Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vasút

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években egyre nagyobb számban jelennek meg a nők a rocklemezek borítóin. A különböző megjelenési formáknak mindig is volt keletjük, de a fülledt szexualitás igazán csak bizonyos black metál bandákra volt jellemző, hiszen egy meredező mellbimbó már egyből…..
Vasút 2014.08.05 14:07:17
A japán black/thrash metalt nyomó lírai zenekar idei remekműveit kifelejtetted.
Idei anyaguk a: We Are Ugly Motherfuckers... Fuck You!!!, amelynek így néz ki a borítója:
www.metal-archives.com/images/4/3/7/0/437093.jpg?5501
Nagyobb felbontásban sajnos nem találtam meg.
Emellett két koncertalbumuk is megjelent idén, amelyek borítóján szintén fontos szerepet foglalnak el a hölgyek.
Az egyik a Farewell to Metal Slut in Nagoya - www.metal-archives.com/images/4/3/8/8/438825.jpg?0012
A másik pedig a Live at El Puente Yokohama című élő album, amelynek így néz ki a borítója: www.metal-archives.com/images/4/1/2/1/412172.jpg?4620
Vasút 2014.08.05 14:07:58
@Vasút: Azt elfelejtettem mondani, hogy a zenekar neve Abigail.
NFL HUNGARY Rövidhír 2013.08.01 18:49:20
48 nappal elküldését követően ismét a Baltimore Ravens játékosa lett Vonta Leach. A fullback szerződtetését a csapat vezetőedzője John Harbaugh jelentette be. A jelenleg 31 éves játékos iránt szabadügynökként érdeklődött a New York Giants és a Miami Dolphins is. A…..
A Warped Tour Amerikát átszelő utazó fesztiválján igencsak furcsa dolgok történnek. Az alábbi fotót a The Bronx nevű hardcore zenekar dobosa töltötte fel a Facebookra, ami a Black Veil Brides nevű pukimetál zenekar koncertje alatt készült bennfentes szemszögből, és bizony jól…..
Ha a német thrash metál szóba kerül valahol, akkor biztos, hogy a Kreatort is emlegetni kezdi valaki. Az esseni zenekar a műfaj egyik alapvető csapata, akiktől sokan még a death metal színteret is származtatják. A Kreator legközelebb a pécsi Rockmaratonon lép fel Magyarországon, így…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Vasút 2013.06.18 12:59:25
Vasút 2013.06.19 10:10:25
@Atomnindzsa: Te ezt komolyan kérdezed, vagy tényleg nem érted a különbséget? Egy komolyzenei koncerten ugyanúgy eljátsszák Mozart vagy bárki darabját ugyanannyi hangszeren, mint annó tette Mozart és ahogyan ezt megírta. Akkor van ezzel gond, ha jönne egy énekes és egy szimfonikus koncerten betenné a Mozart-lemezt és ráénekelne.
Ezekben a számítógépes programokkal kreált dolgokkal pedig nem játsszák el élőben még ha hangszeres hangokat is csalnak a zenébe. Persze vannak különbségek, minden tisztelem az olyan modern zenét játszó énekeseké/zenekaroké akik hangszeres kísérettel játszanak, nézd csak meg ezt amit küldök, nem kell play gomb, mert élőben el tudják játszani úgy a ritmust, mint a többi dallamot. Én már ebből a stílusból rég kinőttem, de azért tisztelem azt, hogy ők képesek erre szinte egyedüliként:
www.youtube.com/watch?v=gVNYnXULYF4
Láthatjuk, hogy nem utópikus és sci-fi kategóriába tartozó gondolkodás, hogy dobbal, hegedűvel vagy bármilyen más hangszeren játsszanak egy hip-jop vagy rap bandában az énekes(ek) mögött.