Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kevei Klára

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Norbi Udate Lowcarb Nyrt. közleménye 2015. szeptember 24. (Magyarázatokkal (kék dőlt betű) ellátta, illetve a gyermeteg nyelvtani hibákat pirossal jelölte a szerző.) ******************************************************** Kedves részvényeseink, kedves üzleti partnereink! Az…..
Még alig szellőzött ki Rubint Réka dohos Bakancslistájának szívszaggató hangvételű, önmosdató bejegyzése, a fittygyüli tagjai még az életmentő szívműtétnek kijáró krokodilkönnyeket törölgették éppen, amikor Norbert egy karaktereset fordított a facebookos kommunikáció hangvételén. Szerintem egyik…..
A következő bejegyzés talán hiánypótlónak jellemezhető fogalomértelmezés szempontjából. Többnyire olyan definíciókat szándékozom összegyűjteni, amelyek Rubint Réka, valamint az ő ellenlábasai számára némileg már ismertek. Az elmúlt napok történései mégis arra engednek következtetni, hogy a szekta és…..
Van, hogy az ember nem azt mondja ki, amit valójában gondol. Ha előttünk áll, az arcán mégis láthatóvá válnak az érzései. Az internetes kommunikáció már sokkal behatóbb ismeretet feltételez. Hiába a hangulatjelek arzenálja, soha nem lehetünk biztosak abban, a másik ténylegesen mit szeretne…..
♥♥♥♥Drágáim♥♥! Szuper „kis” alakreformos „Családom” A 2014-es év hosszú, megerőltető munkával töltött napjai sem riasztottak vissza attól, hogy újabb „kemény fába” vágjam a fejszémet. Csodálatos „meglepetéssel” készülök számotokra. Minden eddiginél szebb naptárt alkotunk. Kíméletlen 12 napos munka…..
Mielőtt a lájkoló beállt volna a Mester tanítványai közé, valami biztosítékot akart szerezni tőle. -Meg tudod mutatni az életünk célját? -Nem. -Legalább az élet értelmét? -Azt sem...
Kevei Klára 2013.06.28 21:50:34
@Update Manci: Én is nagyon remélem, hogy folytatódik a blog, mert nagyon találók a posztok és az egész megfogalmazása szuper. Nagyon hiányozna, bízom benne, hogy rövidesen folytatódik.
Kevei Klára 2013.07.04 11:56:27
@melgenori: Egyetértek, tényleg nagyon hiányzik ez az oldal, vidám perceket szerzett az egész családomnak. Gyertek vissza, téma van bőven!!!
„A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” / Rachel Zoe / Réka nagyija szerintem téved, amikor bizonyos életkor elérésétől teszi függővé a stílusérzék kialakulását. Ez esetben e rejtélyes évszám előtti időket vajon mi…..
Kevei Klára 2013.06.13 23:23:25
@Tamanu: Nem hinném, hogy az a fehér kabátka anyáé, mivel akkora felfújt lufik, mint rékucinak vannak, nem férnének bele. Larácskán is alig ér össze.
Ez megint egy kamu "hír", csak nem értem a miértjét. Nem volt más téma??
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Néhány nappal ezelőtt Norbi egy blogbejegyzést osztott meg a facebook oldalán, amely gyengélkedő stílusban arról értekezett, vajon miért kerül az ország fittnessházaspárja állandó támadások kereszttüzébe, amikor pedig akár szentté is avathatnánk őket. A poszt logikai vezérfonala cérnavékonyságú…..
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
Kevei Klára 2013.06.05 21:45:54
@LHedvig: Atyaúristen!! Tényleg van ilyen? Én - naív- ezt nem hittem volna.
Így már érthető Rékuciék magas like-száma. Hja, mindenre van pénz a nyalizó birkák jóvoltából és gondolom a hozzászólásokhoz is köze van a pénznek, a valódi hozzászólásokat pedig a fizetett adminok azonnal törlik.
Hm--szólásszabadság, és magyar média......
Mi jön még??
Mi a mudra? Ha röviden akarnám összefoglalni olyan szimbolikus, misztikus kéztartás, amely a bennünk elzárt energiák felszabadítására alkalmazható. Több, mint egyszerű gesztikuláció, vagy testbeszéd. Ez a módszer segít abban, hogy felszínre hozzuk a magunkban elnyomott negativitást, ezáltal pozitív…..
Kevei Klára 2013.06.04 00:10:55
@Gatto Negro: Ne röhögtess, mert leesek a székről... :) :)
Drága "kis" Blogcsaládom! Második hónapja, hogy megannyi felmerülő kérdésre közösen próbáltunk meg választ találni. Most viszont tartogatok a tarsolyomban olyan kérdőjeleket, amelyeket aztán nem tudok se pontra se felkiáltójelre cserélni. Rubint Réka számára az elmúlt hét javarészt "gyermeklázban"…..
Kevei Klára 2013.06.03 10:22:42
@LHedvig: Meg lehet nézni az anyáknapi óvodai felvételeken, hogy Norbika milyen szívecskét csinált, és abból nyilvánvalóan kikövetkeztethető, hogy milyen "felvételit" írt.
Norbicicát sem az őszinteségéért tiszteljük, ugye??
Drága "kis" Blogcsaládom! Talán láttátok Norbi azon posztját, amelyet olyan - egy rajongója által küldött - fotóval illusztrált, amelynek tanúsága szerint a Hormondiéta immáron világlátott kiadvánnyá avanzsált, hisz a sydneyi operaház előterében pózol egy hajón ringatózva. A feladó ezzel a gaggel…..
Az Update 3in1 kávé - maximális élvezeti érték megcélzására irányuló - elkészítése a termék piacra kerülése óta beavatott tudást feltételez. Norbi válasza már-már bűntudatot ébreszteni látszik a jóhiszemű vásárlóban, mi ennek ellenére kötelezettségünknek érezzük, hogy - ha kell lépésről-lépésre-…..
Ha kérdezünk, számítani kell rá, hogy számunkra nem tetsző választ is hallhatunk. Van amikor a csend beszél, néhány sóhaj olykor mindennél többet mond: (Forrás: Rubint Réka facebook oldala )..
Kevei Klára 2013.05.26 20:11:38
@Update Manci: 20 év múlva? Kiégett felnőttek lesznek - gondolom - mivel már semmi újat nem tudnak majd felfedezni. Mindent kipróbáltatnak velük, ráadásul erőltetve is,(érdekes, teniszezős képek mostanában nincsenek sem Laráról sem a "szerelemforever" párocskáról) persze pénzzel sok minden megoldható...ha addig el nem tűnnek a közmédiából.
Kevei Klára 2013.05.27 22:06:11
@Gatto Negro: TETSZIK!!!
Drága Rékámnak hála Zizmikét a fél világ ismeri... Hogy kicsoda Pom Pom?Hogy nem ismertek??ÓÓÓÓÓ....Igazán senki sem ismer....Mert hol ilyen vagyok, hol olyan... Báááááámulatosan tudom változtatni az alakomat. Ha akarom olyan vagyok mint egy paróka, vagy szobafestő pemzli, vagy egyujjas…..
Kevei Klára 2013.05.26 19:57:53
@LHedvig: Még kakipisi és tamponváltás közben sem láttuk, hiányérzetem van.. :) Már tényleg csak ez hiányzik...
A bundáskenyér posztok már unalmasak...
Természetesen ma is vendéglőben ebédeltek, mivel "gyereknap van"... csakis ezért...
Kevei Klára 2013.05.26 20:00:15
@Update Manci: Igen, igen érdekes, hogy amíg az ország egész területén szinte fagy, főleg reggel, ők a teraszon egy szál semmiben reggeliznek. Vagy már pénzért jó időt is lehet kapni?
Az interneten szörfözve bukkantam rá Rubint Réka őskori blogbejegyzéseire. Érdekes volt olvasni a sorait, mert  vélhetőleg egy olyan oldal hatására ragadott billentyűzetet, amely róla - számára nem elfogadható véleményt közölt. Mi tagadás, nem tartom kizártnak, hogy…..
Updateminuszegy 1 hónapos a blog 2013.05.23 23:04:00
Ez még nem ok arra, hogy hetedhét országra szóló partit tartsunk, de ezen első mérföldkőhöz érve mégis úgy érezzük helyesnek, ha véleményezni engedjük mindazt, amit eddig "elkövettünk": Ennek apropójára szerintem a legstílszerűbb, ha az érintettek véleményét kérdezem arról, miként értékelik a…..
... Na, de jogosan? Történt az, hogy a Schobert házaspár "hármas a szerencseszám" jeligére miután lepasszolták 3 gyermeküket, Kalácskával kiegészülve hármasban elutaztak kipihenni azt a 3 hét munkát, amely az utolsó kiruccanásuk óta eltelt. Mint ilyenkor lenni szokott, Réka kiposztolta a beautiful…..
..., annak neve legyen áldott. Hétvégével kombinált ünnepnapok közelednek. A Schobert család hagyományai szerint ez két lehetséges forgatókönyvvel megírt végkifejletet prognosztizál, de ugyanazon konklúzióval A. Szállodalátogatás = nem kell a család élelmezéséről gondoskodni. B. Nagymamit…..
Kevei Klára 2013.05.20 23:01:30
@updateminuszegy: "szült"?????? Kiszedték belőle őket "hogy ne szenvedjen a kismama" -ahogy norbika nyilatkozta még Lara születésekor.
Mert ugye a szülés az fájdalommal jár, és rékuci nem akarja, hogy fájjon, a vasárnapi ebédkészítés pedig fáradtsággal jár, és rékuci ezt sem akarja. Ja, megteheti...
Kevei Klára 2013.05.20 23:12:58
@updateminuszegy: ha-ha-ha..
jó kifogás,,,
Kevei Klára 2013.05.21 22:05:41
@updateminuszegy: Tudom, mint fentebb írtam norbika nyilatkozta az egyik bulvár újságban még Lara születéskor, hogy "császárral született, hogy ne szenvedjen a kismama".... Na, de ez már régen volt...
Drága Blogcsaládom! Ígérem, nem tudósítok Réka minden konyhai megmozdulásáról, de ha arcpirító gasztrobűntettet követ el nem maradhatok néma. Mai konyhai imitációját saját "kis" Facebook családommal együtt izgulva elemeztük. Kicsit olyan hangulata volt a virtuális szeánszunknak, mintha az Eurovíziós…..
Kevei Klára 2013.05.21 21:59:11
@Update Manci: És ha már a panírozásnál tartunk, hol vannak a panírozó tálkák, és egyéb kellékek. Szerintem el sem férnének.
Hiába, rékucikának legfontosabb, hogy a karkötő a karján legyen, és a műkörmökhöz és műcicihez a műmosoly is meglegyen. Na ezt kapja tőle kis családja "vacsira"...
Bármily egyszerű is az étel, a született szakácsot tévedhetetlenül föl lehet ismerni. Hogy ez a bölcs megállapítás mennyiben vonatkozik Móncsira, az Update soros gasztroterroristájáraangyalára? Azt hiszem, jelen kérdés megvitatása kapcsán lemondok a véleményformálási jogomról. Annak ódiumát nemes…..
Egy nagy aszteroida halad el a Föld mellett május végén, ez lesz az 1998 QE2 névre keresztelt égitest legkisebb távolsága a bolygótól a következő két évszázadban.  Rékám pont olyan, mint ezek az égitestek. Magasan a Föld felett jár, csillagszerű, szabálytalan alakú, már…..
Kevei Klára 2013.05.18 21:54:55
@updateminuszegy: hát én sem...
Teljes értetlenséggel fogadtam az Update égisze alatt megjelent, különféle rendezvényekre invitáló plakátokat. Nézzük csak az elsőt: Mi ez kérem szépen?..