Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oreille7

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Januárban azzal a tudattal kezdtünk dolgozni, hogy most egy jó ideig biztosítva van a helyünk az Amazonnál. Hiba volt ez az elbizakodottság A nagy karácsonyi kirúgási hullám után lelazulva, némileg megnyugodva folytattuk melós életünket az Amazonnál. A hajtás napról napra…..
Csutkababa blogja Rendelő 2013.04.11 14:11:00
Kérdezzetek bátran, igyekszem gyorsan válaszolni! ..
oreille7 2013.05.25 22:41:34
@csutkababa:
tudod igazából csak az aggaszt, hogy további vizsgálat nem lesz egy hónap múlva, hanem ha egy hónap múlva jelezzük a gyerekorvosnak, hogy a dolog még nem oké, akkor majd elküld egy specialistához, ahol ha nincs szerencsénk, akkor hónapok múlva kapunk időpontot. A szemészt április végén hívtam fel, szeptemberre akartak időpontot adni. Olyan őrjítő tud lenni a várakozás ilyenkor (is).
oreille7 2013.05.26 14:41:34
@csutkababa:
nem is kell, csak ki akartam írni magamból. köszi a lehetőséget :-)
oreille7 2013.05.21 22:45:15
@csutkababa:
szia!
ma megjártuk a szemészt. a gyerek szeme mint a sasé, egyáltalán semmit nem talált a doktornő. szerinte még várjunk mondjuk egy hónapot, mielőtt neurológushoz fordulunk (mindenféle ijesztő vizsgálatokat emlegetett). szerinte elmúlhat, meg ebben a korban a gyerekek mondanak néha vadakat. ennél a pontnál azért kicsit csattant nálam a biztosíték (mer' ugye az én gyerekem ilyet nem :-), de komolyan, kitalálhat olyat egy 5,5 éves, hogy dideregnek a betűk, meg hogy kettőt lát valamiből?? és ezt kérdezés nélkül említi.