládom! Talán láttátok Norbi azon posztját, amelyet olyan - egy rajongója által küldött - fotóval illusztrált, amelynek tanúsága szerint a Hormondiéta immáron világlátott kiadvánnyá avanzsált, hisz a sydneyi operaház előterében pózol egy hajón ringatózva. A feladó ezzel a gaggel…..
A következő idézet a HVG.hu jóvoltából 2008-ban Rékával készített interjúból származik: "Hogy állsz a fotózással? Megörökíted a nyári élményeiteket?Én szinte össze vagyok nőve a fényképezőgépemmel. Nem csak nyaraláskor viszem magammal, hanem máskor is, ha bárhová megyünk a gyerekekkel, legyen az a…..
Drága Rékámnak hála Zizmikét a fél világ ismeri... Hogy kicsoda Pom Pom?Hogy nem ismertek??ÓÓÓÓÓ....Igazán senki sem ismer....Mert hol ilyen vagyok, hol olyan... Báááááámulatosan tudom változtatni az alakomat. Ha akarom olyan vagyok mint egy paróka, vagy szobafestő pemzli, vagy egyujjas…..
Ha kérdezünk, számítani kell rá, hogy számunkra nem tetsző választ is hallhatunk. Van amikor a csend beszél, néhány sóhaj olykor mindennél többet mond: (Forrás: Rubint Réka facebook oldala )..
Update Manci 2013.05.26 20:10:26
@Gatto Negro: egyszer Rékuci nyilatkozta, hogy van egy olyan jövő képe, hogy közösen ülnek 25 év múlva a nappaliban, ő Meg Norbi, ott vannak a gyerekek, mindegyiknek ott a kedvese, és közösen lapozgatják az ő régi (akt) fényképeit...:) biztos a Lovas és a zsinortngás lesz Larácska barátjának a kedvence:)
Az interneten szörfözve bukkantam rá Rubint Réka őskori blogbejegyzéseire. Érdekes volt olvasni a sorait, mert  vélhetőleg egy olyan oldal hatására ragadott billentyűzetet, amely róla - számára nem elfogadható véleményt közölt. Mi tagadás, nem tartom kizártnak, hogy…..
Régóta adós vagyok ezzel a poszttal, tulajdonképpen maga a blog megszületésének is ez a téma adta az apropóját, amely nem más, mint Schobert Norbert és Móncsi fúziójának, avagy a Hormondiétának a nagy nyilvánossággal való megismertetése.  A Hormondiéta ország-világ számára szánt…..
Updateminuszegy 1 hónapos a blog 2013.05.23 23:04:00
Ez még nem ok arra, hogy hetedhét országra szóló partit tartsunk, de ezen első mérföldkőhöz érve mégis úgy érezzük helyesnek, ha véleményezni engedjük mindazt, amit eddig "elkövettünk": Ennek apropójára szerintem a legstílszerűbb, ha az érintettek véleményét kérdezem arról, miként értékelik a…..
Update Manci 2013.05.24 07:26:37
... Na, de jogosan? Történt az, hogy a Schobert házaspár "hármas a szerencseszám" jeligére miután lepasszolták 3 gyermeküket, Kalácskával kiegészülve hármasban elutaztak kipihenni azt a 3 hét munkát, amely az utolsó kiruccanásuk óta eltelt. Mint ilyenkor lenni szokott, Réka kiposztolta a beautiful…..
Update Manci 2013.05.22 12:53:27
@Gatto Negro: atyaúristen, ez tényleg igaz?
Update Manci 2013.05.22 20:42:48
@LHedvig: köszi az infokat, így már értem, miért hármasban mennek pihenni. De értem én Norbit is, egy frissen műtött szívbeteget kímélni kell, csak így lehet kielégíteni a nimfomán rákot. Kalácska valódi testi-lelki jó barát ezek szerint:)
Update Manci 2013.05.23 18:50:26
@updateminuszegy: ezért van új futó társa? Elég belterjes ez a baráti kör:)
A következő kép megosztása nélkül nem lehet teljes a blog. Nem tudom, kinek köszönhetjük ezt a gyöngyszemet, de ha bárkinek tudomása lenne róla, kérem, jelezze, és azonnal feltüntetem forrásként. Kérlek, ne érjétek be a cserebogár előtti állapottal, hanem tapossatok a…..
Update Manci 2013.05.22 20:35:31
Drága Blogcsaládom! Ígérem, nem tudósítok Réka minden konyhai megmozdulásáról, de ha arcpirító gasztrobűntettet követ el nem maradhatok néma. Mai konyhai imitációját saját "kis" Facebook családommal együtt izgulva elemeztük. Kicsit olyan hangulata volt a virtuális szeánszunknak, mintha az Eurovíziós…..