Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenczi Dávid

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma túrógombóc készítéssel indult a napom majd csináltam pár elég jól kinéző szendvicset, később gombát paníroztam és sütöttem készre, utána galuskát szaggattam, de természetesen a zöldség kockázás sem maradhatott ki a napból. Ez a hét jó tapasztalat szerzés volt. ..
A mai nap kezdetekor sikeresen megszereztem az első harci sérülésem, mely uborka szeletelés közben történt. A nap nagy részében töltött káposztát készítettem egy esküvőre, ezen kívül és a zöldségkockázáson kívül nem sok mindent csináltam, kivéve azt az előételt amit…..
A mai nap is hasonlóan telt mint a tegnapi. Zöldséget kockáztam, salátát csináltam, és megtanultam tiramisut is készíteni. Ennek örülök, mert bizony ez utóbbit nagyon szeretem. Más sütit és előételt is raktam össze csak sajnos a nevükre nem pontosan emlékszem. Már tudom, hogy…..
Napomat, a cukrász részlegbe kezdtem, elsősorban nem a cukrász szakma iránt hajlok, de meglepően jó volt. Érdekes, és hasznos praktikákat sajátíthattam el. Többek közt készítettem rétest és zacher tortát, persze segítséggel, később zöldségeket kockáztam, majd halat…..
Ezen a héten, a Hemingway étteremben fogok tevékenykedni, a konyhán. Az első napom, sikertelennek bizonyult egy adminisztrációs probléma miatt, de elvileg holnap már több szerencsém lesz. A személyzeti részre már bementem, és volt alkalmam megismerkedni a séffel. Remélem holnap…..