Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szabó Feri

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran találkozhatunk az OKJ-val, mint szakkifejezéssel, de sokan nem tudják, mit is jelent pontosan: az OKJ az Országos Képzési Jegyzék rövidítése és azokat a szakképesítéseket értjük alatta, amelyek államilag elismert végzettséget adnak. Az OKJ képzések, tanfolyamok elvégzésével (és a megfelelő…..
Talán az egyik legnépszerűbb OKJ tanfolyam napjainkban az ápoló képzés. Hazánkban is, és külföldön is számtalan betöltetlen állás vár a jól képzett szakemberekre. Az ápoló szakképesítést szerzőknek lehetőségük nyílhat arra is, hogy esetleg havonta csak pár alkalommal külföldi ügyeletet vállalva…..
Szabó Feri 2013.05.25 11:29:30
Több ápoló képzés egy helyen, aki ápolónak szeretne tanulni www.melyiksuli.hu/felnottkepzes-okj-tanfolyamok/egeszsegugyi-es-szocialis-kepzesek/apolo Itt kiválaszthatod, hogy milyen intézménynél szeretnél tanulni, összehasonlíthatod az árakat és a képzés formáját és időtartamát. Megnézheted azt is, hogy melyik van hozzád közelebb, hogy ne kelljen sokat utaznod. Egyes képzésekre most 10 százalékos engedmény is van, sőt a részletfizetés minden egyes képzésnél megoldható. Sok sikert!
A Perfekt Zrt. saját adatai alapján idén is összeállította az OKJ-s képzések toplistáját. A cég közel 200 tanfolyamot kínál, ezek közül pedig a pénzügyi és a gazdasági képzések a legnépszerűbbek. A listát egyértelműen és magasan a méglegképes könyvelői képesítés…..