Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tobolo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendszeres olvasóink számára nem lehet meglepetés - hiszen már februárban jeleztük - hogy csúcsra fog járni az államadósság az első negyedév végére. Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) adatai szerint mintegy 972 milliárd forintnyi  új hitelt vettünk fel 2013…..
tobolo 2013.04.29 18:46:46
@OrangeOrder:

Orbán Viktor megbukott és mivel Orbán Viktor a Fidesz, így a Fidesznek is vége.

Minden, amibe ez a kormány belekezdett bukás lett, minden alkalommal (legyen szó az ócsai gettóparkról, az útdíjtenderről, a 4. mobilszolálgatóról, a NAV-hoz kötött pénztárgépekről, a KATÁ-ról/KIVÁ-ról, csekkadóról, telefonadóról, devizahiteles mentésről, a gránt szilárdságú de 2 év alatt 4x módosított alaptörvényről, két hét alatt közbiztonságról, 1 millió munkaheről, gazdasági növekedésről, államadósság csökkentésről, stb, stb, stb...) a lehurrogott kétkedőknek lett végül igaza és ők meg se próbáltak tanulni a hibáikból. Nincs mese, menniük kell, az egyetlen választható alternatíve pedig Bajnai Gordon. Ennyi.

Ő nem messiás, nem fog csodát tenni viszont nem is fogja csődbe vinni az országot, nem fogja tönkretenni az utolsó vállalkozót is aki még talpon van, nem fogja vasvillával kikergetni az országból az összes befektetőt akik munkahelyeket akarnak teremteni.

Nem túl sok, de ennyi most épp elég lesz - nem túl erős a mezőny.