Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberemlékezet

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trafikügy maga korrupció. És egyetlen célt szolgál, hogy a kormánypárt közeli érdekcsoportok kezére játsszon egy újabb monopóliumot. Az egy héttel ezelőtti eredményhirdetés óta sorra derült ki a koncessziók nyerteseiről, hogy ilyen-vagy olyan módon kötődhetnek a Fideszhez. Eközben a minisztérium…..
emberemlékezet 2013.04.29 15:35:00
@Fejesrob: Nagyon belelendültél mostanában a melóba Robikám, Kubatov Gabi már leszólt, hogy megkapod a NERkomment bónuszt is trafik mellé! Gratula!

A következő cél: 1000 komment/nap! Ha összejön, Gabi elintézi, hogy Lázár Jani és Viktor között ülhess következő Vidi meccsen, de ha 2000-et összehozol, akkor ott lehetsz amikor Széles Gabi bemutatja, a kétharmadhozó-örökmozgót a CBA-ban! Hajrá Robi!
emberemlékezet 2013.04.29 15:58:18
@Sütemény1975: Te is mehetsz a kasszához, Kubatov Gabi már vár a mai fizetéseddel! Légyszi az internet szoba kulcsát adjátok majd oda Szenátor Gabikánknak ha végeztetek mára, mert múltkor Fejesrobi véletlenül magával vitte és az esti műszak nem tudott bemenni, aztán a Közgép székházból kellett kommentelniük reggelig.
emberemlékezet 2013.04.29 16:18:06
@Fejesrob: Nagyon jó, nagyon jól csinálod! Látszik, hogy figyeltél az felcsúti tréningen! Helyes!

Tudnod kell, hogy KubiGabival gondolkozunk rajta, hogy néhány - véletlenül igazi trafikosnak - kiosztott koncessziót formai hibák miatt majd visszavesszünk és azokból még kaphatnak a legügyesebb netharcosaink! Szóval ha anyu, apu, hugi, stb adja a nevét hozzá (tudod, ahogy a CBA-s srácok is csinálták), akkor jelentkezz Gabinál és összehozzuk, lehet, hogy csurran-cseppen még pár boltocska! Csak így tovább!
Kocsis Máté szerint a trafikok körül kialakult botrányt csupán „a multinacionális vállalatok, a dohánylobbi és a baloldali pártok” gerjesztik, Lázár János pedig úgy vélekedett, a koncessziót elnyerők listáján háborgók „a magyar vállalkozók érdekei helyett ismételten a…..
emberemlékezet 2013.04.29 16:09:50
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:

Ez természetes, ha netán mutyi is van, arról mindig a rendszer tehet, sose a rendszergazda. :) Az is feltűnt, hogy azért pár napot mindig várnak az ilyen posztokkal, nyílván bíznak benne, hogy hátha mégse lesz akkora botrány, hátha elfelejti a nép és nem is kell róla írni vagy legalább talán jön valami magyarázat a központból amit tompítja az ügyet. De hát többnyire semmi nem jön, aztán megszületnek az ilyen alibiposztok, majd megy minden tovább a maga narancsos útján. :)