Regisztráció Blogot indítok
Adatok
focivbblog

31 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Brazília - 2014 Költözés... 2013.06.01 20:29:31
Kedves Látogatók! Az oldal elköltözött ide: http://labdarugovb.wordpress.com/..
Az iraki szövetség két felkészülési meccset szervezett, először május 22-re Bagdadban Jemen ellen, majd május 27-re Dubaiban Irán ellen. Jemen visszalépett a 22-i meccstől, miután az ázsiai szövetség nem garantálta a csapat biztonságát. Ezután az Egyesült Arab Emirátusok…..
Cesare Prandelli kihirdette 31 fős keretét, amellyel megkezdi a felkészülést a Konföderációs Kupára. A felkészülés során az olaszok két meccset játszanak, május 31-én San Marino ellen, majd június 7-én Csehország ellen. A végleges, 23 fős keretet június 3-án nevezi meg a…..
Joachim Löw, a németek szövetségi kapitánya kihirdette keretét a közelgő tengerentúli túrára. Négy olyan játékost is behívott, akik eddig még nem játszottak a nemzeti csapatban, és a BL-döntőben érdekelt Bayern München és Borussia Dortmund játékosok nagy része ezúttal…..
Franciaország hamarosan Uruguay és Brazília ellen vív felkészülési meccset Dél-Amerikában. A galloknál tíz hónap kihagyás után ismét a keretben van Samir Nasri, a Porto játékosa Eliaquim Mangala pedig első felnőtt válogatott meccsére készülhet. A Manchester City…..
Bernd Stange lett a szingapúri válogatott új szövetségi kapitánya. A német szakember - aki a 2004-es Ázsia Kupán a negyeddöntőig vezette Irakot, - Raddy Avramovicot váltja. A szingapúri szövetség megerősítette, hogy két éves szerződést kötött a 65 esztendős edzővel. Az…..
2008-ban debütált a Monacoban, azóta Nicolas N'Koulou az egyik legkeresettebb futballista lett a francia bajnokságban. A kameruni védő második marseillei szezonjának végén jár. Intelligens játékos, remekül helyezkedik. A Kadji Sport Academie tanulója volt, a legnagyobb kameruni…..
Uruguay szeretné szurkolóival feledtetni a VB-selejtezőkön eddig nyújtott kiábrándító teljesítményt (a csapat jelenleg nem áll VB-kvalifikációt érő helyen), amire remek lehetőség nyílik a hamarosan kezdődő Konföderációs Kupán. A dél-amerikai gárda szurkolói bízhatnak…..
A Manchester United védője, Rio Ferdinand bejelentette, hogy befejezi pályafutását az angol válogatottban. A 81-szeres válogatott játékos, aki hatodik alkalommal nyert bajnoki címet most vasárnap, tájékoztatta döntéséről Roy Hodgson szövetségi kapitányt. Ferdinand 1997-ben…..
Luis Felipe Scolari ígéretéhez híven ma közzétette a brazil válogatott Konföderációs Kupára készülő keretét, amelyben nincs ott sem Kaká, sem - nagy meglepetésre - Ronaldinho. Szintén meglepő hiányzó a Chelsea középpályása, Ramires, aki helyett a Bayernben játszó Luiz…..
Az angol válogatott és az Arsenal középpályása, Jack Wilshere bokaműtéten fog átesni a szezon végét követően, ezért biztosan ki fogja hagyni a válogatott írek és brazilok elleni felkészülési meccseit. A 21 éves játékos sérülés miatt kihagyta a teljes 2011-12-es szezont,…..
El Salvador szövetségi kapitánya, Agustin Castillo megnevezte azt a 18 játékost, akikkel megkezdi a felkészülést a júliusi Arany Kupára. A csapat a mai naptól vonult edzőtáborba, az 'Albergue del Futbolista' edzőközpontba. Az otthon játszók mellett két idegenlégiós is a keret…..
A 2012-ben FIFA év edzője címet nyert Vicente Del Bosque, a VB-t és EB-t nyert spanyol nemzeti tizenegy szövetségi kapitánya beszélt a Kairóban megrendezett CAF szimpózium záró napján megtartott sajtótájékoztatón, ahol a spanyol mester mellett a 2012-es Afrika bajnok Zambia…..
A mai nappal ismertté vált a hamarosan rajtoló Konföderációs Kupa játékvezetőinek listája. Összesen tíz trióról van szó, a hat konföderációból öt képviseltetve lesz. A kiválasztást a FIFA játékvezetői testülete végezte a 2014-es VB-re jelölt sporik közül. A jelöltek…..
Luc Holtz meghosszabbította szerződését a luxemburgi szövetséggel, így a 2016-os EB selejtező sorozatának végéig, 2015 decemberéig marad a luxemburgi válogatott szövetségi kapitánya. A 43 éves szakember a posztjáról lemondó Guy Hellerst váltotta még 2010 augusztusában, és…..
Az angol válogatott következő két meccse Írország és Brazília ellen az őszi selejtezőkre való felkészülés jegyében fog zajlani. Az íreket május 29-én fogadják a háromoroszlánosok a Wembleyben, majd négy nappal később Rióban a Brazilok ellen játszanak barátságos meccset.…..
A CAF (Afrikai Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) három napos szimpóziumot tart ezen a hétvégén Kairóban, amelynek központi témája a 2012-es és a 2013-as Afrika Kupa. A rendezvényen a két tornán érintett válogatottak szövetségi kapitányai vesznek részt. Az összejövetel három…..
A CAF (Afrikai Nemzetközi Labdarúgó Szövetség) három napos szimpóziumot tart ezen a hétvégén Kairóban, amelynek központi témája a 2012-es és a 2013-as Afrika Kupa. A rendezvényen a két tornán érintett válogatottak szövetségi kapitányai vesznek részt. Az összejövetel három…..
A brazil futball atyjának tartott Charles Miller Sao Pauloban született egy skót-brazil pár gyermekeként. Úttörő munkáját követő években olasz bevándorlóknak volt köszönhető, hogy a játék már nem csak a kluboknál volt ismert, hanem elterjedt az egész országban. Minden…..
Dél-Amerikából egyedül Venezuela nem jutott még ki egyetlen VB-re sem. Jelenleg ötödik helyen állnak a selejtező csoportban, ami rájátszást érő pozíció. A baseball-ról híres ország drukkerei mind a válogatottjuk mögött állnak, a fifa.com-nak Oswaldo Vizcarrondo, a csapat…..
Feröer-szigetek szövetségi kapitánya, Lars Olsen két évvel meghosszabbította szerződését, ami így 2015 végéig szól. Az 52 éves dán szakember megbizatása idén decemberben járt volna le, de felettesei úgy gondolták, hogy továbbra is őt szeretnék látni a kis ország kispadján,…..
A CONCACAF zóna (Észak- és Közép-Amerika) selejtezőjének utolsó szakaszában a hat csapat közül egyedül Panama nem szerepelt még világbajnokságon, de él még a reményük arra, hogy ott legyenek a jövő évi mundiálon. Az első három meccsen ugyanis öt pontot szereztek, és ezzel…..
"Már tudom, kiket viszek a Konföderációs Kupára, de csak 14-én ismertetem a névsort." - Nyilatkozta Felipe Scolari, a brazil válogatott szövetségi kapitánya a sajtónak a rioi katonai testnevelési iskolán tett látogatása során, ahol a Selecao edzései lesznek a torna előtt. A…..
Negyven nap múlva Tahiti válogatottja Nigéria ellen játsza első meccsét az idei Konföderációs Kupán. Az újonc teljes erővel készül története első Óceánián kívüli tornájára, az amatőr játékosok erőnléti, taktikai és technikai gyakorlatokon vesznek részt. "40 napunk van…..