Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cegorach

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elkérte és megkapta az Európai Bizottságtól a Levegő Munkacsoport azokat a leveleket, amelyeket a Bizottság és Magyarország küldött egymásnak az elmúlt hét évben a tervezett budapesti dugódíjjal kapcsolatban. A levelezés jó áttekintést ad arról, mit (nem) tett az ügyben a kormány és a Fővárosi…..
Cegorach 2018.07.25 09:38:34
@igazi hős:
Lásd még: számítógép, villany, gáz, angol wc, stb.
Ezeket mind be is kéne tiltani. A jólét hazugság, éljen Pol Pot.
Cegorach 2018.07.25 09:47:21
@igazi hős:
In this case mea culpa...
Cegorach 2018.07.25 12:26:53
@dr. mesterséges színezék:
Újbuda: Fehérvári út fele lezárva az Allee felé az Etele úttól, forgalom csak egy irányban, Etele úton forgalom csak egy irányban, villamosépítés. BAH-csomópont felüljáró egyirányúsítva. Ha valami csoda folytán eljutsz pl. a Hungáriára mert csak arra tudsz kijutni, értelemszerűen félig lezárva az egyes villamos miatt. Na de építik a Telekom s*arházat a fagyipálya mellett, ahol vígan engedélyezik a teherautóknak, hogy a maradék két sávból amikor olyanjuk van az egyiket lezárják. Újbuda elvágása a várostól sikeresen végrehajtva. De, hogy az ott élőknek mindenképpen s*ar legyen még a 2nm-es telekre is kiadtak társasházépítési engedélyt, ezért a teherautók elállják a mellékutakat is.
Vágó Gábor (jelenleg magánszemély) népszavazást kezdeményezett egy csokor kérdésben, melyek közül a választási bizottság egy darabot engedett át: az állami cégvezetők fizetésének maximalizálásáról szólót. Sajnos az egész egy hatalmas blődli, egy ostoba pótcselekvés: gyakorlatilag elköltünk több…..
Cegorach 2017.08.02 13:35:34
@Első Kézből:
Hát b+ ilyen nincs. Leírja, hogy a KÚRIA változtatta meg a határozatot, amit elkaszált az NVB (szemben a cikkben állítottakkal). És ő a troll. Kibas*ott szánalmas balkáni koszfészek ez, nem több.
panaszkodott Orbán Viktor brüsszeli sajtóértekezletén. Orbán, aki Soros György pénzén tanult Oxfordban, aki 1989-ben még Soros György pénzén adta ki a Századvég Intézet liberális füzeteit, most azért nyafog, mert Soros immár nem őt támogatja. A kép forrása: 24.hu Hát közlöm a feledékeny…..
Cegorach 2017.04.27 12:39:20
@Larry Silverstein:
Felmerül az emberben a kérdés, hogy tudsz-e olvasni, de szerintem erre meg is kaptuk a választ...
A ma esti tüntetéssel úgy gondoltam, hogy érdemes összevetni a 2006-os zavarásokat a mostani, 2014-es tüntetéssorozattal, mert az élet lassan egyre nagyobb pofonokat osztogat a bugyuta Fideszhíveknek, akik 2006-ról mindenféle mitikus baromságokat hisznek. Ideje rendet rakni a fejükben.…..
Cegorach 2014.11.19 12:19:41
@Brendel Mátyás:
"...The Government Report (§§ 47-49 and § 83) mentions the criminal proceedings started in relation to the excessive use of force by the police when dissolving anti-government demonstrations in September and October 2006. The Government Report fails to mention issues of serious concern in relation to these events.
a) Order by the National Police Chief concerning identification badges. In 2006, the UN Committee Against Torture expressed its concern at reports that Hungarian law enforcement officers did not carry identification badges during the Budapest demonstrations in 2006, which made it impossible to identify them in case of a complaint of torture or ill-treatment. The lack of identification badges contributes to the situation described by the Government Report (§ 47) that out of the 202 criminal proceedings launched after the events, 167 had been terminated. The Government Report however fails to mention that the order of the National Police Chief (retired by now) allowed officers to be in the streets without the badges, secondly, that neither the Police Chief nor other police leaders have been called to account for the fact that the majority of police personnel participating in the dissolution of the 23 October 2006 demonstration had not been wearing the badges, making any future identification (and accountability) nearly impossible..."
helsinki.hu/wp-content/uploads/HHC-submission-to-HRC-re-Hungary-List-of-Issues_1.pdf
Cegorach 2014.11.19 12:24:52
@Brendel Mátyás:
Senki nem mondta, hogy nem jogszerű feloszlatni az erőszakos tüntetést. A hallucinációid magánügyként kezelendők.
A cikkedből mintha kifelejtetted azt az apróságot, hogy az aránytalan rendőri fellépések ellen, valamint az azonosítószám nélküli rendőrökkel végrehajtott akció ellen több jogvédő szervezet is felemelte a hangját, majd később számtalan bírósági ítélet marasztalt el rendőröket, amit az nehezített, hogy beazonosítások a jelvények viselése nélkül szinte lehetetlen volt.
Cegorach 2014.11.19 12:34:37
@Brendel Mátyás:
Igen, köszönöm a közreműködésed.
Azt hiszem, nem csak állatbarátként de emberként is azt kell, hogy mondjam, aki ezt csinálta az elmebeteg. Az MSZP miskolci irodájához vitte valaki ezt a megkínzott, megcsonkított (vélhetőleg) kutyust. A felismerhetetlenségig kínzott állat mellett egy fenyegető levél is el volt…..
A kép természetesen ezen az oldalon kicsit más kontextusban jelenik meg, és más értelemben raktam ki. Egy kis vicc, amely inkább a másik oldal kritikáját akarja kifigurázni. Mivelhogy Gyurcsány számomra inkább hívőnek tűnik, tehát hozzánk képest egyáltalán nem ördög.…..
Cegorach 2013.12.02 14:05:25
@Karipapa01:
"tök mindegy, mit fogadott el a parlament, mi a pártok konszenzusa, ha vannak, akik nem értenek vele egyet és rájuk van kényszerítve..."
Ezt gondold át újra. Lévén meggyőződésem, hogy a rablógyilkos például úgy érzi, hogy rá van kényszerítve a börtön. Talán azért mégsem kellene annyira felrúgni a demokrácia szabályait, hogy mostantól, ha valakinek nem tetszik valami, akkor dobjuk a többségi konszenzust a kukába.
Oliver Stone még tavaly leforgatott egy dokumentumfilm sorozatot Amerika elhallgatott történelme címmel, amit november 30-ától itthon a Spektrum csatorna is levetít. A rendezőt ugye mindig is vonzották a politikai és háborús események, amikről rendszeresen kritikát fogalmazott meg a…..
Cegorach 2013.11.20 11:09:18
@romesz:
Miért, mi a "valóság", amiben te olyan mérhetetlenül biztos vagy?
Jó kedvvel, egyenlőséggel. Svájc modernizálni szeretné az 1841-ben íródott himnuszát. "Túl régimódi" - mondja a kormány. Szóval versenyt rendeznek, amire bárki pályázhat a művével, majd 2015-ben fogják kiválasztani és megjutalmazni a győztest. A legnagyobb baj a…..
Cegorach 2013.08.09 12:28:26
@doku.blog.hu:
Kérdezd a világ vezető hatalmait...
Cegorach 2013.08.09 13:39:08
@no-night:
@no-night:
Az, hogy közvetlenül a korona, vagy a királysággal szoros összefüggésben lévő szimbólumok vannak egy címerben, lényegében "ugyanaz". Márpedig ilyen szempontból a portugál címer is királysággal, és nem köztársasággal kapcsolatos. Tehát nem állja meg a helyét, hogy ez valami különleges dolog lenne nálunk.
Az utóbbi hetekben egymásra torlódott egy pár hír bizonyos hitek miatt bekövetkezett egyéni tragédiákról, konkrétan mindhárom hír, amelyre gondolok, gyerekek haláláról, megöléséről szól. Magyarországon természetesen a legnagyobb port házi eset verte fel, amikor egy…..