Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar modell az európai- és a magyar politika „aránytalanságát″ hivatott kiküszöbölni. Ez az aránytalanság abban áll, hogy felborult az egyensúly a közösség és az egyén között az utóbbi javára. Lánczi András, 2013. május 30...
A harc, a küzdelem a lételeme. Eltökéltsége közismert. Nem ismer se kegyelmet, se kompromisszumot. A béke, a nyugalom nem az ő világa, a párbajban van otthon, akkor érzi magát elemében, ha ellenfélre lel. A konfrontáció a zsigereiben van, nem ismer sem istent, sem embert, ha valakit…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.31 18:57:37
www.youtube.com/watch?v=IB7s3YlbU9U

Viktor! My friend, Look out!
There's a million fingers pointing at you.
From the coward in your head,
to your stupid ugly friends,
did you think I'd never hear about you?
1000 leütés Good-bye 2013.05.27 18:57:31
Kedves Mindannyian! Levonjuk következtetést a politikai kudarcunkból, és mivel fél év alatt mindent elmondtunk, amit mondhattunk, és különösen mivel már nincsen értelme a szónak, cselekvésben pedig nem tudtunk áttörést elérni, bezárjuk ezen a blogon a tevékenységünket. Magam…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.28 22:31:51
Hát ez a nap is eljött végre! El Caudillo az íróasztalánál ült, és elégedetten szemlélhette élete nagy művét. Visszaadta népének az önbecsülését, az önállóságát. A büszkeségét. Neki kellett megtanítania rá, hogyan kell felemelt fejjel járni saját hazájában. Ezzel…..
Kigondoltam Átadó ünnepség 2013.04.30 19:19:32
Az emberek imádnak ünnepelni, de a magyarok tudnak is. Bármi történik kis hazánkban, mi megünnepeljük. Az ünneplés fő eleme a pogácsa és a bor, de lehet az ünnepi evés puccos, úgynevezett svédasztalos prolibuli. Az átadó ünnepség az ünnepség azon változata, melynek során…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.11 17:51:26
@**büdösmackó**: @little troll: @ripők: @"the dragon": Ne okoskodjatok, az az igazság, hogy mind buzik vagytok!
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.24 01:27:05
@little troll: Bácsika ám az öregapád csütörtököt mondott karabélya! Neked én Néger nagyságos úr vagyok, de üsse kő, ha bizalmaskodni akarsz, hívhatsz Ignácz bátyámnak is!
Kigondoltam sáríröküT 2013.05.21 22:30:58
.ennel sárí silámron ahtnim ,intál ygú kujgof avtál nebröküt takoza ygoh ,kujrí ygú tekűteb a náros sáríröküT.kátilearzi za luádlép tnim ,inrí llek ar bboj lórlab :inléresc llek lef si téjdnerros kavazs a náros sáríröküt A.knénnel kátilearzi ygoh ,tza itnelej men…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.24 01:21:29
@ripők: A palindrómának ugyan mi köze a titkosíráshoz, hisz' az értelme oda- s visszafele olvasva is ugyanaz?!

A kultúra rút luka: vimeo.com/44024588
Kigondoltam Vicces 2013.05.17 04:04:00
Sokszor próbáltam meg előlépni a szürkeségből, saját műsort csinálni egy kisebb tévében, vagy haknizni vidéki nagyvárosokban, ahol azért még értik az entellektüel humort is, de mindig megbuktam. Talán a hangomban lehet valami, hogy a hangszínem olyan ellenszenves féle, mert…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.19 23:21:05
@Kekszemu: Az igazat megvallva, föl nem foghatom, miért tulajdonítanak egyesek ekkora (sőt, egyáltalán bármekkora) jelentőséget ennek az Eurovíziós giccsparádénak, melynek színvonala alulról karistolja a "Zenés ajándékkosár az NDK-ból" című műsorét.
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.20 21:28:17
@Kadarka Jánoska: Elszomorít, hogy buzis nyavalygásodra írott együtt érző, empatikus kommentáromra minden alapot nélkülöző, személyeskedő vagdalkozás a válaszod, de hát ezt sanyarú gyermekkorod számlájára írom. Megértem, hogy neheztelsz édesanyádra amiatt, hogy suttyó legényke korodban kisleánynak öltöztetve gyermekszépségversenyeken kellet produkálnod magad, de azt azért túlzásnak tartom, hogy ezért láncra verve tartod a pincében szegényt! (Tudod, a negyedik parancsolat, te kis Honey Boo Boo epigon...)
Mostanra a kormányok, az ENSZ és a közvélemény is rádöbbent végre: az ökológiai fenntarthatóság és az emberi közösségek szempontjából bizony nem mindegy, hogy a föld népessége mekkorára duzzad.Az ENSZ első környezetvédelmi konferenciáját 1972-ben tartották Stockholmban.…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.19 18:04:12
Szerintem Bogdán János egy jó arc. Ő az a polgármester, aki falujának cigány fiataljait elviszi a börtönbe, és megmutatja, hogy milyen is az élet valójában a rács mögött. Hogy nem akkora rajság ám 2-3 évet egy 20 négyzetméteres cellában rohadni, egy 4 méter magas falakkal…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.16 22:44:16
Éppen ez a probléma a "cigánybűnözés" fogalmával is, hogy nem körülhatárolható; erre próbáltam utalni a fenti parafrázissal. Az, hogy a rendszerváltás előtt (a komenizmusban!) használták, nem jelent semmit; akkoriban sokat beszéltek osztályharcról, klerikális reakcióról, proletárdiktatúráról, '56-os ellenforradalomról és szovjet-magyar barátságról is, ma mégsem használjuk ezeket a kifejezéseket, pedig nyilván definíció is tartozott mindegyikhez. A Magyarországon élő 0,5-1 millió cigány semmilyen tekintetben sem alkot egységes közösséget, kulturális, nyelvi, szociális stb. jellemzőik alapján jelentős különbségek vannak közöttük (miként a többségi társadalom tagjai között is).

A "cigánybűnözés" körébe sorolt cselekmények jó része minden bizonnyal sokkal inkább összefügg az elkövetők szociális helyzetével, mint a származásával; ha már mindenképpen címkézni szeretnénk, helyesebb volna a "lumpenbűnözés" elnevezést használni. Elképzelhető persze, hogy vannak a cigányok (magyarok, svábok, tótok stb.) bizonyos csoportjaira jellemző bűncselekmény típusok, elkövetési módok; lehetséges például, hogy a válságrégiókban található elgettósodott kistelepüléseken élő, iskolázatlan, 15-50 év közötti oláhcigány férfiaknál megállapíthatóak lennének ilyen jellemzők, erre vonatkozóan azonban nem rendelkezünk adatokkal. Ráadásul, ha lennének is ilyen adataink, akkor sem hasonlíthatnánk össze az almát a körtével, tehát a fenti jellemzőkkel bíró cigányok bűnözési statisztikáit hasonló helyzetű nem cigányok adataival kellene összevetni ahhoz, hogy releváns megállapításokat tehessünk.

Mindazonáltal én fontosnak tartanám anonim módon és önkéntes alapon az elítéltek/gyanúsítottak nemzetiségére, szociokulturális jellemzőire vonatkozó adatgyűjtést, erre azonban ma nincsen jogszabály adta lehetőség. Persze az ilyen adatok értékelésével, értelmezésével is csínján kellene bánni - ld., mint fent - és az esetleges okokról sem mondanának sokat, de szerencsés esetben legalább kiinduló pontul szolgálhatnának az értelmes, kiútkereső vitákhoz.

A "cigánybűnözés" kifejezéssel nem az a baj, hogy nem "píszí", hanem, hogy bután leegyszerűsítő, akarva-akaratlanul azt sugallja, hogy a cigányok úgy általában bűnözők. Ez ugyanolyan sértő, mint mikor minket, magyarokat en bloc lerasszistáznak, vagy amikor minden arabot/muszlimot (potenciális) terroristának bélyegeznek.

Bogdán János amúgy szerintem is egy jó arc, és akik képesek a program elnevezésébe belekötni, nos, azok az igazi köcsögök.
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy eredetileg az amerikai magaskultúráról szerettem volna posztolni, de végiggondolva a dolgot, a nulla darab releváns festő, a nulla darab komponista (már aki nem Hollywoodnak dolgozott), a halálfetisiszta elmeháborodott és a saját…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10 21:49:29
@"the dragon": Elegánsabban is elismerhetted volna, hogy meghajolsz sophisticált érveim gondosan kimunkált rendszere előtt, de hát – lásd, kivel van dolgod – spongyát rá!

Nem szeretnék rád ijeszteni, de az imént hallottam biztos forrásból, hogy a budget-n tátongó likak befoltozásának céljából az erre illetékes hatóságok megkezdték a kecskéiket a fürdőszobában tartó és alantas ösztöneiktől hajtva rendszeresen szexuálisan abuzáló állatkínzók kemény bírságolását; szóval, légy résen!
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.10 23:06:50
@radairosseb: @"the dragon": Rájöttem ám, hogy ti valójában testvérek vagytok; azt azonban kénytelen vagyok bevallani, nem tudom, hogy ha sziámi ikrek egymás pöcsével játszadoznak kora gyermekkoruktól fogva, az vajon vérfertőzésnek, avagy egyszerűen csak buzantériának számít-e?! Remélem, jól sikerült a separatio, azt beszélik, a chirurgusok ma már csodákra képesek!
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.15 22:37:44
@"the dragon": Hoppá-hoppá! Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ez azért elgondolkodtató...

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/306879_10151602645818293_1155527386_n.jpg
... elkötelezett híve vagyok az információszabadságnak. Navracsics Tibor, 2013. május 1...
Ha jól értem Orbánt, akkor a zsidók mások. "Azt magyarázom az embereknek, hogy nekünk tilos a zsidókra mint veszélyre tekintenünk, inkább tekintsünk rájuk, mint Isten ajándékára. Isten a magyar nemzetet nagyon színesnek alkotta meg, melynek részei a zsidók is" — jelentette ki.…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07 22:50:05
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: @Putyilov gyári melós: Próbáljatok kevesebbet gondolni a szodómiára, gyűjtsetek inkább gyufacímkét!
„Nem kelek és fekszem Izraellel” – jelentette ki Vona Gábor a Jobbik „anticionista és antibolsevista” tüntetésén, ahol aztán többet foglalkoztak a zsidó témával, mint a World Jewish Congress-en. Megtudhattuk, hogy az elmúlt száz évben ellenünk elkövetett majd' összes…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07 22:39:19
@csavari: Téged is a zsidók hoztak létre, te kis fattyú! És ők is üzemeltetnek, droid.
Mandiner blog Kedves jó Franczim! 2013.05.05 08:01:00
Régi adósságomat törlesztem ennek a telefonnal beszkennelt levélnek a feltöltésével, amit néhány hónapja találtam egy antikváriumban T. E. Lawrence (gyk. Arábiai Lawrence) A bölcsesség hét pillére című könyvébe csúsztatva. A levélíró ifj. Sréter Istvánról némi…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.07 22:34:18
@Holger Hartland: A HIM adatbázisa (militaria.hu) az I. világháborút követő időszakból alig tartalmaz adatokat, mondhatni lópiculát sem ér. Én már vagy egy tucat olyan katonatisztre kerestem ott rá eredménytelenül, akik két háború közötti katonai pályafutása eredeti iratokkal amúgy jól dokumentálható.
A fekete lyukak természetét régóta zajló tudományos vitában boncolgatja tudósaink színe-java, aminek köszönhetően egyre többet tudunk meg róluk. A fehér lyukakat azonban homály övezi, mondhatnánk úgy is, hogy egyelőre még fehér foltként jelennek meg tudásunk térképén. Az…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.05 22:59:59
@radairosseb: Attól, hogy maga nem lát túl ragyaverte segge partjának horisontján, a világ kereke halad még előrefele! Amúgy rájöttem féltve őrzött kis titkára: magácska egy nyüzüge kokéró hermaphrodita, aki így compensál!
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.05 23:29:56
@"the dragon": Éleslátásomnak és psychológiában való jártasságomnak köszönhetően rögtön megsejtettem az igazságot, ám a teljes bizonyosságot az jelentette, amikor az imént megpillantottam a Tutti Frutti Party magazin partnerkereső rovatában a fényképes hirdetését.
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.06 16:01:32
@"the dragon": "145 cm, 38 kg, fiatalosnak mondott kreolbőrű hermafrodita laza kapcsolat céljából megismerkedne gáláns, nagyvonalú urakkal, hölgyekkel vagy párokkal. Anyagiak kizárva! Válaszokat RadaiRosseb jeligére várom a kiadóhivatalba."
Kigondoltam A boksz 2013.05.05 07:03:04
Az ökölvívás lényege, hogy commotio cerebrit idézzünk elő a mit sem sejtő ellenfélnél. Ünnepelt sztárok lehetünk azáltal, hogy eltángálunk egy négert. Az ökölharc egy őszinte sport, mindenki szereti.Annak apropóján írom jelen értekezésemet, hogy tegnap Vaszilij Klicskó…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.05 20:15:24
Kigondoltam NapraMagna 2013.05.02 05:05:00
Horoszkópfajtából annyi van, mint égen a csillag. Kelta, indiai, kínai és japán, de még indián is. Tulajdonképpen minden valamirevaló nép kitalált magának egyet, sőt az olyanok is, akik időközben eltűntek a süllyesztőben, mint például az inkák. És ezeket a horoszkópokat…..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.02 22:15:42
@radairosseb: Maga csak ne nácizzon engem (főleg így, kisbötűvel), mert még el talál botlani, mint Terka asszony a vak komondorban!
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.02 22:55:01
@radairosseb: Csak ne ködösítsen itten, mint egy ténta fosó sépia! Azt pedig minden harmadikos elemista suttyó gyerek tudja, hogy négy a harmadik hatványon egyenlő hatvannéggyel, felesleges ilyen alapvető aritmetikai ismeretekkel felvágnia!
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.02 22:57:49
@radairosseb: Komondor 64, óh boldogult úrfikorom!
  I.    1941. április tizedikén von Schlüssel tábornok bevonult Crno Govnóba. A haditerv szerint bekerítették volna a várost, egy ejtőernyős osztag elfoglalja a templomteret, majd egy páncélos egység töri át az ellenséges erőket délkelet felől.      …..
Néger Ignácz nyug. m. kir. sóhivatali tárnok 2013.05.02 20:51:27
Férjcserélő Vibrátor update 2013.05.02 12:08:21
Vidéki nagyváros plázájában vagyunk. Az alsó szinten, a mozgólépcső mögött eldugva van egy kis szexshop. Együtt még nem voltunk a férjemmel, de most eléggé rá vagyunk kattanva a témára (végigdugtuk a gyerektelen hétvégét). Akarunk egy nagyobb vibrátort, mert a régi elég…..