Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ET.

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendkívül bosszantó vereséget szenvedtünk a Dallas Cowboys ellen, hiszen ellenfelünk 7 másodperccel a vége előtt szerezte meg a győzelmet jelentő touchdownt. Csapatunk 3 turnovert is ki tudott erőszakolni, de sajnos ez sem volt elég a sikerhez. Az végig látszott, hogy jelenleg jobb…..
ET. 2015.09.14 20:13:37
@Asbee: Persze egyertelmu.Csak erdekes,hogy a viszonylagosan gyenge teljesitmenyek ellenere is a kezunkben volt a meccs.Kar erte.
Következik a harmadik és egyben a legfontosabb előszezon mérkőzés, amelyet városi riválisunk ellen vívunk meg. Lássuk kikre figyeljünk oda! Kezdők Kezdő játékosaink legalább egy félidőt játszanak majd, így mindenképp jól kell teljesíteniük. Érdekes lesz látni…..
Ian Rapoport jelentése szerint Jason Pierre-Paul jól halad a gyógyulással és a szezonkezdet előtt visszatérhet az edzésekbe. Ez azért is lenne fontos, mert csapatunk orvosai még nem találkozhattak vele, de ha minden igaz erre már nem kell sokáig várni. Játékosunk azt akarja…..
Jöjjön egy tipp arról, hogy hogyan nézhet majd ki csapatunk kerete szeptembertől. QB (2): Eli Manning, Ryan Nassib RB (4): Rashad Jennings, Andre Williams, Shane Vereen, Orleans Darkwa FB (1): Henry Hynoski WR (6): Odell Beckham Jr., Victor Cruz, Rueben Randle,…..
Csapatunk legjobb defensive endje buta kézsérülést szenvedett, hiszen a július. 4-i ünneplés során baleset érte. Ugyan pontos információnk még mindig nincs az állapotáról, de annyi szerencsére biztos, hogy a pályafutása nem került veszélybe. Ennek ellenére sokba kerülhet neki…..
Pozitívak lehetünk csapatunk támadó alakulatával kapcsolatban, hiszen jót tett az egy évvel ezelőtti váltás, a passzjáték újra felerősödött. A futójáték tekintetében viszont több kérdőjel is van, de running backjeinkben ott van a tehetség. Manning élete legjobb szezonja…..
Nemrég rakta ki a Philadelphia Eagles a rutinos guardot, csapatunkba pedig Will Beatty sérülése után elférne egy újabb falember. Ugyan Mathis novemberben már 34 éves lesz, de remek szezont zárt és még mindig képes a jó játékra. 2009 óta bal oldali guardot játszik, így következő…..
Csapatunk vakoldali takcle-je mellizomszakadás miatt kb. fél évre kidőlt, így valószínűleg legkorábban csak november elején léphet pályára. Ez azt jelenti, hogy a szezon első felében biztosan nem láthatjuk, addig pedig pótlásáról is gondoskodni kell. Lássuk hát kik lehetnek a…..
2014-ben védőink csalódást keltően szerepeltek, így vérfrissítésre volt szükségük. A korábbi években a védőfal, azon belül pedig a defensive endek miatt volt olyan félelmetes a Giants defense, Steve Spagnuolo visszatérésével pedig újra előkerülhet az agresszív playbook.…..
A FA piac után letudtuk a draftot is, így nincs más hátra mint áttekinteni támadó sorunk és védelmünk legjobbjait. Elsőként jöhetnek a kezdők az offense-ből. QB: Eli Manning Teljesen egyértelmű kezdő helye és nagy szezon előtt is állhat, hiszen idén még jobban…..
ET. 2015.05.15 22:19:46
@nagir: "helyesiras 1-es" :)))
Az idei draft utolsó választásával tovább próbáltuk erősíteni a támadófalat, így érkezett Bobby Hart a Florida State-ről. Fiatal játékosról van szó, 1994. augusztus. 21-én született, a szezon kezdetekor még csak 21 esztendős lesz. A Rivals.com 4 csillagos prospectnek…..
Lezajlott az idei draft első köre, a választottunk pedig Ereck Flowers lett a Miami egyeteméről. Most az ő bemutatóját olvashatjátok. 1994. április. 25-én született Miamiban. Középiskolába a Miami Norland High Schoolra járt. A Rivals. com 4 csillagos prospectnek és a 20-dik…..
ET. 2015.05.01 20:54:25
@vadibandi: Pugh,Beckham,Williams,Richburg,
ET. 2015.05.02 23:49:00
@vadibandi: Akkor most szokas vagy nem szokas?
Idén is itt a megszokott draft játék, ami két részből áll. Az elsőben a hét egymást követő posztot tippelhetitek meg. Szabadon választott, hogy mit tippeltek, akár az összes helyre írhattok mondjuk puntert. Ha az adott posztra draftolt csapatunk, de nem jó helyre tippelted, akkor 1…..
A szabadügynök piac érdemi része eltelt, egy ideje mindenki a draftra koncentrál. Több játékos neve is felmerült az első kört illetően, de a közeljövőt nem ez az egy választás fogja meghatározni. Foglaljuk tehát össze a jelenlegi helyzetünket és nézzük melyek azok a…..
ET. 2015.04.23 14:34:19
@Asbee: Csak otleteles,nem kell komolyan venni.Bar ha en valasztanek,akkor meglepnem.:)))
Az idei év is bővelkedik remek elkapókból és talán nem véletlenül említik meg őket csapatunkkal kapcsolatban is. Persze nincs sok esély egy újabb első körös WR draftolására, de most megismerkedhettek Kevin White-tal. 1993. június. 25-én született Plainfield városában New…..
Valamennyire mozgalmasan alakult csapatunk számára a piacnyitány, hiszen kapásból több játékost is leigazoltunk, majd kicsit elcsendesedtek a kedélyek. Most lássuk kik az eddigi érkezőink és távozóink, valamint mire számíthatunk a következő hetekben. Az első szerzemény Shane…..
A következő hetek egyik slágertémája Jason Pierre-Paul lejárt szerződése lesz. Defensive endünk bebizonyította, hogy továbbra is képes magas színvonalon játszani és a hírek szerint csapatunk is kész a további együttműködésre. Lássuk érdemes-e franchise taget rakni…..
ET. 2015.02.14 19:11:00
@Gergö G.: Egyebkent meg varjuk ki,mit lep az uj DC.Igaz,h Rollenak es Brownnak is gyengebb szezonja volt,de nem biztos,h a kepessegekkel volt a baj,hisz szinte az egesz vedelem alulteljesitett.Lehet csak Fewell volt a gond.Majd meglatjuk kapnak-e a kovetkezo szezonra eselyt.
Maradunk Alabamában, ezúttal azonban a védelem a soros, a legjobb safety-t, Landon Collins-t ismerhetitek meg közelebbről. 1994. január. 10-én látta meg a napvilágot New Orleans városában. A Dutchtown High School tagjaként a focin kívül atlétikában is remekelt. Sophomore évében…..
ET. 2015.02.04 11:22:09
@Asbee: De gondolom nem akarnak minden kezdoszintu safetyt vilagga zavarnivagy igen?
ET. 2015.02.04 13:46:43
@Asbee: es ami meccset lattam,azon Rolle csinalt egy csomo hulyeseget(felesleges buntetesek).
Győzött az igazság, csapatunk elkapóját választották meg a támadók között az év újoncának. Nem is lehetett kérdés, sorra halmozta a rekordokat és annak ellenére zárt 1300 yard felett, hogy csak 12 mérkőzésen szerepelhetett. Történelmi jelentőségű is ez a díj, hiszen…..
Egy szezon után elégedettek lehetünk a májusban kiválasztott újoncainkkal, ez pedig tükröződik más írásából is. Nem is rabolnám az időt, lássuk mit írt Kiper. Draft utáni értékelés: B "Ha felszorozzuk Odell Beckham Jr. számait 16 meccsre, akkor 121 elkapás, 1740 yard és 16…..
Perry Fewell elküldése után gőzerővel zajlik az új defensive coordinator keresése, a posztra pedig több jelölt is van. Az interjúk még zajlanak, döntés kb. 1 héten belül születhet. Elsőként Raheem Morris nevét dobták be a köztudatba. Korábban a Tampa Bay Buccaneers csapatát…..
ET. 2015.01.14 22:43:46
Újonc elkapónk számos rekordot állított fel első profi szezonjában, melyeket szinte képtelenség összegezni, most azonban mégis megpróbálom ezt. Nem is húznám az időt, a tovább gombra kattintva láthatjátok is őket! Franchise rekordok Legtöbb elkapott yard egy szezonban:…..
Elérkeztünk az öt részes sorozat záró epizódjához, amely a drafttal végződik. Persze ez egyelőre csak vakon tippelés, tavaszig sokat fognak változni a rangsorok. Az egyetemi játékosokat sem ismerem kellőképp, így elsősorban a needekre koncentráltam és az adott körbe…..