Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Thomas P. Johnson

4 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt 2 évben többször is át kellett állni a kötelező, otthoni munkavégzésre. Ez nagyon megosztotta a munkavállalókat, véleményük és hatékonyságuk terén is. Sokaktól hallhattuk például, hogy milyen nagyszerű dolog távolról, önállóan és saját ütemterv szerint dolgozni, mások szerint, azonban…..
Bár jelenleg még Európa legtöbb országában szigorú korlátozó intézkedések vannak érvényben, úgy fest a nyáron bizonyos feltételekkel már lehetőség nyílik autós kirándulásra. Mielőtt azonban nekivágnál egy külföldi utazásnak, nem árt, ha tisztában vagy az alábbi szabályokkal. Franciaország: a…..
Thomas P. Johnson 2021.05.06 16:12:35
@Emmett Brown: bár Angliában nem vezettem még, csak Skóciában és az íreknél, ott nem nagyon találkoztam egyenrangú kereszteződéssel. A legkisebb lófasz helyen is van tábla.
Pénteken volt a világpremierje a  Netflix új akciófilmjének, az Outside of Wire-nek, azaz a Halálos harcmezőknek. A majd közel két órás filmben, szinte hemzsegnek a hazai forgatási helyszínek. Ami persze nem is csoda, lévén a svéd rendező Mikael Hafström dolgozott már korábban Budapesten. Ahogy…..
Néha nem ártana, ha egy marketingkommunikációs akció megálmodói komolyan végiggondolnák, hogy milyen társadalomban, milyen kulturális kódokat használó közösségben akarnak nagyot robbantani kommunikációs értelemben. Előfordulhat, hogy hírnévépítés helyett éppen az ellenkezőjét érhetik el. Onyx -…..
Nem szerencsés, ha egyetlen vidéki háziorvos akarja eldönteni, hogy bezárjuk az országban az összes óvodát és iskolát. Nem szerencsés, ha megkérdőjelezhető kijelentéseket kérdőjel nélkül adunk közre. ..
Thomas P. Johnson 2020.11.09 23:55:22
@A kiló nem százat jelent.: elolvastad az ezekre a tanulmányokra érkezett kritikai tanulmányokat? Az ezzel ellentétes véleményt alátámasztó kritikákat is? Az érveléshez piros pont, hogy használsz forrást. De ne ess abba a hibába, hogy ezeket a forrásokat csak a véleményed megerősítésére használd. Legyél az olvasás közben tárgyilagos, olvasd el a másik véleményt, különben velemenybuborekba kerülsz.
Jópáran próbálták ezt elmondani, nem feltétlenül kell támadásként érzékelned. Aztán vagy leszarod, vagy nem.
A háziorvost nyilván propaganda célból szólaltatták meg. Erre két szót nem érdemes pazarolni:)
Thomas P. Johnson 2020.11.07 20:56:59
@A kiló nem százat jelent.: ezt bírom a szakmámban is, amikor valaki kinyilatkoztat dolgokat, mert olvasta a neten :D
Gyógyítson meg téged a google :)
Ugyanúgy kurvára senkit nem érdekel a virológus véleményed:) a háziorvos is hülye, hogy ilyenekbe beleszól. Te pedig a hozzászólások alapján az a hülye vagy, aki a saját véleményének tetsző forrást fogadja el igaznak.
"Ez év januárjában és februárjában erősen megnőtt az influenzaszerű tüneteket mutató betegek száma. Jóval több érintett volt, mint jelenleg, DE AKKOR NEM TESZTELTÜNK!" Amire a szenzációhajhász média és a hisztériakeltésben érdekelt politikusok nem képesek, képes egy vidéki magyar háziorvos:…..
Az elmúlt napok, hetek Fradi-ajnározása közben bármilyen kiritikai vélemény az FTC-vel kapcsolatban hatalmas ellenérzéseket váltott ki a ferencvárosiakból. Azt még korábban leírtam, hogy én miért nem örülök a Fradi sikerének, alapvetően a futballkultúrával áll összefüggésben a dolog, ahogyan azt…..
HamPLÓ Nyári berek 2020.06.16 07:00:00
Kelenföldről nem kimondottan Kamaraerdőn át vezet a legrövidebb út Gazdagrétre, gimnazista koromban mégis rászoktam, hogy ha szép volt az idő, és nem volt jobb dolgom, akkor órák után kibuszoztam a budafoki kocsiszínhez, és onnan a 41-es villamossal kizötyögtem annak külső végállomására, a…..
Volt nekem egy sajnálatos módon elfeledett posztom Budapest építészetéről. Kb. tíz éve írtam, ezért arra gondoltam, megint írok a témáról. Mivel a véleményem általánosságban nem változott és Budapest is nagyjából ugyanúgy néz ki, mint tíz éve, ezért ebben a posztban megpróbáltam olyan épületekről…..
Mi is utazunk It's London, Baby! 2020.02.18 11:10:55
Nem kellett sokat gondolkodni azon, hogy milyen bevezetőt írjunk és milyen címet adjunk a most következő bejegyzésnek, egyöntetűen Joey szavai jutottak eszünkbe: It's London, Baby! Szóval, London az a város, amit nem is kell annyira bemutatni. Jó, tudjuk, hogy ez egy jó nagy klisé, de London az a…..
„A megépítésekor 40 ezer férőhelyes atlétikai stadiont jóval kisebb társadalmi párbeszéd övezi, mint amekkorát az épület mérete és különösen tervezett elhelyezése indokolna. A nagy nyilvánosságot kapó konszenzusos politikai támogatás mellett egyáltalán nem jelennek meg a kiváló adottságú barnamezős…..
Thomas P. Johnson 2020.02.11 11:16:40
@midnight coder: itt speciel nem a labda után fognak szaladni.
Az elmúlt években ismét fellángolt a vita azzal kapcsolatban, hogy hol is legyen új híd Budapesten. Konkrétabban arról van szó, hogy kell-e nekünk a Galvani híd, vagy sem, de a probléma persze ennél jóval tágabb. Hogy egy látványos központi folyóval rendelkező városban a hidak építése/felújítása…..
Thomas P. Johnson 2020.01.10 09:58:04
@Irbisz: Van azért parkolóház Pesten a belvárosban, nem is kevés, csak mindegyik más kezében van és ha nem ismered a várost, akkor nehéz megtalálni őket.

www.holparkoljak.hu/parkolok?filter=on&varos=Budapest&kerulet%5B%5D=&tipus%5B%5D=&lehetoseg%5B%5D=#kereso

Az egy dolog, hogy a sok balfasz az utcán kering, mert jaj sétálni kell 500 métert.
A gimiben imádtam a tornatanárt. Hótt laza volt, nem szólt be, ha cigizésen kapott, adott a söréből, és az osztálykiránduláson állítólag nagyon megdugta azt a szemüveges irodalom kistanárt, akiről mindenki tudta, hogy a kinyúlt pulcsi alatt embertelen jó testet rejteget. Mindenki mesél hasonlókat a…..
Hoppácsak, szereplőket keres a Viasat egy olyan műsorhoz, amiben le kell vetkőzni a gátlásokat, keresni kell a szerelmet, bevállalósnak kell lenni, mindezt egy trópusi szigeten. Ez így a leírás alapján simán lehet egy Éden hotel is, de azt a formátumot sajnos egy életre…..
Csak a szombatra vágysz Munkád 2015.12.10 22:39:41
Nem izgalmas a munkám, kurvára nem az. Ülök a monitor előtt, és az excel-word-outlook szentháromságban kattintgatok egész kibaszott nap. Nem panaszkodok, ne értsétek félre. Jó fizetésem van, futja a hobbiaimra, el tudok menni szórakozni és félre is tudok tenni. Jó, persze, nem…..
Subba Kérdőív gólyáknak 2013.08.09 14:31:41
BME Társadalomtudományi kar, gólyáknak a kérdőív kitöltése kötelező: IGEN!!!..
Thomas P. Johnson 2013.08.10 12:25:12
@wilson77: mennyi lett neked?
Minden társaságban van baromi idegesítő gyerek. Legjobb esetben csak egy. Ha te ismersz olyat, ahol nincs egy csepp gyökér sem, akkor bármennyire is közhelyesen hangzik, de valószínűleg Te vagy az. Bocs. Nálunk ez az idegesítő ember a „Doktor”.  Azt már nem tudom ki hozta be…..
Az egyik tulaj, Tonyó (Antal lehetett a "becsületes" neve, amíg még becsületes volt...), szóval csórikám igazi bűvésznek gondolta magát, fő trükkje pedig a nulla forint befektetésből virágzó kocsmát csinálni.Nagy trükk, kb. 100 000 magyar vállalkozó próbálta már. Jó,…..
Gimi elsősök voltunk, és mint ilyenek, elsősorban kurva menők akartunk lenni. Mint ahogy az lenni szokott: nők, cigi, pia, illegális dolgok és a többi. Mivel a nők konkrétan le se szartak, a cigi kurva drága volt és paráztunk, hogy az ősök megérzik rajtunk, az illegális dolgok…..