Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vonyisz

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alkotmánybíróság jóváhagyta a „győztes kompenzáció” intézményét és ezzel a választási eredményt, amely részben a választók akaratából, részben azonban az új választási rendszernek köszönhető módon lett olyan amilyen. Érdemes nemzetközi összehasonlításban is…..
Vonyisz 2014.05.06 10:31:53
@Mezőbándi: HA ERRE értelmes VÁLASZT KAPSZ GERGŐTŐL, akkor sokunk kínzó sebe begyógyul egyszeriben, minden megvilágosodik és kiderül hogy... addig meg marad a kíváncsiság és a furdalás...
délelőtt 10.30:  Insanity - Power & Resistance - megjött a pulzusmérőm.pulzusmax: 200nyugalmi: 58munka: 142bemelegítés: 115-129zsírégetés: 143-164 frissítésaz értékeket magamnak számoltam ki, a saját adatokból. az aerob zóna tetején fogok dolgozni, kifulladás…..
Vonyisz 2013.06.01 16:39:49
@jayworkout:

ha jól értem a ckd ill ud2 megpróbálja a lehetetlent: zsírégetés+izommegtartás+izomépítés

1. zsírt csak akkor égetsz, amikor a vérben nincs cukor, inzulin alacsony, stb. ketózis feltétele ezen kívül (tehát hogy nemcsak zsírt égetsz pl izmokban, hanem az egész szervezet energia ellátása átáll a zsírevésre) a folyamatos zsírbevitel (1:1 ill 1:4 arányban, ez utóbbit nyugodtan túlzásba lehet vinni, gyorsítja a ketózis beálltát, saját tapasztalat)

2. izom csak akkor épül, ha van inzulin

na ez a dupla passz. akárhogyis ez esetben az tudod kihasználni, akár saját magadra szabsz egy menetrendet, akár követsz egy meglévőt:

A) a ketózis időben lassan alakul ki, lassan változik

B) inzulin rögtön emelkedik, ahogy van vércukrod

és szerencsénkre:

C) a hosszú idejű ketózist kis vércukor mennyiség csak tompítja, nem üti ki teljesen, de az inzulin meglódul (izomépülésidő)

azaz: hogy mennyi Nálad épp a hosszú idő, amíg kilalakul, majd beáll a ketózis, hogy mennyi az a szénhidrát, ami segíti a fehérje (és cukor) beépülést az izmokba, ez egyéni. két tippem van ezzel kapcsolatban.

EGY) amikor már csinálod egy ideje, akkor akár naponta, két naponta eljöhet a gyorsan felszívódó szénhidrátok ideje (szerintem csak gyümölcsöt érdemes), szigorúan számolva a cukor mennyiséget és közben értékelve az edzésben, izmokban az eredményt (erő, látvány stb).

KETTŐ) lassan felszívódó szénhidrátok (zöldségek) folyamatos evészete, akár napjában többször is, számolva szintén. a leírások alapján: van aki bírja 50g/nap lassú szénhidráttal tartani a ketózist

DE az eleje önkínzás és szenvedés. szigorúan 20g alatti napi szénhidrát bevitel. gyümölcs nyista. napokig. napi 250-500g zsír bevitele az elején lerövidíti a szenvedések napjait. ebben az időszakban (közben edzel meg ilyesmi) nagyon meg tud lódulni a teherbírás, vérkeringés, edzés intenzitás/hossz, elmarad az izomláz (merthogy nem cukor ég, így nincs tejsavmaradvány). ilyenkor neki tudsz lódulni egy 20-40 km-es futásnak stb... a zsírkilók csakúgy röpködnek lefele... / később a bevitt zsírmennyiség saját tapasztalatom szerint inkább legyen rendszeres, napi 3-5, mint sok, azaz 50g is elég lehet naponta, pl 5x10g, ami egész baráti

ha soknak tartanád az 500g/nap zsírt, akkor csak egy kis biosz így zárásnak: ha a szervezet fontosnak tartja, akkor akár 300g cukrot is tud belökni a vérbe naponta úgyis hogy egy mikrogram cukrot/szénhidrátot nem eszel meg...

ketózis alatt a vitamin/mikrotápanyagpótlás életmentő, de ez adódik az étrend jellegéből

sok sikert, most én is pörgetek egy durvaketózishónapot...
jay's workout ultimate diet 2.0 2013.06.01 13:51:22
nem bírok tovább várni vele. nagyon felkeltette az érdeklődésemet, mikor először hallottam róla. akkor el is döntöttem, hogy kipróbálom a mostani programom végén (ha lement az insanity), de most úgy döntöttem, megcserélem. jövő hétfőtől elkezdem ezt. aztán ha ennek vége,…..
jay's workout új kezdet 2013.05.21 22:47:07
visszatértem, immár teljes erővel. napi két edzést fogok csinálni. reggel 9-től insanity, délután pedig izmosító és részben erőedzés. az insanity első hetét már lenyomtam előző héten, csak nem blogoltam. a max. erőt pihentetem szeptemberig, úgyis azon dolgoztam eddig a…..
Vonyisz 2013.05.25 14:56:17
@jayworkout: köszönöm
jay's workout Fegyencedzés 2012.05.24 19:45:00
sokan kérdezték tőlem (joggal), hogy nem éreztem-e azt néha, hogy egy egy - a könyvben könnyebbnek titulált -gyakorlat nehezebb, mint a következő szintű gyakorlat. barátaim, edzőtársaim és sajátmagam tapasztalatai alapján egyértelműen kimondhatom: de.előljáróbán elmondanám,…..