Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seydan

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van egy olyan pillanat a legtöbb, egyedül útnak induló, a szeretteit, családot (akár csak ideiglenesen) hátrahagyó határátkelő életében, amikor elgondolkozik azon, vajon helyesen döntött-e, és mit keres ő egyáltalán ott, ahol van. Tapasztalatom szerint ez szinte független attól,…..
Seydan 2013.05.03 22:42:17
@rágógumó:

Jó kis komment, tetszik még akkor is ha nem mindenben értek vele egyet.
Néha nagyon elkél egy kis "csernusféle" fejmosás.. :)

"1. magyar állásközvetítőn keresztül mentél dolgozni
2. olyan helyre mentél, ami tele volt magyarokkal...
3. nem tudtál angolul"

Bizony, ez a 3 pont az megállja a helyét. Én pl. munkahely közvetítő segítségét vettem igénybe munkaközvetítő helyett, s nagyon jól be is vált.
... az kétszerre lép, írja mai szerzőnk, Dóra, aki így is tett. Sokáig dolgozott Korfun, ám a válság elsodorta a munkát, őt pedig egészen egy dubaji állatorvosi klinikáig. Ennek ellenére az álma (angol párjával együtt) továbbra is az, hogy egyszer majd rendbe jönnek a dolgok…..
Seydan 2013.04.29 15:40:28
@SiDor:

Hmm, az egy jó kis hely, mármint "Matyiföld", én is laktam ott pár évig, van ott egy remek cukrászda, talán ismered. is.. :)

Amúgy, tényleg remek lett a kis szösszeneted; így kell ezt csinálni, csak lazán, nem pedig siránkozni, ha vmi nem megy, hanem, élni, megélni kell az életet. Mindig mindenre van megoldás csak akarni és tenni kell érte. :)