Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bagó úr

17 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még az sem kizárt, hogy a tegnap vásárolt cigim kitart holnap is – és akkor legyen ez mostantól cél; dohányárut legközelebb pénteken vásárolok. Pont.Feleslegesnek érzem viszont most már, hogy tovább értekezzek itt arról, hogy mikor, milyen körülmények között gyújtottam,…..
Óóó, igen, ma – a jelek szerint – sokat vétkeztem, de valójában (persze, persze, magyarázd csak!) ízlelgettem a kitűzött célt. És bár volt benne lemondás is, összességében viszont elég könnyűnek tűnik most ez az egész. Az első cigim délelőtt 10 után nem sokkal…..
Volt ez… Volt ez a kemény három napom múlt héten, ami ágynak küldött, mint még soha semmi korábban az életemben. Szerdától péntekig teljes K.O., hívjuk mandulagyulladásnak, és maradjunk annyiban, hogy minden sejtem kemény harcot vívott az életben maradásért. Szombatra…..
Érvénytelenül kell szavazni, mert ezzel lehet kifejezni az undort mindentől, ami a politikában van - mondják egyre többen. Helyesen felvetett problémákra adott helytelen válasz. Nem tudom, kire, de menj csak el, és szavazz érvényesen.Értem az érveket. Nekem sem tetszik az, ami most…..
Jól indul a kommandó. A MÁV ma csak 20 perccel múlja alul önmagát, ennyit kell a vonatra várni, péntek este 7-kor, esőben, hidegben, türelmetlen.Persze a sokszorosítás is megint az utolsó utáni pillanat alatt készül el, de legalább nem unatkozunk a vonaton: vágunk.Nekem nem is…..
Mi mással folytatódhatna a legjobb retró lövöldözéseket bemutató alrovatunk, ha nem a démonvadászos fps-ek királyával, a Doommal. Eredetileg a Java PC emulátoros verzióját akartuk megmutatni, és jól lehúzni, mert irányíthatatlan, és nincsenek benne hangeffektek, de cariboo…..
A Sirályban szerették. A Mumusban nem értették. A Kuplungban nagy volt a hangerő. A Lámpásban kést is adtak. De csak azért, mert olló nem volt, és valahogy szét kellett választani a füveset, meg a borosat. Kezdetben egy lapon voltak.Hosszas fejtörés és gondolkodás után…..
Az alábbi történet nem köthető hozzánk, csupán megfigyelője és lejegyzője voltam az eseményeknek. De amint az mindjárt kiderül, tőlünk függetlenül, kultúrkommandó volt ám ez is a javából. Előbb azonban egy kis használati utasítás a bejegyzéshez: a videót indítsd el, de…..
Előljáróban csak annyit, hogy nem is a szövegszerkesztő, hanem a böngészőm volt a hibás, mert a jobb alsó sarokban, egy gyöszi kis felirattal adta tudtomra, hogy ő bizony blokkolja a felugró ablakot, amivel meg a képet lehet beilleszteni. Túljártam az eszén, vannak képek, éljen a…..
Aszongya nekem a Vivien tegnap, hogy akkor el kéne kezdeni a kultúrkommandót, nem? Hát mondom, de. Ennek meg is lett az eredménye: október első napján, ami ráadásul a zene világnapja is, ugye, fogtuk magunkat, aztán egy rakat vers-fénymásolattal, és Milánnal, a ragasztóval…..
A Heat Rush leginkább a Kamikaze Race-hez hasonlít, a cél azonban más: itt a minél nagyobb távolság elérése helyett különböző pályákat kell teljesíteni adott időn belül. Vannak achievementek is (például ütközés nélkül vagy még rövidebb idő alatt végigmenni egy…..
. hátsó borító 2009.09.10 20:29:59
 A rohadt életbe, mégis, mit keresek itt? Eljött az ideje, hogy adjak végre a melónak, vagy csak szórakozni jöttem ide? Elvégre itt ez a sok tökkelütött idióta, mászkálnak körülöttem, mint akik arra kárhoztattak, hogy egész életükben keressék a boldogságot, aztán valami…..
. Ablakballada 2009.09.10 20:14:17
  Ablakballada(Megevett a rendszer, ember!)Kattansz, kattogsz,ablakból ablakba.kattansz, kattogsz,ablakból ablakba,kattansz, kattogsz,ablakból ablakba,kattansz, kattogszablakból blablablaAztán:Megaltatsz a jóból egy keveset a szádbanHagyod elveszni magad egy fél homálynyalábbal,…..
. Exodus 2008.02.10 23:28:00
. Kirakodóvásár 2008.01.25 01:04:00
Azt akarom, hogy a képen legyenek emberek,nem túl zsúfoltan, a háttérben meg lomhegyek!Fátyolfelhő mögül szürküljön a flaszterre a nap,és zsongásból csak azt halljuk, hogy "...te vagy fasz..."!A százforintos bolt firkált fala tövébenlegyen egy kosár, egy centrifuga és…..
. Nyugalomvers, félúton 2008.01.14 01:51:00
Csak vonszolom magam után a világom.Épp egy üres réten járok, a semmi felé tartok.Elfáradtam, "mert ilyen most az ember",s nyugtalan vagyok, mert nem tudom:jó irányba indultam el?Egy ideje már, hogy mindúntalan csak sötét virágokba botlom,néha rájuk lépek, olyankor szinte…..
. 2008.01.06 22:46:12
és hogy miért felejtette az asztalonazt a füstös búrájú hatvan vattosizzót, mert az nem égett ám ki,csak azóta már egy másik világít-ja a világot meg egészen szépen,és ott abban a másik fénybenmár másképp vetül az árnyék,és a cigifüst is csak halványan kék,meg talán…..
. Szó, láss szabadságot! 2008.01.01 22:26:00
Megadod-e ma magad, vagy csak amagadadással altatod agyad?"Lófaszt!" - ezt mondanám erre - "Ha legalább valaki másfelé menne!"Tudjuk, hogy a körforgalom és a zebraközött az állatkertben megbújt a jobbra.De itt nem az irány a lényeg...Lehetne balra is, de ez csak…..
. mindenség - semmiség 2007.12.30 00:47:00
"Legyünk mind posztmodern, mert az annyira jó! Nézzük meg belülről a múltat a jövő tükrében, amit még tegnap délelőtt rakott elénk a jelen." - mondta Gábor, s szavai lendületével fejest ugrott egy tányér magányba."Ez nekem tetszene?" - kérdezte…..
. Ars Poetica 2007.12.13 19:46:00
Mert igazából az élet, meg a halál együtt szokott szívniNagy bőrfotelekből kacagják, hogy az ember hogyan sínlyiMeg ezt a furcsa barátságot, mi a végtelen kezdeténDarabokra tépte a végzetnek vélt lét gépezetét..