Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hiszem

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dédapjuk kovácsként lovakat patkolt műhelyében, Hans-Jürgen és Christian egy sok millió eurós vállalat fejei, 170 alkalmazottal. Abték érdekes család, a hétvégi DTM-futamon lesz alkalmam közelről megismerni őket. A lovaskocsik alkonyán jó ütemérzékkel váltottak autóra, ma…..
Hiszem 2014.06.01 11:46:38
Számomra és gondolom sokak számára érthetetlen módon próbálják tönkretenni és teljesen kiszipolyozni ezt az országot. De amíg olyanok "irányítják" akiknek életükben nem volt semmi gondja, nem kellett megküzdeniük semmiért ne is várjunk sokat. Folyamatosan statisztikákkal…..
Kedves olvasók, kommentelők, leendő "barátaim", és ellenségeim. Mielőtt belekezdenék a lényegi írásba talán mondok pár szót magamról. 31 éves 2 gyermekes apuka vagyok. A héten 4-5 van mikor 6 napot dolgozom általában hétvégén is. Felszolgáló lévén emberek közt vagyok és…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..