Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spannungsregler

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan lehet jobban elrontani a Doktor Parnassus és a képzelet birodalma című filmet, mint hogy magyarra szinkronizáljuk? A királyi televízió megoldotta a szinte lehetetlen feladatot, szerda este ugyanis megtörtént az, amivel utoljára a kilencvenes évek végén találkoztam az…..
Subba A nap képe: Népbolt 2013.04.30 17:35:00
via ..
Spannungsregler 2013.05.01 18:11:28
@Atro: talán azért van itt is ilyen poszt, mert az emberek naívan azt hitték hogy miután a fidesz nyolc évig hitegette az embereket, útját álta mindennek, szentnek tekintette magát, megkapta a felhatalmazást arra hogy másként menjenek a dolgok, véget vessen a lopásnak, korrupciónak, rádöbbentek a szocikat eltávolító szavazók is, hogy átbaszták őket, mert nemhogy jobbak lennének, hanem éppen ellenkezőleg, folytatják ugyanazt, azzal a különbséggel, hogy gátlástalanul visszaélnek a kétharmados többségükkel.

Orbánnak ha lenne egy csöpp kis esze, és nem csak a lojalitás lenne a fő szempont a kormánytagok kiválasztásánál, amivel csak azt éri el hogy kvalitásokban nem kiemelkedő emberek kerülnek pozícióba, megtehette volna hogy nagyot tesz az országért.

Elkúrta. Talán ha nem Berlusconi papa lenne a mentor, nem így alakult volna, ha jól csinálta volna nem kellene állandóan azon mesterkednie hogy hogyan biztosítsa megválasztását.

Az embereknek elege van abból, hogy a politikusok végig hazudoznak, hülyének nézik őket. Ezért küldték el az mszpt a halál faszára. És akkor itt van most ez a faszkalap, és nem hogy jobb lenne ahogy megígérte, hanem szarabb lett az egész. Mondom én ezt úgy hogy az intézkedéseik nyertese vagyok (szja), viszont mégis szarabbul érzem magam. Talán ha nem magukból indulnának ki, és nem hinnék azt hogy a pénz a legfontosabb, minden más csak formalitás, hanem inkább az hogy az ember akarjon itt élni, talán máshogy viselkednének. Csakhoz ezekhez ők túl hülyék. Hiszen mit vársz egy olyan embertől aki életében nem dolgozott idekint.