Regisztráció Blogot indítok
Adatok
villanyírógép

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszületett az idei Év autója díj zsűrijének idei döntése. A Volkswagen Passat lett az Év autója, míg a második helyezett a Citroen C-Cactus nevű modellje. Meggyőződésem szerint mélységesen igazságtalan, méltánytalan és stílustalan döntés született. Olyan döntés, amely…..
villanyírógép 2015.03.03 22:02:14
@MACSKANŐ: Egész mostanáig rajtuk volt a Citroen jelvény és felirat.
Hmm, hmm... lassan kezd összeállni a kép. Márciusban filmezték le ezt a fura öszvért a versailles-i technikai központ tesztkörén. Laikusnak semmi különös, de nézzük csak meg a képet: valahogy látványosan kicsi neki a DS3 R3-bódé (a tengelytáv elég nagy, a túraautó esetében…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Rendkívüli jelentőségű sajtóközleményt adott ki ma a Gépjármű Márkakereskedők Országos szövetsége: 2013. július 2-án a GÉMOSZ és az NGM  egy sajtótájékoztató keretében közös megállapodást írt alá, amely a foglalkoztatás bővülését és a feketegazdaság…..
villanyírógép 2013.07.12 09:53:26