Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boloyeung

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Reggel van az utolsó feladatpárbajkihívás napja, Iliász az egyetlen, aki nyugodtan alhat és kelhet ugye, Szandi, Barbi és Feri még megy egy kört a döntőért. Iliásznak a reggelét Szandi bassza el, aki a Feri építette, parton álló menedékben duruzsol neki az álmáról, és a szomorúságáról vagy…..
boloyeung 2017.10.13 12:08:57
@Nuggetzor: Sajnos igaz, tényleg lelőtték az új előzetesben, ráadásul tűzgyújtós feladat lesz a párbaj, ami egyértelműen Ferinek kedvez.. Tényleg hihetetlen, hogy képesek voltak lelőni, ezek hülyék komolyan. rtl.hu/rtlklub/survivor/survivor-35-resz-elozetes
boloyeung 2017.10.13 12:21:14
@boloyeung: Oké az előre szó kimaradt, és logikus is szóval tárgytalan :D Kommentet nem tudom, hogy lehet törölni xd
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
A tűzfény szomcsi zenére szomcsin vibrál a mandirigmák szomcsi arcán, de a legnagyobb tragédia Barbit sújtja, aki azt hitte, magas szintű intrikái mostanra megteremtik a boldog, klaumentes szigetet. Miközben a többiek a párbajozók ügyességével, meg a felépített tornyok esztétikai és technikai…..
Az Odd Future 2006-2007 környékén, egy deszkás baráti társaságból alakult Los Angeles-i alkotói csoport, amelynek mára – saját bevallásuk szerint – 60 tagja van, köztük olyan előadók, mint Frank Ocean, Earl Sweatshirt és Tyler, The Creator. Utóbbi a kollektíva szellemi…..
boloyeung 2013.04.30 14:01:06
@rágógumó: nem a szövegeikre gondolok hanem civil/interjú beszédre. Nézzd meg youtube-n Tim Westwood vagy a fentebb említett Nardwuar vs. Tyler The Creator-t. Ebben igazad van, hogy hip-hop-ról itthon nem igazán vártam olyan cikket ami rálátással készül akár. Nem vitatom azt, hogy a szerző érthet a zenéhez globálisan vagy bármi más stílushoz.
boloyeung 2013.05.01 18:39:24
@drámásjani: 1: nem azt mondtam hogy ettől hiteles rapper, hanem nem úgy viselkednek mint pl Macklemore aki nem csak attól fehér hogy fehér hanem úgy viselkedik mint aki most akarja átsegíteni a nagyikáját az úttesten. Szóval ettől hiteles FEKA.

2: egyetértek, engem a zene fehéresedése háborított fel inkább, mmint, hogy annak lett itt titulálva. Amúgy a műfaj horror core, a keménységét és odamondását és jelentőségét hasonlítottam a régi rap-hez. Mert ma már miről rappelnek, pénz kocsi csilli villi meg punci. És ők meg nagyon keményen oda mondják a dolgokat és kemények az alapok is.

A Yonkers nekem nem arról szólt, azt mondtam, hogy arról volt híres (!). Eminem is annó a Real Slim Shady-ben egy említést tett a melegházasságról, és az egész világ felháborodott. Így van a médua felfújta, és cska annak vonatkozásában írtam hogy ennek hírében állt a Yonkers és Tyler főleg. A cikk pedig eléggé mást állít az elején de nem akarok én ezen ennyire fent akadni, lényegtelen kb.
boloyeung 2013.05.01 18:44:33
@drámásjani: plusz ez csak egy adalék de engem az Oldie számuk teljesen Wu Tang-re emlékeztet, de ez csak egy megjegyzés :D