Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gábor Rácz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy történet, ami jól mutatja a rendszerváltás utáni magyar társadalmi és gazdasági modell kudarcát, s ami ezúttal olyan szakszervezeti reakciót váltott ki, amire évtizedek óta nem volt példa. Rácz Gábor írása. fotó: Flickr/seven resist Sztrájkőrség. Ezzel a régi, de…..
Gábor Rácz 2014.02.28 21:11:30
@midnight coder:

Kedves mindnight coder. Ez egy tévedés mivel az ázsiai országok tipikusan nem külföldi tőkére hanem belföldi tőkeképzésre építették a gazdasági növekedésüket. Dél-Koreában pedig nagyon erős szakszervezetek vannak.
Rácz Gábor írása A Fidesz-KDNP-kormánnyal jó kapcsolatokat ápoló LIGA Szakszervezetek és több munkaadói szervezet nemrégiben jelentős állami forrásokhoz jutott a TÁMOP-program keretében. A támogatás körül kialakult viták szemléletesen mutatják, milyen kiszolgáltatott…..
Roskonyi Károly selyemgyáros bérházát, Márkus Emília színésznő villáját, illetve a Galilei Páholy központját is megnézhetjük (ezt csak kívülről) a 100 éves budapesti házak programsorozat keretén belül Április első hétvégéjén.   Márkus Emília villája (Fotó: Budapest100.hu)..