Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nil Szájmon

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy-egy beszédnek sose szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítani, de nagyon úgy fest, hogy Orbán tegnap igen komolyat alkotott a TV2-nek adott interjúban. Rég volt ennyire jó formában és egészen elképesztő hatékonysággal, rég látott kevés csúsztatással és hazugsággal…..
Történt egyszer az 1950-es években, hogy hazánk gondos előkészítést követően képviseltette magát az 1958-as brüsszeli Világkiállításon. A rendezvény máig ható emléke Brüsszel egyik jelképe, a Heysel parkban található Atomium. Építését 1956-ban határozták el és…..
Előre bocsátom, hogy nem vagyok sem idegenszívű, sem multibuzi, nem shortoltam a forintot és nem is fogom, nem fogadtam a haverokkal az államcsődre és nem tölt el boldogsággal, ha Brüsszel, IMF vagy bárki kibaszkurál a kormánnyal. Ha nem lenne undorodásig elcsépelt, azt mondanám,…..
Mentális Deficit Ovi 2013.06.14 05:07:00
Remélem megvolt, mondta horváthcsabika a kamerába vigyorogva, de rájött, nem nyert hangszórót. Holokausztos könyvet akartam adni pistikének, de csúnyán fellökött, erre ez a fasz operatőr nem lemarad róla? Picsába, így nehezebb lesz műbalhét csinálni, még jó, hogy itt vannak az…..
Nil Szájmon 2013.06.15 09:11:05
@Hakapeszi Miki: Kár, hogy a posztodban nem voltál ennyire egyértelmű. Akkor Te lehettél volna Mo. új hirója, na jah, nem törsz illen babérokra, pedig a lényeg ott van a válaszodban, nem a posztodban. Látod ez a baj ezzel a bloggal, a felszínes ökörködés elhomályosítja a lényeget. Még szerencse, hogy vannak a "fanti" kommentelők, így azért kiderül, mizujs, reméljük azt is sokan elolvassák!
Nil Szájmon 2013.06.16 12:33:56
@azbesztos: Teljesen egyetértek veled!
Nem, ez nem jó senkinek, majd rájönnek, ha a munkatáborban posztok bepötyögése helyett a 10 kilós köveket kell pakolgatniuk a szép új stadion építése végett!
Á, mi aztán sose húztuk le az ügyfeleket. A mi munkatársaink ma született bárányok. Ki is kérik maguknak, ha leügynöközik őket, ők kérem alássan profi pénzügyi tanácsadók.Véletlenül se szarul kereső óvónéniből, meg rendszergizdából képeztük át őket a hasadba is…..
Pedig már azt hittem, megjött az esze a Debilnek. De szép is volt az elmúlt hónap: eltelt a május a nélkül, hogy elnök úr valami kapitális faszsággal állt volna elő. Az ugyan látszott, hogy fingja nincs a jegybanki növekedésösztönző programról, de legalább olyan emberekkel…..
Nil Szájmon 2013.06.06 15:05:30
@Hakapeszi Miki: Mi az, hogy kénytelen fennmaradni? Valami szar ez, amit kényszerűségből nyögnek nyugati szomszaink? Aha, ezért írod tehát, hogy Amcsi és Ázsi szorításában szükséges az összefogás. Az eszedbe sem jut, hogy ezt jó megoldásként találták ki anno, nem holmi kényszerűségből, igen, hogy ellensúlyozni próbálják Amcsit...
Persze, nem lehetett a zsebükben az élet forgatókönyve, de hát így van ez, az élet nem igazságos, csakhogy én is mondjak egy írtózatos közhelyet.
Nem kell sajnálni senkitől a nagyfaszúságot, inkább példát kéne róluk venni, ők legalább elismerik, ha hibáznak és próbálnak ezeken folyamatosan javítani. Jah, hogy így mi kapjuk be a harci fütyülőt? (Ez tetszik mi?) Mert a büdös életbe nem vesznek be az eurózónába? Arról a mi országunk kormánykái tehetnek, nem a szerencsétlen EU, na!
Már megint a panellakók jártak jól. Mert hol is érdemes kérót venni most, hogy egy pattanásos seggű képviselő miatt bármikor kisajátítható lesz bármely magántulajdonban lévő lakás? A Kossuth tér közelében nem, de még átellenben Budán sem, hátha valami BKV-s albizottsági…..
Orbán Viktor zseniális politikus, ennek legfrissebb bizonyítéka az ország kikerülése a túlzottdeficit-eljárás alól. Nagy kár, hogy undorítóan zseniális. Amit tud, nem az ország érdekében kamatoztatja, hanem a leghánytatóbb eszközöktől sem visszariadva rendel alá mindent…..
Először egy komoly, összeszedett anyagot terveztem írni a Hajdú-Bétes sztoriról, de a történet annyira szánalmas irányt vett, hogy ez már nem lehetséges. Igazodnom kell a valósághoz, bár a valóság hű leképezéséhez az abszurd dráma csúcsa jobban illik:  hogy rövid…..
A seggnyalonc újságírás prémium kategóriájában igazi mestermű született. A történet kiindulópontja nyilván az, hogy jobbos körökben nagyon menő lett az európai válságkezelés furcsaságait és elkúrásait úgy értelmezni, hogy a tehetségtelen unió, illetve a tagállamok…..