Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamad

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénzkérdés Bűnös, nem bűnös 2013.09.11 11:59:30
A politikusok egyre durvábban támadják a magyar bankokat a devizahitelezés során elkövetett bűneikért, felelőtlenségeikért. olykor joggal, olykor alaptalanul, olykor némi csúsztatással. Összeszedtünk mind a három kategóriából három-három gyakran hallható érvet.I. IGAZI…..
Az utóbbi napokban még a csapból is a miniszterelnök lányának esküvője folyt. Furcsa tendencia van kialakulóban: egyre kevesebbet találkozunk Orbán Viktorral, mint politikai döntéshozóval, és kerül egyre jobban előtérbe a celeb: Viktor, aki lánya kérése ellenére mégis…..
Több, a Hegyvidék életében is fontos szerepet betöltő ember kapott rangos állami kitüntetést augusztus 20-a alkalmából. Díjazták Kovács Gergelyné kultúrtörténészt és Kovács Kolosnét, az Arany János Általános Iskola és Gimnázium nyugalmazott címzetes igazgatóját. Dr.…..
Hamad 2013.08.21 06:43:40
Dicséretes dolog, hogy a Fidesz nem hagyja földönfutóvá válni különféle pozíciókból kihullott elvtársait, hogy minden körülmények között honorálni igyekszik a feltétlen lojalitást, de nyújtsa fel a kezét az, akinek ma Magyarországon havi bruttó 600 rongy üti a markát…..
Milshteyna Jeffrey fotóit csodálhatjuk meg ebben a sorozatban, az ihletet pedig a repülés imádata adta. Ez a sorozat hozta meg a hírnevet a fotósnak, a képei a Museum of Art Los Angelesbe is bekerültek. ..