Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarotkucko

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Updateminuszegy Féltelek... 2013.06.10 23:39:56
Kedves Blogcsaládom! A szűkszavú cím nem holmi földkönyvi bejegyzés tulajdonviszonyaira utal, ez az érzelmi töltés újfent Rékából sült ki, amikor imádott párjával egy műszálas takaró alatt elektromos feszültséget gerjesztettek. S mint ilyenkor lenni szokott, sugárban lövelltek ki a szívecskék az…..
Ez egy speciális krónika, ugyanis a fejemben pörgetem végig az eseményeket. Egyfajta hangos gondolkodásra invitállak Benneteket! Ha a felvázolt történéseknek mégis lennének valóságalapjai, az csupán a sors fintora. A következő bejelentés késztetett töprengésre: Réka profilját kölcsönözve Norbi…..
Első híradásunk óta jócskán felhalmozódtak a megosztásra váró közérdekű információk, ezért szíves figyelmetekbe ajánljuk az Update aktualitásokból készített második összefoglalónkat:..
Azt hiszitek ez egy a mostanság megszokottá vált, esős nyári nap reggelje?  Azt gondoljátok, a tejszínhab ma is betanult rituálé szerint gömbölyödik a kávéra? Azt feltételezitek, hogy a természet a jól bevált forgatókönyve szerint nyújtózkodik?  Hát, nem! Ma különleges napra ébredtünk, a…..
Tarotkucko 2013.06.06 10:48:14
@updateminuszegy: Nekem is ajándék volt ez a poszt, Köszönöm! :)
Tarotkucko 2013.06.06 21:28:03
@Gatto Negro: Ez eszméletlen jó! <3
Tarotkucko 2013.06.09 02:27:23
@Gatto Negro: :D :D :D
Helyszín: puccos szálloda. Történet játszódik: Húsvétkor. Képlet: a szokásos Amíg a hétköznapi családok saját hagyományaikat ápolva várják a nyuszi érkezését, Rékának még ilyentájt is legfontosabb a túledzési komplexusának hódolni, amelyet természetesen kéjesen önimádó fotójával illusztrál. Miként…..
Mi a mudra? Ha röviden akarnám összefoglalni olyan szimbolikus, misztikus kéztartás, amely a bennünk elzárt energiák felszabadítására alkalmazható. Több, mint egyszerű gesztikuláció, vagy testbeszéd. Ez a módszer segít abban, hogy felszínre hozzuk a magunkban elnyomott negativitást, ezáltal pozitív…..
Tarotkucko 2013.06.05 22:32:20
@updateminuszegy:

Nagyon szívesen! Nekem elég sok dolog prtSc SysRq-va vagyon, mint ez is. Ha tudsz számunkra nyitni egy képtárat, galériát feltöltöm oda.
Tarotkucko 2013.06.06 22:20:27
@Gatto Negro: hihi!
Végzetes következményekkel járó kérdést tett fel Réka a facebook oldalára: Drága Rékám! Elbizonytalanítottál. Nagyon tetszik a sapka. Az irántad való csodálat jegyében szívem szerint ebben is aludnék, de félek......
Tarotkucko 2013.06.05 17:19:29
@Zrell: Bizony! Sok szeretettel üdvözlünk kis körünkben!

Vagy egy háromgyerekes családanyának úgy kell megjelenni egy update üzlet megnyitóján, mint egy ..... ilyet egy üzletasszony sehol nem engedne meg magának!
Fantáziadús találgatásoknak apropót szolgáltatva érkezett Magyarországra Mark Zuckerberg. A facebook ifjú atyja látogatásának valós okait ez eddig senkinek nem sikerült kiderítenie, ezért a sajtó jobb híján megelégedett a legvalószínűbbnek és legkézenfekvőbbnek tűnő magyarázattal, miszerint…..
Tarotkucko 2013.06.05 13:03:09
@Gatto Negro: igen!
Az Update 3in1 kávé - maximális élvezeti érték megcélzására irányuló - elkészítése a termék piacra kerülése óta beavatott tudást feltételez. Norbi válasza már-már bűntudatot ébreszteni látszik a jóhiszemű vásárlóban, mi ennek ellenére kötelezettségünknek érezzük, hogy - ha kell lépésről-lépésre-…..
Tarotkucko 2013.05.30 20:20:51
Tarotkucko 2013.06.02 14:26:39
Tarotkucko 2013.06.03 11:31:28
@Gatto Negro: Akár többször is! :D :D
Drága "kis" Blogcsaládom! Második hónapja, hogy megannyi felmerülő kérdésre közösen próbáltunk meg választ találni. Most viszont tartogatok a tarsolyomban olyan kérdőjeleket, amelyeket aztán nem tudok se pontra se felkiáltójelre cserélni. Rubint Réka számára az elmúlt hét javarészt "gyermeklázban"…..
Tarotkucko 2013.06.03 04:32:39
@LHedvig:

Kedves LHedvig! Nem, egyáltalán nem hiszem, hogy Réka végzett gyógypedagógus lenne. Ő maga nyilatkozza, hogy gyógypedagógus diplomája van. Nekem nem tisztem, hogy meghazudtoljam azt, amit ő saját magáról állít, mert megteszi ezt ő maga naponta többször is, az egész lényével... :)
Tarotkucko 2013.06.03 04:36:57
@Tarotkucko: azonban a véleményemben Réka hivatalos önéletrajzából indultam ki és ilyenkor akasztják a hóhért, mármint, ha Réka egész lényével, gyermekeivel való kapcsolatával láthatóan ellentmond annak, amit saját magáról állít.

Bár, mint mondani szokták a pedagógusnak van a legneveletlenebb gyereke, a fodrásznak a legrendetlenebb a feje... stb...stb...
Néhány nappal ezelőtt Norbi egy blogbejegyzést osztott meg a facebook oldalán, amely gyengélkedő stílusban arról értekezett, vajon miért kerül az ország fittnessházaspárja állandó támadások kereszttüzébe, amikor pedig akár szentté is avathatnánk őket. A poszt logikai vezérfonala cérnavékonyságú…..
Updateminuszegy Anyák napja van ma 2013.05.05 10:32:20
"Amikor édesanya lettem, minden megváltozott, értelmet kapott minden egyes perc és pillanat...mosolyukban, aprò kezeik ölelésében olyan határtalan, őszinte szeretet él, amely semmi sem hasonlíthatò❤ Tiszta szívből kívánom, hogy élje át minden nő, leendő Édesanya ezeket a pillanatokat, mert a…..
Updateminuszegy Az MBT rejtély 2013.05.13 08:07:35
A kenyérfesztiválon természetesen az Update termékek standját is megtalálhatták a Várba látogatók. Akik jó időben tették tiszteletüket arrafelé az ott reprezentáló Schobert család tagjaival is találkozhattak. Norbi és Réka bizniszdetetktora ezen a napon sem pihent. Nem én vagyok az egyetlen, aki…..
Teljes értetlenséggel fogadtam az Update égisze alatt megjelent, különféle rendezvényekre invitáló plakátokat. Nézzük csak az elsőt: Mi ez kérem szépen?..
Tarotkucko 2013.05.20 10:09:08
@Luna84:

Kedves Luna!

Szeretném megkérdezni, hogy miért hagytad abba Réka alakreform óráinak látogatását?
Tarotkucko 2013.05.22 03:01:40
@Luna84: Kedves Luna! Köszönöm a minden részletre kiterjedő korrekt válaszodat!
Tarotkucko 2013.05.22 03:05:38
@Luna84: Azt hiszem ilyen történetet sokan mesélhetnénk!

Milyen érdekes, hogy a szegény ember, minden kis apróságért köszönetet mond a mindenhatónak, amikor valaki igazán gazdaggá válik elfeledkezik arról, hogy kinek is kellene mindezért köszönetet mondania, majd amikor megérinti a halál szele, mégis azonnal eszébe jut, hogy kitől kérjen segítséget.
Drága "kis" Blogcsaládom! Figyelem, érzékteszt következik! Nyalakodásra, szaglásra, tapintásra ne számítsatok, de a lelki szemeiteket és füleiteket könyörtelenül próbára teszem.  Akkor tehát olvasásra és manifesztálásra fel! Joooooo kocsiba be, ablakot le, könyököt ki, ötösbe be Nagykirály…..
Kedves Norbert! Munkásságotokkal a vélelmezhető forgatókönyvek egyike szerint találkoztam. Az egészségét óvó és féltő emberként veled együtt tornáztam, ily módon rendszeres vendége voltál otthonomnak. Amikor a nyilvánosság elé léptél az Update életmódrendszer kidolgozásával őszinte elismeréssel…..