Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GiziNéniGőzekéje

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ha egy jó nő több, mint két éve egyedül van, akkor valószínűleg túl magasak az elvárásai” – fogalmazta meg egy fiú ismerősöm a választ arra a kérdésemre, hogy hosszú combú, csinos, értelmes és biztos egzisztenciával rendelkező barátnőm miért van egyedül. A hozzám…..
GiziNéniGőzekéje 2013.04.30 07:36:37
@gabor229:

Teljesen egyetértek.
Társadalmi szinten agymosásnak vagyunk az áldozatai. Az egész média az újságoktól és a tv-n át azt hirdeti, hogy csak akkor vagy boldog, ha van egy jó kocsid, egy nagy kéród. Mindemellett legyél izompacsirta, agyonszolizott izomagyú p_cs. Sajnos ez valahogy teljesen beleeszi az emberek tudatába magát, és a hülyeséget a legnehezebb kitörölni az emberek fejéből.
Bírom azt, amikor a csaj még 2-3 mondatban sem tud magáról írni semmit, csak hogy ha érdekel akkor írjak neki. Tök felesleges dolgokat írnak. Ha érdekel úgyis írok, de könyörgök csak a kép kevés. Vajon mennyire keres komolyan az olyan ember kapcsolatot, aki még arra sem veszi a fáradtságot, hogy 3-4 mondatban írjon magáról. Persze az elvárások magasak. De hogy ő mit ad a p-csáján kívül a kapcsolatba??? :D