Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyerekgekko

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következőkben visszatérünk a múlt héten komoly vitát és sok reakciót kiváltó: „A gyerek metafizikusan verve jó?" című cikkre. Erre reagált Gyurkó Szilvia az UNICEF gyerekjogi igazgatója, alább az ő levelét olvashatjátok, érdemes, mert elgondolkodtató sok tekintetben,…..
Terjed a hülyeség a Facebookon, ugyanis egy magát mértékadónak nevező online magazin (bár ugye az önmegjelölés ritkán jelent bármit) hosszú cikkben taglalja, hogy miért híve a fizikai fenyítésnek, büntetésnek. Őszintén nem szeretném népszerűsíteni, így nem linkelem be, de…..
gyerekgekko 2013.05.03 17:29:05
@Esbeth: valóban! ugyanez vonatkozik azokra a helyzetekre is, amikor anyuka elsózza a levest, ezért figyelemfelhívásból egy ku@va nagyot odaüt apuka, és amikor megértette és felfogta a büntit, és hogy miért kapta, akkor már nincs is haragtartás.
ugye érezzük, hogy ez nem állja meg a helyét?! és mi az a "fizikai fenyítés?". milyen mértékű legyen? ki határozza meg, hogy mekkora az az erő, ami még megengedhető? csak popsiracsapás vagy azért egy-egy pofon is belefér? na, és,mi a baj a nadrágszíjjal? ha egyet kap vele, talán nem lesz komolyabb baja...
akkor elég sarkosan teszem fel a kérdést:KI GONDOLJA AZT, HOGY JOGA VAN MEGÜTNI EGY VÉDTELEN GYEREKET? 1 évesen, 2 éves, 8 évesen, sok évesen?? igen, lehet valaki mocskosul fáradt, én is sokszor az vagyok, de ha látom,hogy a ruhámat cibálja, felállok,odamegyek, és nem engedem,h a lefolyóba nyomkorássza.
gyerekgekko 2013.05.03 23:17:16
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Igazi kultúrlény vagy, őszinte elismerésem! Valószínűleg nem egy körben mozgunk, tehát nem áll fent a veszélye annak, hogy egy ilyen attrocitás érje a bántalmazott gyermekedet. További jókívánságaimat küldöm feléd a gyermeknevelésed tekintetében -is!
gyerekgekko 2013.05.04 08:59:24
@Nick Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekbe: Így van, leszűrted a lényeget! Szuperintelligens vagy! :)