Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kszpd

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavalyi vígjáték Alexander Payne sajátos rendezése a Downsizing, mely Magyarországon "Kicsinyítés" címen került a mozikba. A főszerepet az őszülésnek indult, pocakosodó, tavaly októberben már 47 éves Matt Damon kapta, aki láthatóan elszánt módon próbálta megformálni Paul Safranek, amerikai…..
kszpd 2018.07.05 13:00:11
Ehhez a filmhez 2 hete volt szerencsém, vagy balszerencsém. Az első 40 perc lekötött és érdekes volt, utána még a kutyát is levittem sétálni 10 percre annyira érdektelenné vált.

A forgatókönyv 40 percg bírta. Innentől nehéz meghatározni, hogy mit is szeretett volna a rendező, de valószínűleg ő sem tudta. Az események történnek, semminek semmi köze egymáshoz. Mintha 3 filmet akart volna egybe rakni, de nehéz mert a szereplők maradtak, de minden más megváltozott. Sajnos semmi nem sikerült belőle, így maradt egy katasztrófa.

A film műfaját nehéz meghatározni, mert vígjátéknak volt beharangozva, de én nem nevettem fel, még mosoly sem ült egyszer sem az arcomra. Igazából talán a "valami" a jó szó, mert ugrál és semmi határozott nincs benne.

A nagy baj, hogy ebből egy nagyon jó filmet lehetett volna kihozni és az ember azt érzi 1 óra után, hogy mi a franc ez az egész?!?! Teljesen abszurd az egész film, ahogy a thai lánynak segít és azok után ahogy az bánik vele nem küldi el a picsába. Az, hogy az asszony elhagyja az az utóélet tükrében teljesen adta magát. Persze az is elég nagy baromság, mert ha valaki kidobja a kukába a régi életét és ezt hajlandó megtenni, akkor nem azon fog fennakadni, hogy levágják a haját. OMG! Na, már ott facepalm volt. És sajnos a logika ezután sem állt főhősünk mellé. Nagyon sajnáltam a filmet, de talán mégjobban Matt Damon-t, hogy ilyen hulladék filmekben kell szerepelnie valamiért.

Ha egy nagycsoportos kisgyerek írta volna a forgatókönyvet, akkor jónak minősíteném. Így marad az 1/10.
Az M4-en futott Ulti magazinnak első ránézésre egy vidéki tévéadóhoz beadott közepes vizsgafilm érzete van, de a helyzet nem ennyire rossz azért. De van értelme ultit adni a tévében a póker korában?..
kszpd 2018.01.17 09:16:08
@commentes nikk: Végülis Igaz. De ez azért sok dologgal így van.

GTA-ban is lehetsz nagy gengszter és senki sem fog rád ferde szemmel nézni.
kszpd 2018.01.16 13:35:43
2013 áprilisában benyújtottak egy törvényjavaslatot, ami gyakorlatilag fenekestül felforgatta a magyarországon a pókert. A törvény nagyban szabályozta és szigorította a lehetőségeket és gyakorlatilag ultimátumot adott az online pókernek. Így gyakorlatilag az egyik motorja az akkori pókernek bedöglött. Az élő póker is komoly szabályozáson ment át és rengeteg termet bezártak. Ez ugyan elméletileg ad lehetőséget a pókernek Magyarországon, de a gyakorlatban elég nehéz törvényes kereteken belül létrehozni.

pokerpedia.hu/magyarorszagon-engedellyel-rendelkezo-kartyatermek

Itt vannak a hivatalosan engedéllyel rendelkező pókertermek Mo.-on. Mint látod a lista nem túl hosszú, főleg, ha városokra bontod le.

Ha jól tudom az online pókertermeknek olyan feltételeket szabtak, amik teljesíthetetlenek még a PokerStars számára is (ami az egyik legnagyobb terem). Cserébe megkapta Andy Vajna és Szima a jogokat, de ők nem foglalkoznak ezekkel a dolgokkal.

Így a jelenleg elérhető online poker és az ebből származó jövedelem illegális.

Szóval aki pókerezni szeretne az meglátogatja azokat a termeket élőben és ennyi.
Teljesen érthetetlen, miért van betojva a teljes magyar kormányzat a Sátántól Soros Györgytől, a rejtőzködő magyar milliárdosok egyikétől, hiszen a palinak alig van annyi pénze, hogy a leggazdagabb magyarok 100-as listájára valahogy felférjen. Hatmilliárd forint, ennyi pénze van csak, ebből…..
kszpd 2016.05.26 10:10:30
@kelemen12:
Segítek egy kicsit neked. Nem tudom milyen gyerekei vannak Lőrincznek, viszont a Mészáros név viszonylag gyakori Magyarországon.
hu.wikipedia.org/wiki/Leggyakoribb_magyar_vezet%C3%A9knevek_list%C3%A1ja

Konkrétan a 16. (39 494 Mészáros van Mo.-on)

Ebből jó eséllyel érzed, hogy a két embernek semmi köze nincs egymáshoz. Ami így is van.
kszpd 2016.05.26 10:42:28
@Thomas Dantes:

Csak azért mondom, hogy ez a feltevés nem helyes, mivel történetesen akit belinkelt a hozzászóló, facebook profillal, őt ismerem. És tudom, hogy semmi köze hozzá, ezért nem kéne felelőtlenül embereket belemosni ilyenekbe.

Viszont ha hozzáteszed azt, hogy előttem volt egy hozzászóló aki belinkelte Lőrinc valódi lányát:
keyframe.nava.hu/service/gallery/keyframe/2014/11/18/m1-71510/m1-71510-04112700.jpg

Akkor összevetve a két képet elég jól adja magát, hogy nem ugyanazon emberekről van szó.

Mellesleg annyi kreativitást meg még én is érzek Lőrincben, hogy ha több lánya van, akkor legalább ne ugyanazt a keresztneved adja nekik. :)
Bár lehet ez csak az én jóindulatom, de bízzunk benne, hogy így van.
Az RTL Klub jól járt azzal hogy a Tv2 október közepéig nem indítja el a The Voice című új tehetségkutatóját, az X-Faktor harmadik évada konkurencia nélkül tarolja le a nézettségi piacot. A válogatók simán hoztak kétmillió fölötti nézőszámot, és a most hétvégi…..
Lájf Péntek 2007.12.07 19:12:00
Esik.Persze hogy esik, bár alapvetően nem ez a bajom a mai nappal. Inkább az irritált, hogy  3 napomat rontotta el a mai performansz, miszerint bementem a mai zárthelyire, és körülbelül 10 percet kamilláztam a kérdéseken, miután lejött, hogy itt a vég. Ennyi. Körülbelül olyan…..
Lájf Napi okosság. 2007.12.06 22:47:00
Na akkor hintek egy kis sztárdásztot gyerekek, h akinek unalmas percei vannak, azokat feldobja Gali a Jútúbról. http://www.youtube.com/watch?v=zOETlkc_nNYKicsit oldschool, de azért szeretnivaló.Egyébként még van pénz a póki accomon, kész csoda :DÚh, majd építek vmi imidzset ennek a…..
Lájf csetver 2007.12.06 22:01:00
Na, miután egy laza start elhangzott, írok pár sort milyen volt a mai nap.Szar.Najó kicsit bővebben azért nem volt olyan rossz. Épp azért írok, mert most vesztem el az IPoker network-ön a maradék Cash-t, szóval pár flop között van időm erre is. Nagy faxság ez a póki, pedig a…..
Lájf start! 2007.12.06 21:46:00
Nah, röviden írok magamról, hogy talán képben legyen mindenki aki ezt olvassa. Igazából nem tudom mennyire lesz összefüggő, vagy mennyire ad képet. Nem lesz halottasnapló, nem lesz életnapló. Depressziós sem lesz, sem optimista.24 éves srác vagyok. Bpen tanulok, egyetemistaként.…..