Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Snowtown

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szörnyállam felfalja gyermekeit. Ákos, nemzedékének legjelesebbje, aki a Kossuth-díj és néhány zsíros állami megrendelés viszonzása gyanánt bármikor készséggel visszaveri a fényt a miniszterelnök környezetében - ha nem is személyes élmény alapján, de láthatóan -,…..
Orbán Viktor zseniális politikus, ennek legfrissebb bizonyítéka az ország kikerülése a túlzottdeficit-eljárás alól. Nagy kár, hogy undorítóan zseniális. Amit tud, nem az ország érdekében kamatoztatja, hanem a leghánytatóbb eszközöktől sem visszariadva rendel alá mindent…..
Gyönyörű levelet hozott a posta, ami szerint a köztévé éjszakai Híradójában Szebeni István káromkodott egy isteneset, majd bakit bakira halmoztak. Mivel a közmédia videótárába nem töltik fel az éjszakai Híradókat, sokáig nem akartuk elhinni a történteket, de az MTVA…..
A Vasárnapi Blikk kicsit megkapargatta az X-Faktor-mentorok fizetésének ügyét, és arra jutott, hogy a gidáknak csúfolt színpadi díszítőelemnek használt, néha pornózó, máskor csak csöcsöt villantó csajokról és szafarikalapjáról híres egykori Hungária-dobos tízmilliós…..
Snowtown 2013.05.05 21:14:53
@sixx: És ha a Blikk azt írja, hogy a legújabb kutatások kiderítették, hogy Hitler egy igazi humanista volt, azt is átvennéd?