Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyuli

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már érzem az őszt reggelente, az illatát. Az eső is megváltozott, már nem a fülledt nyári, hanem a frissítő hűvös. Bár a 40 fokos melegeket nehezen viseltem, még nem szeretném elengedni a nyarat, a napsütést, a rövid ruhákat és szandálokat, a hosszú nappalokat, a nyaralót, a Balatont, a kerti fák…..
Szinte minden lovas és lószerető ember érezhette már magát meg nemértett művésznek, mikor egy istálló levegőtől oly távol álló személyt próbált sztereotípiái ellenkezőjéről meggyőzni. Így már azt is sokan megtudhattuk, miszerint a lovaglás nem sport és a több órás edzések felérnek egy…..
anyuli 2017.05.11 09:18:56
@shitgun: Ne aggódj, ők is téged.
Kaptunk a héten két fotót is akadálymentességi problémákról a fővárosban, a képek magukért beszélnek, a kommentárokat a küldőktől idézzük. Fotó: Galgóczi Péter, Rehab Critical Mass Akadálymentes toi toi klotyó, a járdára felhelyezve, nem túl megköezlíthető állapotban. 3 darab métert kellett…..
anyuli 2016.06.11 13:59:23
@Rodolfo63: Szerintem a mozgólépcső is megoldás lehetne, sok helyen működik ilyen. És nem csak a kerekesszékeseknek, hanem a kismamáknak babakocsival is egyszerűbb lenne az élete!
De ha már a metró liftjeit emlegettem, a Kelenföld-Keleti pu. szakaszának megépítésénél minden megállóban van lift, csak az esetek nagy részében nem működik.
anyuli 2016.06.11 14:00:11
@anyuli: elnézés, nem mozgólépcsőt, hanem mozgó járda
Szerintem a piskóta az egyik olyan dolog, amiről sokaknak meggyőződése, hogy csak búza finomlisztből lesz az igazi. Már én is kezdtem elhinni (nem egy és nem kettő kukában landolt kísérlet után), de szerencsére kiderült, hogy nem így van. Egyetlen dolog a titka: a sikér! Ettől a fehérjétől lesz…..
anyuli 2016.04.28 22:18:42
@mariannbog: Köszönöm szépen, ígérem beszámolok róla, hogy milyen lett a süti! Üdv: Gabi
"A dohányzásról pofonegyszerű leszokni. Én magam is legalább százszor megtettem." - Mark Twain. Jómagam is rengetegszer próbáltam már megszabadulni káros szenvedélyemtől, de sajnos fél évnél tovább nem sikerült megőriznem önuralmamat. Szerencsére vannak nálam erősebb…..
      Mi mindig hiszünk a minőségben és a szakértelemben. Ezért is az egyik kedvencünk a Triumph márka, meg azért is, mert az eladók az üzletekben értenek ahhoz, amit eladnak. Tudják, mi a kosár és a körméret ugye... De! Most találtunk egy szuper lehetőséget, a Triumph…..
Egyelőre kevés a konkrétum a Germanwings fapados légitársaság Barcelonából Düsseldorfba tartó járatának keddi katasztrófájával kapcsolatban, ugyanakkor kimondhatjuk, a tragikus esemény sokkolta a repülős és a civil társadalmat. A repülés a legbiztonságosabbnak tartott…..
Ha holnap is két, esetleg három órás várakozás vár rám, akkor kénytelen leszek más módon felíratni azt az átkozott gyógyszert. Tisztelt Praxis   Lehet,sőt egészen biztos,hogy az írásom elolvasása után többen fognak nekem ugrani,de pontosan ezért szántam rá magam,hogy a…..
Még soha nem szerepeltem a tv-ben, nem is éreztem rá késztetést, nem vagyon én odavaló.  Egy nagyon kedves barátom nógatására azonban úgy gondoltam, miért ne? Énekelni, táncolni nem tudok, így ezek a műsorok eleve kipipálva, a magamutogatás szintén nem az én műfajom........…..
anyuli 2014.10.05 15:59:58
@...elmúlik...: Ha tudtam volna......... hidd el, hogy messze ívben elkerültem volna ezt az egészet! Most már örülök, hogy így történt, és nem kerültem a műsorba, még csak egy próbafőzésre sem!!! :)
 A főzős műsorok között nagyon kevés az olyan, aminek rendszeres nézője, olyan pedig még kevesebb van, aminek a rajongója is leszek. A kört ha tovább akarnám szűkíteni akkor azt is mondhatnám, hogy ezek a kritériumok nagyon ritkán húzhatók rá magyar produkciókra, de persze…..
anyuli 2014.10.05 13:35:24
@Grafithuszar: Minden tiszteletem a tiéd, hogy így utánanéztél dolgoknak. Nálam nyilván közrejátszott egy rossz tapasztalat...... ugyanis jelentkeztem a műsorba.
Ha elolvasod az írásom, talán jobban megérted, miért nem szerettem ezt a műsort. Persze a kíváncsiságom hajtott, azért néztem.

anyuli.blog.hu/2014/07/05/udvozlunk_a_blog_hu-n_32834
anyuli 2014.10.05 15:52:39
@Emmanuel Goldstein: Mikor meghirdették ezt a műsort, nem showról volt szó, hanem hogy hobbiszakácsokat keresnek, háziasszonyokat. Ha valaki a tv-ben csak azért akar szerepelni, mert szereti a nyilvánosságot, jelentkezzen valamelyik való világ műsorba. És egy "főző műsornak" tán arról kéne szólnia, hogy valaki tud, vagy nem tud főzni, he?
Az RTL Klub új főzős reality-vetélkedője már a promókampány alatt idegesített egy kicsit, Itt az Iz-faktor vagy mi is volt a szlogen ugye, amikor pedig elővezették a zsűrit, akkor nagyon vakargattam a fejem, mert értem én, hogy nem kellenek az elhasznált arcok, és Gianni már eleve…..
Nos, íme az ígért vendégposzt az én tolmácsolásomban: avagy amikor vendégül lát minket a fotós édesanyuja, és megmutatja nekünk, hogy is van ez kérem szépen. Ezen a szinten a hozzávalóknál már például mennyiségek sincsenek nagyon, mindent csak úgy ézéssel, na de azért egy…..
- Magán-nyugdíjpénztári megtakarítások: elköltve.- Nyerőgép-piac: elintézve.- Dohány-kiskereskedelem: letudva.- Földbérletek: megoldva.- Takarékszövetkezetek: sínen vannak.- Tankönyvpiac: lassan egyenesbe ér. Na és neked mid van? Vállalkozásod? Vagyonod? Megtakarításod?…..
  Marjai: Heti szöveges matekfeladatok I.   A matematika oktatás feladatai közé tartozott már régen is,hogy a megszerzett matektudás iskolán kívüli is használható legyen. A szöveges feladatok ne csak unalmas egyenletek legyenek,hanem térbe kerülve , valós környezetbe…..