Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Capt. Szaniszló Sándor

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktornak rendszerszerű problémával kell szembenéznie. Ezzel az önmagát művelt bugrisnak tartó politikus (aki valójában legfeljebb félművelt bugrisnak nevezhető) pénteken szembesült, igaz, nem először. Pont azon a napon, amikor az EU pénzügyminisztereinek tanácsa…..
Capt. Szaniszló Sándor 2013.06.22 14:54:50
Emberek ! Ébresztő ! Ne essünk újra bele a csapdába, ne engedjük azt, hogy a romlott politikusaink újra több évtizeden keresztül kártékonykodjanak a népünk rovására !!!
Nem szabad már leszerepelt pártra, személyre szavazni. Ha mindig az mdf, szdsz, kisgazdapárt sorsára juttatnánk azokat, akik átverik a népet, akkor előbb utóbb lenne itt javulás. Itt csak akkor lesz jobb élet, ha a nép azt kiharcolja magának a következő választáson és egy hiteles "új arcokból álló új kormány" fogja majd a kormányrudat !
Igenis ki kell harcolni, hogy magunk rendelkezünk magunkról (habeas corpus act), nem pedig ők döntenek a fejünk felett nélkülünk, rólunk, helyettünk !!!
Új és fedhetetlen emberek kellenek a változáshoz, nem Orbán, Bajnai, Gyurcsány, Mesterházi !!! Ilyen tömörülés az SZMN akik már közel 100 ezer szimpatizánssal rendelkeznek. Az őket megválasztó nép fogja a megválasztott új és hiteles kormányt ellenőrizni, tud korlátokat felállítani elé (pl. a képviselők mentelmi jogát megszüntetése, pályázatok nyilvánossá tétele, stb). A régi pártok esetében ez már nem járható út mert erről lemondott a nép amikor becsapták és ez már vissza sem állítható. Ezért nem szabad régi párta szavazni. De egy új párt esetében újra minden kezdődhet elölről, mindent a nép a kezébe vehet újra és csak annak a pártnak ad bizalmat és kormányzási lehetőséget amelyik hajlandó vele együttműködni és azt hivatalos dokumentumban is elismerni, tartani magát ahhoz amit vállalt annak minden jogi és anyagi felelősségével együtt. Csak ez a járható út ! Csak ez hoz gazdasági fellendülést, új munkahelyeket és jobb életet az embereknek !
Állj sorainkba ha egy új Magyarországot, új szemléletű nyugattól függetlenített kormányt szeretnél kapni 2014 után. Gyere és erősítsd sorainkat, hogy soha többet ne legyen országunkban üdülő-mutyi, liba-mutyi, nyugdíj-mutyi, föld-mutyi, trafik mutyi.... !!!
Dönts felelősséged tudatában úgy, hogy a szíved magyar ! Aki szerint le kellene váltani a fideszt, de nem felel meg neki senki az ellenzékböl, vagy várja hogy újabb pártok és pártvezérek szülessenek, nem veszi figyelembe a realitásokat, az gyakorlatilag támogatja a fidesz hatalmon maradását.
www.facebook.com/szabadmagyarnep
e-mail: szabadmagyarnep@gmail.hu Ezen a címen várunk sorainkba ha félsz a hatalom retorziójától. A kormányprogramunk a nyár végére elkészül.
Csodálatos, felejthetetlen élmény amikor egy gőzhajó elindul és üzemben van. A külföldiek imádják nézni a gép járását és szeretnek a gőzhajón utazni. Legyen nekünk is egy saját működőképes gőzhajónk amit imádhatunk, szerethetünk és csodálhatunk !Magyarország utolsó…..