Regisztráció Blogot indítok
Adatok
speedytibi

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
speedytibi 2016.12.14 13:51:32
@szociál: ezzel én is így vagyok, minél kiéltebb annál jobban izgat :D
A női ejakulátum után, amelyről múltkor beszéltünk, és amelyet sajnos még sokkal kevesebben ismernek saját tapasztalatból, mint az üdvös lenne, most illik szót ejteni a férfi ejakulátumról is, amelyet semlegesen ondónak vagy spermának szoktunk nevezni. Van egy olyan szavunk is…..
speedytibi 2015.12.07 19:23:16
@skarlát betű: igazából csak közömbös a dolog, el sem tudom képzelni h így eljussak az ejakulációig. Illetve sex előtt előjáték gyanánt kifejezetten le tud lombozni.
speedytibi 2015.12.07 19:24:15
@Remeteee: nem tudom az okát, egyszerűen nem esik jól a dolog
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
De miért vigyorog mégis és mi történik, ha kopognak a rendőrök hajnalban? Valamint keressük a jó amerikai autót 2000-2010 között. Ön tud ilyet? Írjon! Az Égéstér 148. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
speedytibi 2014.12.11 19:52:34
@PITTA: A Zila konkrétan Kőbánya közepén van a Gergely utcában. Talán ott is van egy ilyen nevű hely.
Bochkor Gábor, a nemzet önérzete vasárnap fejtette ki, hogy szerinte, Feke Pált ki kéne hajítani a TV2 Rising Star című műsorából, mert a vasárnapi adásban az egyik félvér indulót lenemmagyarozta - miközben az énekesnőnek készülő Mira egy kisfilmben elpanaszolta, hogy milyen…..
Néha még nekünk is nehéz eligazodni a zűrzavaros kategóriák között, egy laikus végleg elveszik. És persze kretén autónevek Opel-módra. Az Égéstért 138. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
TComment Iszol vagy vezetsz? 2014.07.24 13:14:36
A bringás aktivista, az újságíró és az orvos beszélgetnek. Kellenek nekünk a piás biciklisek? Döntse el. Az Égéstér 129. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Komplex adás, amelyben nem kerüljük a forró témát. Gyanús Audi? Szervizköltség? Zene, szórakozás? Kínai álmok? Van itt minden! Az Égéstér 119. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
speedytibi 2014.05.16 13:16:58
@novothauto:
Azért Kőbánya nem csak a Gyömrői útból áll Tibi, vannak szebb részei is :)
Szigorúan véve egy ilyen autó mindenhez elég. De ha nagyon sok pénze van, akkor a faraghat egy Ferrariból is valamit. Valami dolgot. ..
Mi volt a tuti fogás a legendás bécsi autóárverésen? Ki bírja a 80-as évek zs kategóriás filmjeit? És végül, de nem utolsósorban: mond valamit a Tong Po név? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
Megfejtés: a H6-os héven az utazás díja két megálló között, csak ellentétes irányban. Naiv utas nem tudta meggyőzni az ellenőrkommandót, hogy odafele a járművön vette a jegyét, illetve ez nem izgatta őket: Szigetszentmiklóson élek, Budapesten dolgozok. A munkába járást…..
speedytibi 2014.02.15 00:34:32
@igi1: hát bérletet nem vehet, de a konkrét esetben jegyvásárlásról volt szó, gondolom nem bkv-s eset, hanem pl máv, ahol diákjegy van

és te pedig azt írtad, levelezőn nem jár diák, de jár! mármint diákigazolvány
legalábbis.
én úgy értettem a hsz-edből hogy te az igazolványra értetted, hogy nincs.
speedytibi 2014.02.15 11:46:01
@igi1: te olvasd vissza okostojás, azt írta a héven szeretett volna diák jegyet venni.
ahhoz meg rohadtul kell diákigazolvány

Jártál e már budapesten kívül tömegközlekedéssel?
vagy gyerekként is teljes árút vettél mindig? mert akkor én röhöglek körbe téged.
Ilyen is van: Andrást felhívta a postás, hogy merre van, mert a lakása előtt áll a csomagjával. Mivel 5 percen belül áthidalta a távolságot, a kézbesítő megvárta. Én egy mai történetet szeretnék megosztani Veletek, ami a sok anti-Posta poszt után talán egy kis felüdülés…..
speedytibi 2014.02.14 23:54:06
@Peti817172M: mert a postás nem jövőlátó, és nem tudja mely csomagot fogja kézbesíteni és melyet nem. béke
speedytibi 2014.02.15 09:22:06
@R.Ivan: mit is mondhatnék erre, ja, hogy nem kéne a privát postádat a munkahelyedre kérni, mert pofátlanság.
Amúgy ez olyan dolog, hogy cégnévre érkező küldeményt csak a cég meghatalmazottja vagy vezetője vehet át.
speedytibi 2014.02.15 09:34:11
@Ádám: :D hát nagyon egyre gondoltunk:)!
Naiv ügyfél szomorúan értesült róla, hogy január 1-től kötelező a külföldre feladott ajánlott csomagot kizárólag elsőbbségi felárral lehet igénybe venni: Hiába a milliárdos kampány, a mantraként ismételt REZSICSÖKKENTÉS, vannak még bátor ellenállók és…..
speedytibi 2014.02.15 00:12:50
@Gyüjtőjegyes: külföldi közönségesnél szankció? ne viccelj pajtikám milyen alapon?

amúgy faszság a szabályozás, mert minden külföldi elsőbbséginek számít függetlenül, hogy rányalták-e a PRIORITY jelzőt vagy sem.
gondolom a magyar levelek is annak számítanak idegen honban
Tünde előfizetésénél  először nem sikerült a Vodafone alkalmazottainak aktiválni a havi előfizetési díj lebeszélhetőségét, aztán újra kiszámlázták az első két kifizetett hónapját is, aztán pedig újra aktiváltatni kellett a lebeszélhetőséget: 2013. november 20-án…..
GD. külön rákérdezett, hogy eredeti-e az Amazon Kindle könyvolvasójához kinézett tok a BlueChipnél, mert amúgy az utángyártott, kevesebb, mint a felébe kerülne. Visszaírták, hogy eredeti, aztán kiderült, hogy mégsem: Amazon Kindle Paperwhite ebook olvasóhoz kerestem gyári…..
Ki szúrta karon Zách Danit? És mennyit csalnak össze biztosítási csalásokkal? Valamint: hogyan adj el autót, mert nem tudsz. Az Égéstér 106. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne. ..
A Fox International február 4-én kezdi meg adását Magyarországon, egyelőre csak a Telekom és pár kisebb szolgáltató előfizetői számára, de folyamatosan tárgyalnak a Digivel és a UPC-vel is, így várható, hogy nemsokára sokkal több háztartásban lesznek elérhetők. A csatorna…..
speedytibi 2014.01.12 01:32:34
@netiltsálle: itt kiderült, hogy tényleg ízlés kérdése, hogy kinek mely színészi játék jön be(eredeti/szinkronizált). Mert valszeg itt dől el a dolog, mit éreznek az emberek meggyőzőnek(hivatalosnak) ahhoz igazodnak. Valaki megőrül egy szinkronhangtól, valakit viszont az eredeti hang zavar. Ez is annyira szubjektív, mint bármilyen ízlésbeli dolog. Ezért nem tartom jogosnak lefikázni úgy általában a magyar szinkronipart minden fronton.
Szabó László Ajándékszatyor 2013.12.26 22:08:07
Mára nyilvánvaló, hogy a közgazdaságtan évtizedes vastörvényeit írja felül a magyar ajándékszatyor piac.Jelenlegi ismereteinkkel ugyanis teljességgel megmagyarázhatatlan, hogyan maradhat életben a hazai szatyoripar, hiszen világos, hogy magyar ember ajándékszatyrot nem vesz, azok…..
Az Égéstér 97. adásának kommentposztja.Itt a direktlink a letöltéshez, ha netán kéne...
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
speedytibi 2013.11.21 15:47:47
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
speedytibi 2013.09.08 19:31:43
Hong Kongból vásárló ügyfél kifejezetten boldog, mert 6 nap alatt ideért a jelöletlen borítékja. Azt viszont nem érti, hogyan gazdálkodta ki a Magyar Posta a költségét, amikor a feladó odaát 87 forintot fizetett erre a célra: A mellékelt képen jól látszik, hogy Hong Kongból…..