Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bloglárka

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Updateminuszegy Kérdezz! Felelek? 2013.06.16 08:40:22
Réka és Norbi követőikkel alkotott szimbiózisa az evidenciákon alapszik. Idoljaik és köztük  a kommunikáció olajozott csatornákon át áramlik, azok karbantartásában az oda-vissza szívecskeáradat kiemelkedő jelentőséggel bír. Ők így együtt, a nagy szerető család, az update-generáció fél…..
Bloglárka 2013.06.16 18:09:37
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
Helyszín: puccos szálloda. Történet játszódik: Húsvétkor. Képlet: a szokásos Amíg a hétköznapi családok saját hagyományaikat ápolva várják a nyuszi érkezését, Rékának még ilyentájt is legfontosabb a túledzési komplexusának hódolni, amelyet természetesen kéjesen önimádó fotójával illusztrál. Miként…..
Bloglárka 2013.06.07 07:42:51
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
Ha kérdezünk, számítani kell rá, hogy számunkra nem tetsző választ is hallhatunk. Van amikor a csend beszél, néhány sóhaj olykor mindennél többet mond: (Forrás: Rubint Réka facebook oldala )..
Bloglárka 2013.05.28 08:00:21
@updateminuszegy:
a Goldenblog nem csak szóbravúr, valóban létezik, a HVG éves blogversenye, majd szavazok rád))))
Drága "kis" Blogcsaládom! Talán láttátok Norbi azon posztját, amelyet olyan - egy rajongója által küldött - fotóval illusztrált, amelynek tanúsága szerint a Hormondiéta immáron világlátott kiadvánnyá avanzsált, hisz a sydneyi operaház előterében pózol egy hajón ringatózva. A feladó ezzel a gaggel…..
Bloglárka 2013.05.28 07:55:16
Az interneten szörfözve bukkantam rá Rubint Réka őskori blogbejegyzéseire. Érdekes volt olvasni a sorait, mert  vélhetőleg egy olyan oldal hatására ragadott billentyűzetet, amely róla - számára nem elfogadható véleményt közölt. Mi tagadás, nem tartom kizártnak, hogy…..
Bloglárka 2013.05.24 23:56:09
@Kevei Klára: ne mááááááááááááááááááá)))), egy újabb fotózandó gyerek, szegényke
Updateminuszegy 1 hónapos a blog 2013.05.23 23:04:00
Ez még nem ok arra, hogy hetedhét országra szóló partit tartsunk, de ezen első mérföldkőhöz érve mégis úgy érezzük helyesnek, ha véleményezni engedjük mindazt, amit eddig "elkövettünk": Ennek apropójára szerintem a legstílszerűbb, ha az érintettek véleményét kérdezem arról, miként értékelik a…..
..., annak neve legyen áldott. Hétvégével kombinált ünnepnapok közelednek. A Schobert család hagyományai szerint ez két lehetséges forgatókönyvvel megírt végkifejletet prognosztizál, de ugyanazon konklúzióval A. Szállodalátogatás = nem kell a család élelmezéséről gondoskodni. B. Nagymamit…..
Bloglárka 2013.05.18 12:57:51
@Kevei Klára: nem kellett sokáig várni )))), már elkészült a *forevörös* kép
Nemrégiben jelent meg Schobert Norbert legújabb szellemi terméke, a Hormondiéta. A rá jellemző szerény attitűddel tette közzé a hírt facebook oldalán, bejelentését a  könyv borítóképével illusztrálta megjelölve annak  990 forintos fogyasztói árát. Potom pénz az egészségért, lájk? Első…..
Bloglárka 2013.05.11 18:15:46
@Bloglárka: jav.: jár
Bármily egyszerű is az étel, a született szakácsot tévedhetetlenül föl lehet ismerni. Hogy ez a bölcs megállapítás mennyiben vonatkozik Móncsira, az Update soros gasztroterroristájáraangyalára? Azt hiszem, jelen kérdés megvitatása kapcsán lemondok a véleményformálási jogomról. Annak ódiumát nemes…..
Drága Blogbarátaim! Arra buzdítalak Benneteket, vegyünk részt az első közös oknyomozásunkban! Egy paranormális jelenségre lettem figyelmes Réka tegnapi posztjának kapcsán. Megérkezett a szokásos napi gasztrobravúr, amelynek tiltakozni képtelen elszenvedője Zizmike - mint mindig -: "Túròs…..
Réka egy ideje új, játékos rituáléval fűzte szorosabbra kapcsolatát "kis" FB családja tagjaival. Immáron nemcsak testüket acélozza, elméjüket is pallérozottabbá változtatja az intelligenciát komolyan próbára tevő találós kérdéseivel. A teljesség igénye nélkül: Kemények vagyunk, mint..........??????…..
Egy halandó sem tud titkot tartani. Ha a szája néma, az ujjaival fecseg. Az árulás minden porcikájából szivárog. Hogy mennyire a velejébe talált Sigmund Freud? A következő sorokban ezt szeretném  "kis" blogcsaládom tudásszomjas tagjai számára bemutatni. Jómagam azt vallom, a kor emberét már…..
Bloglárka 2013.05.07 22:31:08
Mai jegyzetemben az Update termékek eddig még nem látott, csodálatos metamorfózisát mutatom be, amely Réka zseniális időzsonglőrködésével válik teljessé. Réka esti bejelentkezésében arról ad hírt, hogy kis kuktája segítségével vacsorát készítenek. Nem tagadom, megszólalt bennem az a kisördög, amely…..