Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ArGa

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A klímával való fűtés egyáltalán nem új technológia, de az elterjedése sajnos még közel sem történt meg. Ha arra gondolok, hogy pár hónapja még én sem tudtam erről semmit és anyag sem volt nagyon elérhető a neten, nem is csodálom.  Úgyhogy, amikor fűtéskorszerűsítéskor emellett tettem le a…..
Az HBO online videótára, az HBO Go mostantól négy közép-európai országban (Magyarországon, Romániában, Csehországban és Szlovákiában) közvetlenül, azaz médiaszolgáltató nélkül is elérhetővé válik a felhasználók számára, jelentette be hétfőn az HBO. A platformon az HBO összes saját gyártású sorozata…..
Ezt a gépet Rákoskeresztúron, a panelházaknál "találtam", de csak most sikerült tápot szerezni, hogy végre ki is tudtam próbálni, működik-e egyáltalán. A gép egy nagy halom PC-s klaviatúra között hevert egy kupacban. Mellette a lomis serényen dolgozott a fejszéjével. Gondoltam,…..
ArGa 2015.07.15 14:51:07
Most megosztjuk Olvasóink gyűjtését az Orbán-kormány által 2010 óta bevezetett megszorításokról, a teljesség igénye nélkül. Ötven tétel került a listánkra, amitől rosszabbul élünk, mint négy éve. - adójóváírás megszüntetése- béren kívüli juttatás drasztikus…..
ArGa 2014.03.03 10:29:38
Géz@Blogger Géza:

+1

Sok hülyeség van a listában,mert olyan lett mint egy kampány.Elferdíti a képet!
Sok minden amit itt felsoroltak az helyett pl lett más, vagy más formában adják vissza.

pl vállalkozóknál Kata bevezetése, családi adókedvezmények stb.
pl,
EVA 37% lett, de ÁFA 27%! Ezért természetes dolog, hogy utánament az EVA adó is.Nem azért emelték az ÁFA-t hogy a vállalkozóknál maradjon.Buta ember aki ennek örülne, ha így maradt volna!Kivétel ha EVA-s...

Külön röhögök azokon, aki a rezsicsökkentés max évi 10e forintnak fogják fel.
Az ilyenek azzal sincsenek tisztában, hogy mennyi a rezsijük, vagy nem látják át azt, hogy a rezsi minden évben - rezsitételenként 5-30% között szokott növekedni?
Pl gázáremelés évente 3szor volt azt hiszem 2008 körül.Sacc 20% összejött.

Ma egy átlag család villanyszámlája minimum 5-8e forint/hó.Már ebből összejön a 10e forint.Hol van még a többi tétel?
Amit sajnálok, hogy a fára nem lehet igény bevenni, de a PB palack szerencsére belekerült így öreg mamáék is tudnak valamivel olcsóbban havonta 1-1 palackkal hozzájutni.
Persze a tejföl meg feljebb ment, de az is más téma.Én ezt -is- belátom.Viszont fordítva is elvárható lenne.

Attól még a rezsid nem évente 1-2e forinttal ment le.Az emberek nagy többségénél pár 10e forintra rúg.
Hozzáteszem azoknak akinek még van pénze gázra, villanyra.
Akik tudnak dolgozni stb.Meg biztos a gazdagok még jobban jártak stb stb stb
Bumerángként pattog a "legyen területi alapú a rendszám" gumicsontja - téma volt januárban, de megint napirendre került, ezúttal Schváb Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) közlekedésért felelős helyettes államtitkára, Győri Gyula, a Nemzeti Közlekedési Hatóság…..
Ha minden igaz, ma fogja aláírni Schmitt Pál a végtörlesztésről szóló törvényt, amiben a jó szándék ellenére sikerült az összes rosszat egyesíteni: kevés emberen segít (a "gazdagokon"), lejáratta Magyarországot, elszabadultak a devizaárfolyamok, perelni készülnek a…..
Ha már ekkora felhajtást csináltunk, kíváncsi voltam, mit szól ehhez a politikus, aki a nevemben is beszél a parlamentben. Megkérdeztem. Mindez persze csak leírva tűnik egyszerűnek. Hetekkel ezelőtt megbeszéltük, hogy a szerkesztőségből mindenki felkeresi a saját országgyűlési…..
A Métisse csodálatos tárgy, sajnálom, hogy ebben a formában sosem valósulhat meg. A feladathoz persze semmi köze, de a nyereményhez igen: Citroen Métisse modell + másik Citroen modell + Instant charge XXL póló. Nagytestűek előnyben. A Totalcarnál legutóbb járt francia, citromsárga…..
ArGa 2010.12.11 12:37:04
Edina nem igazán érti, hogyan változtathatják meg lakáshitel-biztosítását tudta és értesítése nélkül, visszamenőleg, pusztán azért, mert a Groupama megvette az OTP Garanciát:Egy lakáshitelhez kapcsolódó biztosítást kötöttem a Groupama Garancia Biztosítóval. A biztosítás…..