Regisztráció Blogot indítok
Adatok

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legszürreálisabb párbajon vagyunk túl, nem volt kiabálás, veszekedés, a két delikvens közösen kutyázta a többi lakót, a kiesetteket és tulajdonképpen azokat is, akik majd egyszer beköltöznek, és nem kúrnak a szauna padlóján, bunkerben. Hogy aztán mi döntött Laci javára,…..
2015.02.17 05:57:47
@0.5 bit: ott a pont :) Bar a papucscipő huzasi jeleneten atugrottal (laci hattal az asztalnak, a sarokban), holott az asztal felett osszenezo roman asszonyok tekintete igazan beszedes ;)
Egy makacs nőt nehezebb rádumálni a faszija elárulására, mint Simicska Lajosból kihúzni, hogy ki a legnagyobb geci a Lajtán innen, mondja az ősi albán közmondás. Robin idegösszeomlást kap Edinától, Laci rapalbumot készítene, de hamisabb, mint az egyszeri fideszes százeurósa,…..
2015.02.15 05:30:47
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
2015.02.07 05:53:06
@Csakazértis én vagyok a királynő: igy viszont csak szimplan egy erolkodo ostoba senkinek latszik, aki meg a lopott szokinccsel sem tud banni, mert teljes kreten hozza. Szegyen ez a majomka erdelyre, a noi nemre es a magyar nyelvre egyarant ;)

A folyuk leirasod korrekt, viszont az o esetukben egyreszt tudjuk, hogy mi tortent, masreszt egy erdelyi pultos lany mikor es meddig szuz, szerinted? ;)
Barna Bencus báván bámul: bulák, buli, bazsalygás, böffenti, babákat babráltak, babusgattak Bacchus beborozott betyár bajnokai, bajos bakfisok bárányként bégetnek, becéznek barmokat, bátran belemásznak baljós bagzásba. Az első szegmens az érzelmekről szól, pontosabban arról,…..