Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dombi Atilla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A kormany.hu felvétele a miniszterelnök zirci beszédéről:     Cikkek a miniszterelnök zirci látogatásáról:   2013. május 15., 17:11 szerző: Varga Domokos Péter  Forrás: www.veol.hu  Orbán Viktor: a zirci arborétum…..
Dombi Atilla 2013.05.16 23:20:37
Folytatva Zirci ügyek!
Sajnos ha még is törvénytelenül visszaadják (törvény nélkül korábban elkobzott ) arborétumot azon nem csodálkoznék,azonban csak több év kifutással lehetne megvalósítani,valószínűnek tartom,hogy felnőtt már egy új nemzedék a természetvédők és zöldek között is,aki jó gazda lehetne,hisz ugye szakembergárdára is lenne igény.
A legfontosabb:!
Zárszavaknak: épp most csak „nemzetiben” ügyeletes félrevezetőink csak egy mézesmadzaggént " dobná vissza" a Zirci Arborétumunkat,amolyan figyelem elterelés gyanánt,ami egy szenteskedő ,talán Tartuffe-i hivalkodás az elnökünk részéről,hisz közben meg zajlanak a bankügyi és egyéb panamák.
A visszaszolgáltatással az-az arborétum esetleges törvénytelen vissza szolgáltatásával, csak nekünk a jónépnek egy páva tánccal leplezni szeretnék a háttérben mozgó erők valódi céljait.
Ha megtörték az ellenállást egy-két ajándék trójai falóval, akkor majd jól visszavágnak.
Az egy-két konccal szeretnék(akarják) kussoltatásra bírni el a magyar embereket a további idegen haszonleső gyarmattartók térnyeréséről és magukat fényezni,ez nem vicc,mert jelenleg is folynak a panamák minden tekintetben,akár legyen az Zöld,ipari,kereskedelmi és főleg ingatlan (akár védett természeti örökségeink,víz,génállomány ) földterület megszerzése .
Sajnos ez a társadalmat kifosztó pártpolitikailag-gazdaságilag háttérben egybefonódó aknamunka már az úgynevezett rendszer- gengszterváltás előtt-alatt ,de már legalább 20-38 éve zajlik,erről minket(anyáinkat,apáinkat) meg bele sem avatták akkoriban.
Legyünk csak ájtatos Tartuffe lények, félreértés ne essék nem a valódi hitről, akár Isten beszélek! Senki sem bűntelen - tehát magam sem,így csendben maradni sem kell...
Gyáva népnek ….?
Dombi Atilla 2013.05.17 23:53:19
Üdvözlet minden Zircinek!
Természetesen magam is a törvény akaratos megváltoztatására gondoltam,hisz az elmúlt években is áthágták folyamatosan,az érvényben lévőket értsük a fokozottan védett értékeink elsíbolásakor,elherdálásakor!
Az Arborétumunk esetében is hasonló,csak nem át fogják hágni,hanem egyszerűen ahhoz igazítanak,gyártanak egy újat!
Én nem is beszéltem a zsidó vallásról,hanem azon befektetői csoportokról akik a mindenkori ország félrevezetőkkel és pártjaikkal karöltve a háttérben beruházási igénnyel éltek és jelenleg is élnek védett területeinken.Igen most is zajlik az újkori honfoglalók térnyerése!A
Itt kell párhuzamot vonni az Izraeli területpanamák jogszerűtlen folyamata és a Zirci Arborétum között,az utóbbinál csupán annyi a különbség,hogy újabb törvényt gyártanak.
A Sukoró ügyében ,hogy akartak eljárni,ott is kijátszották a törvényt,egy bizonyos személy ("Blumbibácsi")állandóan bejelentett Izraeli lakcímmel volt a földhivatali könyvelés,az illető(k) nem is rendelkezett lakcímmel.
Tegyük fel a kérdést ha magam ezt csinálnám mit kapnák ezért,hogy "összebeszéltem" bejegyzés ügyében,talán csak véletlenül néztek félre a földhivatalban?
?!
Emlékszem ,hogy több olyan 90%-ban Izrel(vagy kettős például USA) állampolgárú személyek ügyében tervezték átszerkeszteni a Környezetvédelmi,természetvédelmi törvényeket,hogy gördülékennyé váljon a "beruházásuk"!-Itt kapcsoljuk a zirci arborétumot ehhez...csak úgy tudják törvényesíteni az átadást,hogy hozzá gyártanak több tucat új paragrafust.
Egyébként rengetek írás van a Balatoni ingatlan panamáról,az Arborétum is mondjuk ki egy ingatlan amire valaki rá szeretné tenni a kezét,de ehhez nincsen törvényes jogkeret.-->>itt van a lényeg igen is minden ciklusban ezt tették,ha kellett(és jelenleg is teszik) akkor többségébe Izraeli fölfoglalók ofsor céges tulajdonosainak érdekében,vagy éppen a "nemzeti oldalnak" gyártanak törvényeket,hogy megépíthessék,vagy átadhassák az ingatlanokat.
Gazemberség csak annyiban különbözik,hogy a most aranytojást tojó tyúkocskát korábban szintén törvényekkel elkobozták jogos tulajdonosaiktól és most ez a bumeráng visszavág.
Sajnos ezzel akkor sem tudok egyetérteni ,ha korábban elvették a rendtől,szerintem fokozatosan kellene visszaadni,vagy közös működtetésről átmenetileg (10-15év)megegyezni.
Ez egyébként várható volt hisz 20év eltelt a gengszterváltás óta!
Most is ajánlom mindenki figyelmében,hogy a KORÁBBI védett területeink IGAZGATÓSÁGAI nem mindig tettek meg mindent különféle területspekuláns beruházások ügyében,hanem szépen hallgattak az előző ciklusokban,pedig több esetben is érintette(jelenleg is érinti) a védett övezeteinket,örökségeinket!
Az Arborétum csak nászajándék ,azért hogy ne foglalkozzunk más üggyel:
Ángyán professzor úr ->
www.youtube.com/watch?v=yx1aYueiiBs

Zsigmond ön azt írta,hogy hogy ehhez valami köze is van a zsidóknak?
Hát ehhez nem valószínű hogy bárkinek köze lenne,ez csak szimpla udvarlás,túlnyomásos gőzszelep kiengedése vezetőink részéről,hogy ezekről a még velősebb ingatlan és földfoglalásról ne történjen számadás-->>
Tétényi-fennsík és Kamaraerdő izraeli kezekben
A Shikun & Binui a gyönyörű Tétényi-fennsíkon is épít lakópartot, nem törődve a több tucat védett állat- és növényfajjal. A környéken egyébként több izraeli cég is érdekelt.
Ezek valódi anyagok,itt az önkormányzatok változtatták meg a törvényeket,illetve a játékszabályokat,kíváncsi lennék ha egy bármilyen magyar teszi fölfoglalás,beruházás Izraelben,USA-ban azt akkor mi lépnének!
Ez a közös minden ciklusban,hogy a törvénytelenséghez igazítják hozzá az új törvényt ,hogy sikerüljön az ingatlan átjátszás,vagy magyarországon az újkori hon-földfoglalás különböző beruházások ürügyén.
Hazánkban a törvényeket ("Alkotmányt" is!)az Izraeli panamákhoz igazítják.
Jó sok példát lehet felhozni,így a bedőlt deviza alapú hitelesek elárverezett Debreceni jó módú lakástulajdonosok esete is.
Mazsihisz (Zsidóhitközség vezetője)kerűlT BIRTOKON BELÜL,DRÁGA AUTÓN egyik gyermek ment a kulcsokért több tucat rendőr kíséretében.(videók vannak az esetről a neten)
Már több ingatlanárverezés után leinformálták ,hogy az az új lakástulajdonosok bizony nem szlovákok,magyarok,franciák,németek,amerikaiak,hanem minimum kettős állampolgárságú Izraeliek.-ez is törvényes.Egyenlőre az Arborétum csak hazárdjáték,ami csak leplezése a többi törvénytelenségnek!-->>kismiska a zirci Arborétummal való kormányzati törvénytelen ügyeskedés ügye ahhoz-képest ami a háttérben zajlik ciklusoktól függetlenül.Ugyanúgy korábbi években is folyamatosan átjátszottak védett természeti területeket,földspekulációs beruházás ürügyén.Ne ,hogy azt gondoljuk,hogy a globalizációs nagytőkére cuppanva csak egy oldalon árul házat-hazát a korábbiak jelenlegi "magyar" kormányzat!
Az zirci arborétum ügye is ehhez kapcsolódik,az egy jutalomfalat,konc a hallgatásunkért!!-->>
A Veszprém Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége Lakossági Fórumot szervez Veszprém megye 10 járási székhelyén, melyet a rezsicsökkentéssel kapcsolatos fokozott érdeklődés és a fogyasztói megkeresések számának folyamatos emlekedése indokol. A…..
„Négy különböző nemzetiség képviselője volt az asztalnál: egy amerikai gyalogos, egy francia őrvezető, egy angol géppuskás és egy orosz hússaláta” (magyar klasszikus). Négy különböző érdekcsoport hét képviselője volt az asztalnál: két fő Hatóság, két fő…..
Dombi Atilla 2013.04.30 01:14:36
2013.A nagy ## > együttműködés keretében Kőbánya,kőfal Zirc várasa körül?
Kinek kell sok emlék vándorkő.Nyisson inkább eme okos ember bányát colorádban és bányásszon gyűrt fiatal hegységláncot,ha ennyire szeret turkálni a területünkön ,akkor javaslom kotorásszon a felszínen Tolnában-(ha engedik és meg nem futamítják)- gránitot,ha annyira gyorsan milliárdos szeretne lenni,kinek fontos eme bánya,kik mozgatják a mögöttes szálakat,hova ér el a kezük?

Emlékezzünk!
ABL-Hungary "termikus laktalanítóját (szabadság út)mikor,ide rakták.
A nemzet,a nép torkán bármi lenyomható,ha egyáltalán oda mer figyelni és nem napi gondjai kötik le.
A tegnapi (ápr.29.) közmeghallgatáson senki az állampolgárok részéről nem vetette fel a bányanyitás dolgát.
Borzavár csodás hely,nyaranként ott voltunk,hiába a magyar befektetői név mögött mindig idegen érdek állhat.Természeti és emberi lelki erőforrásainkat jelenleg is meg szeretnék kaparintani ,teljesen mindegy,hogy ki ül trónt.
Hatástanulmány ide-vagy oda ...csak nézzük meg a Rákóczi tér fejleményét.
No csak azt nem hiszem el,hogy Zirc irányába néhány alkalommal és néhány billencs teherautó szállítja el a nyersanyagot. Hazánkból és Zirc környezeti kincseiből most is kiszivattyúzzák a hasznot,szörnyű nyoma van a bányászatnak.
Itt van a saját bányánk,a volt szeméttelep sorsa,rengeteg nehézfém tartalmú toxikus csurgalék vízzel szennyezett,állítólag megvizsgálták a talajrétegek szennyezettségének a mértéke nem érte el azt a küszöböt,amikor beavatkozásra lenne szükség..
Magam is figyelemmel kísérem a levegőminőség mért adatait.
Miért nem például egy olyan síparadicsomban nyitnak kőbányát,ami a sajátjuk.
Még szerencse,hogy a Rákóczi téri ocsmány falazat nem bakonyi mészkő.?
Nincs még egy olyan előrelátó önkormányzat Magyarországon mint a zirci. Még a koreai konfliktus előtt elkezdte megépíttetni a város atombunkerét, hogy megvédje a lakosságot Kim Dzsongun esetleges támadásától.  A Holdról is jól látható építmény elhelyezkedése is…..
Dombi Atilla 2013.04.29 16:42:38
Üdvözlet!
Zirciek ne féljetek Izraeltől!
Ez a cím véleményem szerint inkább illik a látványhoz!
A cionista államban ott találhatjuk a világ egyik legnagyobb kirekesztő falát,ami 4-5méteres.
static2.origos.hu/i/0911/20091109falhatari6.jpg

Mielőtt egyesek feltételeznék,hogy a nemzeti lélekkel megáldott tervező tervezte,volna eme gyalázatot,kérem higgadjon le és gondolkozzon,nézze meg a mögöttes tartalmát,funkcióját a falnak és a közelébe bombázott szökőkutat és kőkerítést.
Annyi szent ,hogy nem Makovecz Imre lelkét,világnézetét tükrözi,gondolkodjunk!!
Nem tájidegen a fal,s az emlékmű Országzászló körüli kerítés,betontámfal.
Egyáltalán nem igaz,hogy Koreai háború miatt létesül(egyébként a aránylag jól sikerült a komment,mert felhívta legalább a városban élők figyelmét).
Mindenki feltételezhetően rendelkezik értékvilágtól függetlenül szépérzékkel,gondolataiban nem egy keresztülvágott ligetes városközpont jelenik meg.
Figyelem !!
Csak tegyük fel a kérdést,hogy kinek a kútfőjéből pattant ki eme70-80%-ban szerencsétlen tervezői szikra?
KINEK A FIA borja volt a tervező?
Mindenki csak azt adhat ki magából amilyen a gondolata.(a 2méterres fal építésének célja mi?
Kinek a megbízásából és mikor tervezte.
2006 előtti,2006-2010 közötti módosításról van-e szó?
Kinek áll érdekében nemzeti emlékhely eltakarása eme Észak - Koreai,vagy Izraeli válaszfallal?
Ez remélem nem egy kultikus mini siratófal lesz,országunk újabb megcsonkítása érdekében.
Szóval csak senki ne gondolja,hogy a magunkfajták terveztük!
Az viszont égbekiáltó bűn,hogy a nép számára ilyet meg is építettek az Önkormányzat segedelmével,már csak AZT VÁRJUK ,HOGY megszólaljon a tervezői és kivitelező oldal és a városi testület!

Akinek van szeme az pártállástól és függetlenül felháborodott,legfőképpen a hazug és félretájékoztató látványtervről.
A terv alapján fal nélkül is elfogadhatatlan lenne az átalakítás,őseink nem akarták a ligetet eltakarni 2,20cm fallal.(Veszprémben az aluljáró építésénél van ilyen tájideg kolosszus)
Akinek van esztétikai érzéke feltétlenül sokan tiltakozzanak a beruházást nem szabad befejezni májusra fejezetnek,véglegesnek tudni,ez szégyenfal,de a hátsó rakott kőfal sem maradt így,több millió Ft-ból falat?