Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PeTR

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pólók manapság már általánosan használt ruhadarabok, gyakorlatilag kortól és ruházkodási stílustól függetlenül mindenki hordja azokat. Talán már azt is tudja szinte mindenki, hogy póló és póló között hatalmas különbség lehet. Mindannyian ismerjük azokat a…..
PeTR 2014.10.07 18:59:34
@Thoreau: Ok, így már jobb :)
Nekem a mardandóbb pólóim mind 100% pamutot mondanak, bár tobbnyire a vacakabbak is mert igyekszem nem hordani mást. A leginkább problémás dolog a kinyúlás, de még nem sikerult beazonosítanom egy halmazt amelyikre ez jobban jellemzo.
A tapintással vásárló érzékemet nem ártana kifejlesztenem valahogy..
Félrefordítások Emelő él 2008.11.17 18:55:00
Marcipán58 a golf világába kalauzol el minket:Volt már golfos poszt, tudom, de a hétvégén a Zöldkártya című filmben hallottam a következő gyöngyszemet.Azért érdekes, amikor először láttam ezt a filmet, akkor fogalmam sem volt a golfról, és így nem is zavart egyáltalán ez az…..
Hétfő este tízkor ment le élőben a Swung című beszélgetős, kliplejátszós műsorban magyar Music Televisionön. Ákos beszélget a blogokról, az internetről és a bulvárosodó Indexről. Kommentár nélkül, teljes terjedelmében küldenénk minden bloggernek, Ákos-rajongónak, és…..